Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Czatowanie w nocy.

Polecane posty

nie pisz tak to, że masz mały biust to nie znaczy, że przegrałaś życie! a ty niżej debilu nie odzywaj się pytam czemu ma taki wcale nie przegrała życia!

ale co się stało, że myślisz, że przegrałaś życie? ja też tu siedzę jednak nie uważam bym przegrała :P :D

Kliknijcie sobie w \"przesyłkę dla każego\".Jest poniżej.Zaraz Wam się humor poprawi:) Gdzie Moniko wyjeżdżasz?Jeśli można wiedzieć?:)

do Anglii :D tam pracuję cały czas ale teraz zjechałam bo musiałam zaliczyć egzaminy. A gdzie mam kliknąć? mam to wpisać w google?

\"Deska\",szkoda,że Ci się humor nie poprawił:( Moja bratanica wyjechała do Irlandii,sąsiadki córka jest w Anglii,tych co są w Niemczech to nie zliczę,a od mojego faceta kuzynki mąż,ma dwie siostry w Australii.On zresztą teraz też tam jest.Jak tak dalej pójdzie,to kto zostanie w Polsce?No,kto?:O

Gość Bo to nie czat
głupia tylko forum i do syudentów się nie nadajesz z tym twoim cusz! Cóż jak już coś!!!

Nie posze o tym forum, mały móżdżku.. Chodziło mi o to, ze weszłam sobie na czat dla studentów a tam trzy osoby, a np. dla gimnazjalistów było ok. 20 osób:O I do tego jeden z tych \"studentów\" wybitnych napisał: cusz... I juz mi się odechciało tam pisac cokolwiek. Zresztą to i tak bez sensu.

tak,pastuchy zostaną w kraju.........Tylko,co oni będą pasać?Krów coraz mniej,owiec górale nie hodują........Świnie jakoś inaczej teraz tuczą..Nie wiem jak to będzie:O

Gość to sorry za pomyłkę
myślałem, że to ty jesteś tak ograniczona ale widzę, że ci studenci tacy mądrzy załamka :o

Gość dobra nie zabij mnie
przecież przeprosiłem :P

No,niestety,studenci są tacy \"zdolni\".Od mojego faceta bratanek jest na I roku,ale żebyście widzieli jakie \"byki\"robi..Chodzi oczywiście o ortografię.Szok:O