Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotność zabija dusze

Over and over again...

Polecane posty

Cause its all in my head I think about it over and over again And I can't keep picturing you with him And it hurts so bad, yeah Cause it's on in my head I think about it over and over again I replay it over and over again And I can't take it yeah I can't shake it Nooo I can't wait to see you Want to see if you still got that look in your eyes That one you had for me before we said our goodbyes And it's a shame that we got to spend our time Being mad about the same things Over and over again About the same things Over and over again Ohh But I think she's leaving Ooh man she's leaving I don't know what else to do (I Can't go on not loving you) Cause its all in my head I think about it over and over again And I can't keep picturing you with him And it hurts so bad, yeah Cause its on in my head I think about it over and over again I replay it over and over again yeah And I can't take it yeah I can't shake it Nooo I remember the day you left I remember the last breath you took right in front of me When you said that u would leave I was too damn stubborn to try to stop you or say anything But I see clearly now and this chose I made keep playing in my head Over and over again Playing my head Over and over again Ohh I think she's leaving Ooh man she's leaving I don't know what else to do (I Can't go on not loving you)

Dlaczego nie moge spotkać kobiety dla której byłbym kimś ważnym , dla której bym wrcał z pracy z uśmiechem do której bym się przytulił i zasnął po ciężkim dniu....Co takie zrobiłem, że najgorsza kara mnie spotyka bo, samotność w wieku 22 lat jak inaczej nazwać ?:(

Gość uwielbiam tą piosenkę
j.w. :)

Cierpliwości a być może większej czujności, może ktoś jest blisko Ciebie a Ty nawet tego nie zauważasz. Optymizmu życze :)

Gość zmeczony.....
co to jest za utwor kojarzy mi sie z U2??

Jak tu się smucić przy takich rytmach. Słowa może faktycznie nie napawające optymizmem ale mnie jakoś ta piosenka rozwesela, ciepło się na serduchu robi :)

Mi cholernie z samotnością się kojarzy, nawet teledysk był w podobnym tonie...cierpliwość ...to słoo słysze już dobre pare lat... :(

a wiecie co jest najgorsze?? ze jak ma sie juz ta swoja upragniona milosc to... nie docenia sie jej!!!!!!!!!!!!!!!!

samotność zabija dusze - a czy robisz coś w tym celu by zapełnić swe życie miłością czy czekasz aż sama zapuka do twych drzwi ? To nie jest złośliwe pytanie, naprawde.

Co robie ??? Wydaje m isię , że dużo....tylko ciągle źle trafiam....nie wiem nawet co to jest odwzajemnione uczucie..... dla kobiet jestem tylko przyjacielem ...nic więcej...Teraz to jest strach przed otwarciem sie ...bo zawsze sie to konczylo ciosem...

Make love no wear - podobno najczęściej kryzysy trafiaja się w 3 roku znajomości, więc głowa do góry ;). U mnie leci 4 roczek i też różnie bywało. Z tym właśnie się liczy miłość to nie same uniesienia wkońcu jesteśmy tylko ludźmi. Ważne chcieć by było dobrze, wspólnie walczyć o dobrą przyszłość. Kiedyś wierzyłam w bajkową miłość, ale teraz jakoś nie wydaje mi się zeby taka była możlwia. W końcu w bajce nie żyjemy prawda ;). Samotność - trzeba walczyć. Wiem, wiem łatwo się mówi przecież ileż można przechodzić porażek. Niestetry w życiu nic za darmo nie ma. Skoro do tej pory trafiałeś niewłaściwie może warto się rozejrzeć w całkiem innym towarzystwie.

O długośc związku mi własnie chodzi :p. Ekspertką nie jestem, piszę tylko to o czym często czytałam na forum, w moim przypadku się sprawdziło, choć wątpię by to była jakaś reguła. Jak mówiłam według mnie bajkowo zawsze nigdy nie będzie.Niestety....

ja mimo to wierze, ze na azdego czlowieka na Ziemi czeka druga polowka....i predzej czy pozniej na pewno sie na nia natrafi...byc moze to jest ktos, kogo znasz, jaka przyjaciolka, ktorej pewnego dnai zabije przy Tobie mocniej serce u mnie tak bylo...przyjaznilismy sie 2 lata...az pewnego dnia cos tak zaskoczylo, jak grom z jasnego nieba, nie wiem jak, nie wiem dlaczego...i nie umiem sobie tego wytlumaczyc...i tak sie zaczelo :)

nie ma okazji, na studiach hermetyczne towarzystwa sie porobily nie wpuszczajace , nikogo w pracy sami faceci...widocznie moja pokuta za cos :)

no racja, nigdy bajkowo nie będzie..ale moze nawet to i dobrze, byloby zbyt nudno....a tak to czasem sie poklocimy, ale pozniej przyjemnie jest sie pogodzic po kazdej burzy pojawia sie słonce :)

Każda pokuta się kiedyś kończy ;).

Jest nawet taka piosenka Bajora - może i staromodna ale mi się podoba :) "taka miłość w sam raz" czy jakos tak ;). "tyle ile potrzeba słodyczy, przy czym wcale nie było w niej brak krzty goryczy co jakby nie liczyć nadawała wytworny jej smak, trochę chmur, trochę słońca, cos z początku coś końa, trohę pieprzu ciut mięty, cześc dróg prostych częśc krętych taka miłość w sam raz idealna....jednak jakby nie było jest po prostu prawdziwa" :)

A ja dlaczego nie mogę spotakć kogoś, dla kogo byłabym kimś ważnym, kto by mnie nie traktował jak jakiś gadżet albo zbędny balast, jako jakiś problem? Bo życie jest do dupy. Ale na szczęście kiedyś się skończy. W sumie nie ma się czym przejmowac...