chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 he he to jeszcze da się zatuszować jak nie pisze oczywiście :D ale gorzej jak coś rąbnie mówiąc to jest dopiero tragedia :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co jaki z marsa ja Napisano Marzec 1, 2007 z ziemi :D ja nie mam nicku tak se tu zaglądam czasami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ja ostatnio słyszałam wypowiedź studenta polonistyki, tuż przed egzaminem... Ubrany w biłą koszulkę, stał sobie pod pokojem, gdzie prof. egzaminował, no i mówi do koleżanki: \"ale tamten podręcznik był taki bardziej trudniejszy\":O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No sory, myślałam, ze znowu Idealista się do desek czepia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kto to ten Napisano Marzec 1, 2007 idealista? :o pewnie jaki debil :D dobra idę spać nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ten,o którym pisałam studiuje ekonomię:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 :o tak powiedział? A wiesz co ja słyszałam od studenta dziennikarstwa? Zamiast po prawej to po prawo :o to woła o pomstę do nieba :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No, troszkę debil... W sumie on pewnie też przegrał życie, tylko nie chce się przyznać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 To było o Idealiście... Jakas laska do mie pisze na czcie, pewnie myśli, ze jestem zbłąkany samiec:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 :D troszkę...? bo to jest debil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ja jednak myślę, ze on też przegrał życie, ale albo sobie tego nie uświadamia, bo jest zbyt mało inteligentny, albo nie chce się przyznać. Możliwe też, że jego debilizm na forum, to taki mechanizm wyparcia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marketa_cztlen.pl 0 Napisano Marzec 1, 2007 Pa,pa,idę spać.Nie siedźcie za długo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 Ok. To ja jeszcze poprzeżywam, że przegrałam życie i też się może niedługo położę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 wszystko jest możliwe :D ach co się tam przejmować debilami :D tylkokrew psują tu na forum :o Ja też jak zakładałam topik to się różni przypier... a najśmieszniesze były osoby, które mają zarezerwowane nicki i wszędzie ich było pełno strugały niewiadomo kogo a wyzywały ludzi zmieniając nicki czujecie to jest debilizm :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 tylko krew sorki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No to jest normlane tutaj. Ale i tak Kafeteria ma coś w sobie. Tutaj można przegrać życie z polotem Mi tam pomarańczowe nicki nie przeszkadzają, nawet jak ktoś jest złośliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 Wiesz mnie kolor też nie przeszkadza ale te niekulturalne odzywki tak! Poprostu poraża mnie chamstwo jak nic no może jeszcze nie umiejętność wysławiania się :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 chilli, popraw sobie stopke powinno byc raczej queen of the dark. Moze nauczyc sie lepiej angielskiego a pozniej sie nim wychwalaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 sprawdź sobie w translatorze :D nie wychwalam się a jeśli tak uważasz to masz problem ze sobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 1, 2007 No proszę... I pomarańcze się znalazły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 http://www.translate.pl/pl.php4 masz w prezencie ode mnie link :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 nie pisalam tego zlosliwie, tylko ze smiesznie patrzec na takie bledy!! mowie biegle po angielsku i translatora nie potrzebuje raczej ty powinnas go uzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 :D \"cusz\" jak powiedział tem mądry na czacie student :D \"cusz zrobić\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 no to masz użyłam :D i wyszło to co wyszło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 juz lepiej ale jeszcze 'the' brakuje a ten translator wywal na smietnik kompletne bzdury tam wypisuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 nie moja wina ja go nie tworzyłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 i jeszcze ma byc queen a nie quenn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chili ma rację Napisano Marzec 1, 2007 http://www.translate.pl/pl.php4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chilli81 0 Napisano Marzec 1, 2007 jak wpisałam kiedyś z the to zaraz błąd wyskoczył :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolezankaa Napisano Marzec 1, 2007 no to extra was angielskiego w polsce ucza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach