Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu7777

martwie sie....

Polecane posty

hej:) wiesz jesli to ciaza to dopiero 3 tydzien...objawy..ciagle mi sie odbijalo...ale wszyscy mi powiedzieli, ze sobie wmawiam ze stresu..wiec dalam na luz...ale jak zobaczylam ten okres to...nadzieja troche podupadla...Obawiam sie, ze po prstu dostaalm plodnych dni w czasie przerwy na krwawienie..a co najlepsze kochalam sie w owulacje na to wychodzi..jesli oczywsiscie doszlo do niej przez te pigulki p.s 25 lat:)

Gość uuu7777
na moje oko, to sie ladnie 'nakrecasz' ;) odbijanie nie jest zadnym objawym ciazy! piersi (zmienione, wrazliwe), podbrzusze (bol, itd), sennosc... - jesli cos, to raczej tu trzebaby bylo upatrywac sie jakichs objawow, co tez moze byc watpliwe, bo niektore kobiety co miesaic, regularnie maja takie objawy ;) zobaczysz - bedzie dobrze! :) ja nawet czuje sie dobrze :) ehhhhh, ale za nic nie chcialabym przezyc jeszcze raz takich dwoch tyg, jak te ostatnie...

nie no z tym moze i tak...ale naprawde mialam dziwne objawy..jednak masz racje moze to moja podswiadomosc...jak zorientowalam sie, ze zapomnialam tabletek to sie starsznie zdenerwowalam i przez nastepne 2 tyg nie myslalam o niczym innym..Jednak okres trwajacy jeden dzien w takiej sytuacji jest....dla mnie czyms niewytlumaczalnym...i moze swiadczyc o tym, ze doszlo do zapolodnienia..:( nie wiem moze z nerwow mi sie skrocil tak drastycznie heh..badanie wykaze..:( p.s a Ty ile masz lat? Dobrze, ze idzisz do ginekologa z takimi rzeczami sie nie czeka.. p.s 2 ostatnio nie sypiam calymi nocami..

Gość uuu7777
pracuje na kompie, wiec.. pisze od razu ;) czekajmy do poniedzialku. bedzie wynik. czemu nie mozesz spac?? mam 27lat. idealny wiek na dziecko. niestety, nie ma go...

denerwuje sie...mysle o tym co bedzie...jesli...jesli to ciaza..ja pragne miec dzieci..bardzo..ale jeszcze nie teraz...Mam tyle klopotow rodzinnych i jeszcze jak to sie dolozy...to....hmm wiesz to nie jest rozmowa na tutaj..jak chcesz to mozemy na gg pogadac:)

Gość uuu7777
jak dzis samopoczucie? mam nadzieje, ze lepiej sie czujesz.. rozumiem Twoja sytuacje... chetnie kiedys pogadam na gg - napisze do Ciebie na mejla, nie chce tu danych zostawiac swoich. o ktorej jutro bedziesz miala wyniki? ja czuje sie juz calkiem dobrze. nic mnie nie boli, miesiaczka mi sie konczy. moze nawet uda mi sie juz w ten wtorek u gina zawitac ;) pewnie kaze mi hormony pooznaczac... zaczyna powanzie niepokic mnie to, ze od kilku miesiecy nasze staranka nie daja efektu zadnego......... eh, choc czuje, ze to przez to zycie nerwowe, zapracowane.... pozdrawiam!

ja dizs nawe ok..kolezanki wyciagnely mnie w week na disco bo nie mogly patrzec na mnie jak sie martwie..i torche podzialalo..dzis jakos o 17, 18 ede je miec..wiec dam znac..jak napisalas na maila to lookne i pogadamy na gadu..tak najlepiej bedzie:) A ty sie nie martw..bedzie ok, obaczysz ze to nic powaznego i bedizesz miec dzidziusia szybcioej niz sie obejrzysz:) buziaki:)

Gość uuu7777
bezmyslna, czekam na wyniki! jestem dobrej mysli :) popiszemy pozniej, jak bedziesz chciala. pozdrowionka!!

wyszlo mi: 1 wiec nie jestem..napisane mam na badaniu: kobiety nieciezarne od 0 do 2.7 wiec chyba jest OK jak powiedzialam facetowi, ze nie jestem to hmmmm..........zostawil mnie rozumiecie? co za frajer!!! dobrze, ze chociaz mial tyle godnosci by poczekac az bede iec wyniki..stwierdzil, ze szkoda iz nie jstem w ciazy...i nie dal znaku zycia.:] po prostu..faceci mnie rozbrajaja:]

Gość uuu7777
hej! tak czulam, ze wynik badania bedzie po Twojej mysli! super! ale ze swoim partnerem, to.... zszokowalas mnie... faceci potrafia byc bardzo dziwni... :( eh, smutne to... ale, przynajmniej masz pewnosc, ze ten komplentnie nie byl warty Ciebie! jak sie czujesz??? napisalam mejla...

ja czuje sie oki..zrobie chyab jeszcze jedne test zwykly na weszlk wypadek..ale czuje sie ok!! Jak u Ciebie?:) p.s ja mam dzis dzien swira!!!! wieczorkiem odbiore poczte bo teraz tylko wpadlam na moment na kompa:)) pozdrawiam:)))

Gość matika22
hej przepraszam ze wam sie wcinam ale mam problem biore tabletki novynette i nie wiem czy okres pojawia sie zawsze w ten sam dzien i o tej samej godzinie mi sie spoznia 2 dni czy to moze byc ciaza?

Gość matika22
porsze o odpowied bo juz zaczynam wariowac:( ze strachu dodam ze bralam tabletki regularnie o zadnej nie zapomnialam

Gość matika22
to jest 2 opakowanie ale wczesniej jak bralam novynette to zawsze dostawalam tego samego dnia boje sie i to bardzo

Gość uuu7777
helou! ;) no, bardzo sie ciesze, bezmyslna, ze dobrze sie czujesz! :) ee, po co Ci ten test jeszcze? przeciez test z krwi daje 99,9% pewnosci!!!!!!! naprawde, nie masz co kasy wydawac! powiedz mi, wciaz kontynuujesz branie pigulki? czekam na odzew! matika22, juz nie biore tabletek, ale kiedys, kilka lat temu bralam, prawie przez 4 lata. jesli bralas regulranie, o niczym nie zapomnialas, to nie masz sie chyba o co martwic. pamietaj, ze robotami nie jestesmy. czasem wystarczy wiecej stresu, albo w ogole jakichkolwiek emocji (lub po prostu za malo snu - jak bylo u mnie...) i moga wystapic jakies odchylenia. jak bardzo Cie to niepoki, pojdz po porade do gina! pozdrawiam!

matika nie masz co sie martwic...zobacz jaka ja mialam sytuacje..okres trwal mi 1 dzien..bylam pewna ze w ciazxy jestem..a beta wyszla mi 1....(co mam nadzieje, oznacza, ze nie jestem).. naprawde stres....wszystko moze popsuc..

Gość matika22
dzeki za pocieszenie i rade dzisiaj dostałam :)

Gość uuu7777
hej! no wybacz, ze sie nie odzywam.... widzialam, ze sie odezwalas, ale... zaganiana jestem strasznie... :( co tam slychac? wciaz masz obawy co do wiarygodnosci bety? robilas ten test, jak planowalas?