Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna naiwna

zakladam sobie topic

Polecane posty

Gość taka jedna naiwna

Bo jakos tak mi smutno zle,wiele egzaminow do zdawania,facet ,ktory woli wszystko bardziej niz mnie,a ja gupia go kocham i wsuemi chce odejsc bo nie warto tego ciaganc,ale jestem zbyt salba by to zrobic,czuje sie beznadziejnie czasmi zastanawiam sie dlaczego zycie zlaczyl mnie z takim facetm ,przecie zja dalm by mu wszytsko ,a on w zamian ... liczy sie tylko on i jego sparwy,moje potrzeby sa na ostanim miejscu anwet kumple jego sa waniejsi od emnie,bo zich slaowem sie liczy i robi co chca a ze mna nie-ja sie nie licze nic tylko sie pochlastac jak ktos jest to niech mi cos skrobnie

Gość jasnaciemno
ja tez mam nieciekawie mzoe jakies masowe samobojstwo:(

Gość taka jedna naiwna
a co u Ciebie sie dzieje?,ze w taki satn popadlas?dziewicynko

chce zyc ale \"czerwien mojej krwi to tylko jakis zart\"... :( teraz tak sie czuje...

tylko i wylacznie w takie stany wprowadza mnie mezczyzna... Chyba jak wiekszosc kobiet :(

Gość taka jedna naiwna
a co do zycia to zyc tzreba bo zawsze moze wydarzyc sie cos nieoczekiwanego chociaz w obecnej chwili jakos mnei to nie pociesza

Gość taka jedna naiwna
to cie pzrytulam dziewcinko mocno by jakos tak nam latwiej bylo pzre zto pzrebrnac moz enapiszesz cos wiecej...

dzisiaj zobaczylam w jego telefonie jak wpisal jakas dziewczyne PIEKNA, poznal ja na imprezie gdzies :( wyslal smsa... dlaczego tak napisal :( tak ja wpisal :( zabolalo

on jest facetem, ktory nigdy tak nie robil!!! Bylam tylko i wylacznie ja!!! Nie uwazam tego za zdrade czy cos w tym stylu ale to mnie zabolalo!!!! :( byl pijany i tak ja wpisal, dlaczego? BO jak powiedzial byla ladna a jej imienia nie znal :( napisla smsa... moze cos wiecej? moze wiecej smsow... nie wiem, dzisiaj pare godzin temu to zobaczylam przy nim oczywiscie...

Gość taka jedna naiwna
moze tak napisal bo to wyniklo zdanej sytuacji ,ktos tak o niej powiedizal zazartowal i tak zostalo taka ksywa

Gość taka jedna naiwna
oj to mi pzrykro:( takie sytuacje bola,a wykasowal jzu moze jej numer pzry Tobie?

dzwonil i mowil ze przeciez mnie tylko kocha i numer juz skasowal... ALe sam fakt, kurde dziwnie sie poczulam.... Dziekuje w kazdym razie przytulam A co u was??

Gość taka jedna naiwna
a pojechal soebi sam beze mnei gdzies gdzie mogl mnei zbarc ale nie chcial bo... nie ma wytlumaczenia,mogl spedzic z emna dwie noce,tymczasem wola sobie mna glowy niezawracac,najpierw nastawialm sie tak,ze moze chcial czas zkolega spedzic tam,ale takei nei bylo jego wytlumaczenie po pzryjezdzie jakos sie tak dziwnei zachowywal i jak mnie pocalowa to zrobil to troche inaczej-nigdy mnei wtaki sposb nie calowal jak wlasnie wtedy on zawsz ebrzydzil sie zdrady i twierdzil z enigdy by czegos takeigo nie zrobil,wierzyalm mu w to ale do zreczy bylam zla z emnei nei zabral jak mogl i jak chcialm jechac i nasteopnego dnai mu tow syztsko wypomnialm mialm opretensje do neigo ona podniosl glos na mnie z pytaniam czego ja od neigo znowu chce-wie cgo zosatwilam si soebie poszlam,on z amna nie a dzisja dostaklm od neigo jkartke na nasza miesiecznice ktora jest jutro ale taka jaks pierwsz alepsze z netu zyczyl wneij tylko wsyztskeigo najlepszego ja jzu chyab nei mam sily meczyc sie znim koljny miesiac ani odwagi nby odejsc chod znie wiem bo jest mi znim zle,chod zsa czasem peikne chwile dizkuje z apzrytulenia nie wiem co robic czasmi mam pretensje do zycia ze zlaczylo mnei zkims kto pzoa swioimi sparwami nic nie widizi a ja sie beznadziejnie zakochalam:(chod zon tweirdzi,z ekocmanie najbardziej na swiecie co za pardoks