Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość wiolka_dzika
bardzo dziekuje to mi sie napewno przyda.

Gość Karolina P
ciczy sie switnie kazdego dnia lzej :) wazne ze cos sie dzieje ze waga spada z czego jestem bardzo zadowolona. Chce cos jeszcze kupic innego by do LEG MAGIC co nie co dołozyc mysle o jakims nowym ale tanim sprzecie do cwiczen. Odwiedzilam ten nowy sklepik na fitmarket.pl moze cos mi z tego sklepu polecicie?! pozdrawiam papa

Gość Dzula
Ćwicze już jeden tydzień....te 13 miut razem z płyta DVD. Nie ukrywam, że jest cieżko. Przy końcu seri 60 sekundowej prawie wysiadam ale nie poddaję się. Pomimo tego że od kiku lat regularnie chodzę na siłownię, czuję ból w nogach, najbardziej wewnętrzna partia uda. Zasanawiam się tylko czy pupa przy tym się tez wyrzeżbi, bo jak ćwiczę, mam wrażenie że bardziej działa to na uda niż pupę.....myślę że czas pokarze :-)

Gość babcia ewa
NO DZIEWCZYNY DAWNO NIE PISALAM MAM COS NA LACZACH W INTERNECIE ALE COS W TYM CZASIE BYLO MALO OPISOW O WASZYCH SUKCESACH JA ZNOWU POMALU WRACAM DO SWOJEJ WAGI SCHUDLAM POL KILO CIESZY MNIE TO !! CO TAM U WAS DZIEWCZYNY?

Gość Iwonek21
Wkońcu zawiatłam tu spowrotem i na wstepie serdecznie pozdrawiam Babcie Ewe;)cóż...no nie jest dobrze,tak jak mówiłam wyjechałam sobie na długo i totalnie zaprzestałam ćwiczeń.Aż się boję powrotu:(Szkoda naprawdę szkoda,bo bylo nienajgorzej,a znów ma kilka kilo do przodu i wyglądam jak Foczka:)KONSEKWENCJA,KONSEKWENCJA I JESZCZE RAZ KONSEKWENCJA to droga do sukcesu.Nawet po minutce dziennie,ale kazdego dnia,zeby wywołac tak zwany głód ruchowy.Ja się biorę do roboty i mam nadzieje,że tym razem z lepszym skutkiem!3mam za Was Drogie Panie kciuki!ps.aż mi wstyd,bo mam wrażenie,ze utuczyłam się jeszcze bardziej niż przed cwiczeniami z Leg Megic:((((((ale winie tylko siebie za to:(powinni zakazac produkcji słodyczy:)

Gość Karolina P
hejka:) ja pilnuje cwiczen i systematycznosci by nie zmarnowac tego co wypracowalam na leg magic. chce do konca roku...no wiecie sylwester zrzucic jeszcze z 10 kg:) mam nadzieje ze sie uda.

Gość babcia ewaw
WITAM CIE IWONEK JA TEZ JESZCZE NIEDAWNO SPOCZELAM NA LAURACH EFEKTEM TEGO TEZ SIE ZAOKRAGLILAM ALE ODKILKU DNI WZIELAM SIE ZASIEBIE I POMALU WAGA SPDA JESTEM Z TOBA !!! ZROBMY PROTEST ZAKAZ PRODUKCJI SLODYCZY STANE NA CZELE TEGO PROTESTU RAZEM Z TOBA WCZORAJ MAZ MNIE UBLAGAL ZEBYM ZROBILA TORT PO GORACEJ DYSKUSJI ULEGLAM JUZ DZISIAJ ZOSTALA MNIEJSZA POLOWA ALE BYLAM TWARDA JAK ROMAN BRATNY NIE ZJADLAM NAWET MALEGO KAWALKA SAM GO ZJADA PRZESYLAM CALUSKI I POZDROWIENIA PA

Gość Iwonek21
To OGROMNE GRATULACJE dla Ciebie babciu Ewo!Jestem pewna,ze gdyby to mnie dotyczyło to na pewno bym sie skusiła,zreszta zawsze gdy gotuje czy pieke to musze posmakować,a najczęściej kończy się to tak,ze juz najem sie przy samym gotowaniu:)Ale damy radę!Trzeba,bo marny mój koniec:)))pozdrawiam wszystkie Panie!

