Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość co za bajki opowiadasz
6 cm zeszło Ci w 12 dni....? to chyba predzej od liposukcji....

TO URZADZENIE NAPRAWDE DZIAŁA I NIE WIEM SKĄD TE NEGATYWNE WYPOWIEDZI. tak czy siak w moim przypadku sie sprawdził i będę na nim ćwiczyła bo moje nogi zaczynają wyglądac naprawde dobrze :) POLECAM :) warunkiem jest tylko regularne ćwiczenie. AHA! I TRZEBA PAMIĘTAĆ O ĆWICZENIACH ROZCIAGAJĄCYCH PRZED I PO ĆWICZENIU NA Leg Magic. pozdrawiam :) :) :)

Gość magda_MMM
Ja ćwiczę na Leg Trener . Jest to takie samo urządzenie jak Leg Magic ale posiada mikrokomputer i możliwość regulacji oporu. Jestem bardzo zadowolona z efektów, a ćwiczenia są całkiem przyjemne. Też nie rozumiem skąd negatywne wypowiedzi, może po prostu się niektórzy lenią.? ;)

Witam mam 31 lat i 2 dzieci, moim problemem od zawsze jest moja waga (56 kg przy wzroscie 156 cm) a w szczególności za grube uda i łydki, kiedy urodziłam pierwsze dziecko po porodzie zostało mi 20kg więcej, wtedy wzięłam sie ostro za siebie i dziennie skakałam na skakance, brałam to na ilość nie na czas, początkowo skakałam 500 skoków potem już nawet 2000, pomogło, w ciągu pół roku schudłam 15 kg a potem jeszcze 10 następnych kg w następnym pół roku, osiągnełam idealną wagę dla siebie - 50 kg a do tego schudły mi ręce, ramiona talia, uda i łydki.potem zaszłam drugi raz w ciąże a po macierzyńskim poszłam do pracy. Niestety zaczęlam mieć o wiele mniej czasu na skakanie i ćwiczenia, pracuję jako ksiegowa, cały dzień siedze, w ciągu tego roku pomimo diety znów zaczęłam przybierać na wadze, dzieki lekkiej diecie w biodrach i pasie nie mam prawie tłuszczyku ale najwięcej zaczęłam przybierać w udach i łydkach, bo nogi wysiłku juz nie maja, od niedawna zaczęłam skakać spowrotem i zaczęłam się też zniechęcać ponieważ wynikó żadnych pozytywnych nie widzę, mimo że dzieńńiw się katyję, teraz kupiłam leg magic zaczynam ćwiczyć, mam nadzieję że pomoże. Poza ty jestem już po 30 i 2 porodach słyszałam że teraz o wiele gorzej spalić jest tłuszcz i trzeba 2 razy wiecej sie przykładać do wszystkiego. Czy to prawda, czy któraś z was miała lub ma podobny problem? Jak długo dziennie trzeba ćwiczyć i ile czasu minie zanim znów zobaczę jakieś efekty?

Witam mam 31 lat i 2 dzieci, moim problemem od zawsze jest moja waga (56 kg przy wzroscie 156 cm) a w szczególności za grube uda i łydki, kiedy urodziłam pierwsze dziecko po porodzie zostało mi 20kg więcej, wtedy wzięłam sie ostro za siebie i dziennie skakałam na skakance, brałam to na ilość nie na czas, początkowo skakałam 500 skoków potem już nawet 2000, pomogło, w ciągu pół roku schudłam 15 kg a potem jeszcze 10 następnych kg w następnym pół roku, osiągnełam idealną wagę dla siebie - 50 kg a do tego schudły mi ręce, ramiona talia, uda i łydki.potem zaszłam drugi raz w ciąże a po macierzyńskim poszłam do pracy. Niestety zaczęlam mieć o wiele mniej czasu na skakanie i ćwiczenia, pracuję jako ksiegowa, cały dzień siedze, w ciągu tego roku pomimo diety znów zaczęłam przybierać na wadze, dzieki lekkiej diecie w biodrach i pasie nie mam prawie tłuszczyku ale najwięcej zaczęłam przybierać w udach i łydkach, bo nogi wysiłku juz nie maja, od niedawna zaczęłam skakać spowrotem i zaczęłam się też zniechęcać ponieważ wynikó żadnych pozytywnych nie widzę, mimo że dzieńńiw się katyję, teraz kupiłam leg magic zaczynam ćwiczyć, mam nadzieję że pomoże. Poza ty jestem już po 30 i 2 porodach słyszałam że teraz o wiele gorzej spalić jest tłuszcz i trzeba 2 razy wiecej sie przykładać do wszystkiego. Czy to prawda, czy któraś z was miała lub ma podobny problem? Jak długo dziennie trzeba ćwiczyć i ile czasu minie zanim znów zobaczę jakieś efekty?