Gość wiolka_dzika
Milo sie czyta te wszystkie posty jak wam sie powodzi u mnie tez jest super cwicze codziennie nawet po 10 minut kilka razy dziennie i na dodatek pozbylam sie nalogu slodyczy powiedzialam im kategorycznie stop na poczatku bylo ciezko ale nie jem juz slodyczy od prawie 2 tygodni i wiem ze wytrzymam tym bardziej ze widze wieksze rezultaty po odstawieniu slodyczy polecam wszystkim wystarczy tylko jak sie chce cos slodkiego wskoczyc na Leg Magic i cwiczyc albo pic wode. To dziala

Gość wiolka_dzika
Milo sie czyta te wszystkie posty jak wam sie powodzi u mnie tez jest super cwicze codziennie nawet po 10 minut kilka razy dziennie i na dodatek pozbylam sie nalogu slodyczy powiedzialam im kategorycznie stop na poczatku bylo ciezko ale nie jem juz slodyczy od prawie 2 tygodni i wiem ze wytrzymam tym bardziej ze widze wieksze rezultaty po odstawieniu slodyczy polecam wszystkim wystarczy tylko jak sie chce cos slodkiego wskoczyc na Leg Magic i cwiczyc albo pic wode. To dziala

Witam Drogie Pani mam pytanie. Zastanawiam się nad kupnem tego sprzętu, ale mój maż stara sie mnie przekonać do roweru treningowego. Czy któraś z Was ma porównanie odnosnie efektów na obu tych przyrządach. Główne moje bolaczki to uda, biodra, pośladki i niestety po ciąży brzuszek. Co będzie lepsze? Pomóżcie Pozdrawiam

Gość babcia ewa
NAJLEPSZY BEDZIE ORBITREK BO DZIALA NA CALE CIALO A LEG M... NA DOLNE PARTIE -NOGI I TROCHE NA TALIE TO PISZE TYLKO Z MOICH OBSERWACJI A DECYZJE MUSISZ PODJAC SAMA

Gość Karolina P
witajcie ponownie . Faktycznie modelowanie dolnych czesci ciala to specjalnosc LEG MAGIC. i to specjalnosc zktóra sobie swietnie radzi:)

Gość maxson
request your email address

Gość gohaSamocha
mam do sprzedania leg magic orginalny plus plyta z cwiczeniami na dvd za 300 zl stan b. dobry ma 2 miesiace ale odbior osobisty mieszkam w Łodzi tel.605 360 012

Gość babcia ewa
CO TAM U WAS DZIEWCZYNY? TAKA CISZA! U MNIE WSZYSTKO OK ! NIE CHUDNE ALE I NIE TYJE ! MARTWI MNIE TA WASZA CISZA AGATKA CO U CIEBIE ? CHYBA NIE ZREZYGNOWALAS? PA

Gość Karolina P
hej babcia ewa:) u mnie ok cwicze wciaz na lega magic zrzucilam juz troszke i nic nie przytyłam:) jestem bardzo zadowolona, az sie chce cwiczyc jak sie widzi efekty. Nie zaluje zakupu... pozdrowionka dla wszystkich papa

nie zrezygnowalam cwicze codziennie czuje sie swietnie i mam nadzieje ze efekty beda beda i to ladne juz ponad dwa miesiace cwicze nie tyje ale chudnac to za bardzo tej nie chudne ale widze po noglach ze sa bardziej umiesnione za 8 miesiecy sie zwaze i zobacze czy osiagnelam swoj cel bylo by super dlatego od listopada biore sie za siebie ale tak w 100% i ograniczam wszytsko i napewno mi sie uda bo w to wierze a u ciebie babciu ewo ?? a wlansie jka tam twoja corka pozdrow ja :*:)

Gość mama-kasia
może kretyńskie pytanie,ale czy mozna na LEG MAGIC-u cwiczyć będąc w 4 miesiącu ciąży? Tyję sporo, mam wilczy apetyt, a nie "idzie" mi w brzuch jako taki, ale w tyłek i całe nogi. Nie tylko mam ciaśniej w udach w spodniach, ale za chwilę łydki mi się nie zmieszczą (których i tak chudych nie mam) Czy ktos coś wie na ten temat?

Gość babcia ewa
w ciazy bym sobie odpuscila co ty dziewczyno! jeszcze poronisz to juz tylko cwiczenia dla ciezarnych sa wskazane jak urodzisz to dopiero leg megic polecam duzo warzyw i owocow ale juz mniej -bo duzo cukru Agatko podziwiam cie za wytrwalosc bardzo my stoimy w miejscu ale mniej czwiczymy niestety z lenistwa nie tyjemy i faktycznie nogi lepiej wygladaja sa ubite i jakby smuklejsze napewno wygladamy korzystniej i sprawniej trzymam kciuki !!!! pa

Gość zadowolona2007
hej stworzmy mega poradnik na www.szczuplasylwetka.bloog.pl

Gość timbim
Momo-Kasiu. Tyjesz bo jesz zbyt dużo. W ciąży zapotrzebowanie wzrasta o najwyżej 200 kalorii i to dopiero po Iwszym trymestrze. Lepiej zacznij kontrolowac wagę bo dostaniesz brzydkich rozstępów, których sie juz nie pozbędziesz. Gdy dużo utyjesz zostanie Ci także nadmiar rozciągniętej skóry. Lepiej więc trochę się ograniczac i uważac teraz niż płakac po porodzie. Generalnie najiększy przyrost wagi jest w od 7mego miesiąca. Prawidłowa przyrost wagi w ciąży to 10-15 kilo. Teoretycznie do 4 miesiąca przyrost wagi powinien byc minimalny. W ciąży mozesz cwiczyc jeśli ciąża nie jest zagrożona i ginekolog Ci na to zezwala. Wybierz raczej nieforsujące cwiczenia, marsze, spacery, pływanie (jeśli nie masz infekcji pochwy) itp. Ponoc już samo wchodzenie raz dziennie po schodach na III lub IV piętro jest wystarczającym cwiczeniem dla przyszłej Mamy ;-)

Gość 1emi83
witam wszystkie panie! długo czytam posty od was i mam mieszane uczucia co do Leg Magic. sam już nie wiem czy kupić czy nie? zależy mi jedynie na tym aby pozbyć się celulitu bo nie narzekam na nadmiar kilogramów (55kg przy wzroście 167cm). napiszcie co z celulitem i wszymi mięśniami. rozrosły się czy zmalały? nogi zeszczuplały czy nie? pozdrawiam :*

Gość babcia ewa
dlaczego sprzedajesz? ile za niego chcesz?

Gość Dzula
Droga 1emi83, tez dlugo sie zastanawiałam nad kupnem tego urządzenia ale zrobiłam to i .....nie żałuję!!! Ja również nie narzekam na nadmiar kilogramów, ale zależało mi na wyszczupleniu nóg i celulitu. Po 2 tygodniach ćwiczeń ( codziennie 13 minut) i diecie- ograniczenie słodyczy :-), w udach było o 0,5 cm mniej a w pasie 1,5 cm !!! co mnie bardzo bile zaskoczyło. Mam sportową syslwetkę, bardzo rozbudowane mięśnie ud i również bałam się jeszcze większego ich rozbudowania, jednak na całe szczęscie do tego jak narazie nie doszło :-) ....i mama nadzieje że nie dojdzie. CO dt cellulitu, narazie nie zauważyłam aby go coś ubyło :-( ale wierzę że po dłuższym okresie ćwiczeń i na niego przyjdzie pora:D:D W poniedziałek kolejne mierzenie :-) Trzymajcie kciuki!! Pozdrawiam WAS

Gość sylwia*1976
sprzedam leg magic!! jesli ktos chce kupic - pisac:))

Sprzedaję bo nie ćwiczę na tym sprzęcie w ogóle-mój zapał niestety szybko minął a urządzonko stoi i się kurzy!! Tani nie był a szkoda kasy skoro nie korzystam z tego sprzętu-może ktoś inny zrobi z niego wiekszy pożytek! Jeśli chodzi o cenę za jaką sprzedaję to podaję na maila