Gość kar0linski
Leg Magic Pulse nie tylko kształtuje, wyszczupla i rzeźbi wewnętrzne i zewnętrzne mięśnie ud i pośladków, ale angażuje również dolne partie mięśni brzucha. Ćwicząc parę razy dziennie przez zaledwie 30 sekund, w ciągu kilku tygodniu osiągniesz zadziwiające efekty, które od razu dadzą się zauważyć! ??? Jest łatwy w użyciu i wygodny, nadaje się dla niemal każdego, bez względu na stopień sprawności fizycznej. ??? Pozwala zaoszczędzić czas i pieniądze - nie musisz już przepłacać i ćwiczyć w kłębach kurzu na siłowni. ??? Wykorzystuje technologię Pulse Resistance, która czyni trening bardziej skutecznym. ??? Krótkie, 30-sekundowe sesje ćwiczeń, specjalnie nie męczą. ??? Efekty są widoczne już po kilku tygodniach. ??? Jest prosty w montażu, a składane rączki ułatwiają przechowywanie - możesz trzymać go nawet pod łóżkiem. ??? Wzmacnia i kształtuje zewnętrzne i wewnętrzne mięśnie ud, pośladki oraz mięśnie brzucha. ??? Jest bezpieczny: obszerne platformy na nogi są antypoślizgowe. ??? Można go dostosować do wzrostu osoby ćwiczącej. Ja mam taki do sprzedania :) nowy

Gość do odsprzedania ciekawe czemu
czyżby się okazało że to szajs na którym nie chcesz ćwiczyć bo nie lubisz ? też kupiłam te gówno i w ogóle go nie używam, kurzy się w domu od 3 lat, używałam go moze 3 razy

Gość kar0linski
Szajs to może nie,ale tak samo jak Ty go w ogóle nie używam,bo w sumie to mi się nie chce...:d a ktoś może będzie zainteresowany :)

Gość Bv6
Daj mi znać jaką masz wersje tego urządzenia i ile za nie chcesz. Kontakt do mnie it@bv6.pl

Gość kar0linski
wersje to mam tą podstawową. ok 100zł

Gość jj80
A która z was ma Leg Trenera i czy jest zadowolona?Czy ćwiczenia na nim są bardzo trudne? Ja mam problemy z kręgosłupem i nie wiem czy zbyt dużego obciążenia przez te ćwiczenia nie będzie?

Gość asia Rc
Ja kupiłam najnowszy model w tv-zakupy.pl, mają tam teraz przecenę i kosztuje tylko 149. Jestem z niego bardzo zadowolona po 3 tygodniach ćwiczeń widać efekty. Polecam Leg Magic oraz sklep tv-zakupy.pl

Do NIMNUL7 . Ja też jestem po dwóch porodach i jestem pół roku po porodzie i schudałm na razie 20 kilo. Waże w tej chwili 65 kilo przy 164. Ćwiczę na hula hopie, ab rocket i teraz zaczęłam na leg magic. Ćwiczę na tym około 2 tyg. i tylko po 5 minut, bo tyle na razie wytrzymuję i już widzę minimalne efekty na udach:-) Mój brzuch też już całkiem całkiem.

Gość calibre7
Dziewczyny,a czy ten Leg Magic jest dobry na grube nogi? Od zawsze mam problem z nogami i udami,w pasie jestem igla :] I czy Leg Magic na allegro to ten sam ktory sprzedaja na: tv-zakupy.pl ??????

Gość Hoonti
DZIEWCZYNY WYWALCIE TEN SHIT NA ZŁOM! Ćwiczyłam na nim reguralnie i ostro, skończyło się to naderwaniem mięśnia czworogłowego, mówię serio!

Gość 42-latka
DZIEWCZYNY TO DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!CAŁE MOJE ŻYCIE ZMAGAŁAM SIĘ Z GRUBYMI UDAMI.W PASIE 63CM,UDA 56CM PRZY WZROŚCIE 152CM.PRÓBOWAŁAM WSZYSTKIEGO-ĆWICZEŃ,DIET,SIŁOWNI I NIC.W MANGO ZOBACZYŁAM REKLAMĘ TEGO WSPANIAŁEGO URZĄDZONKA,KUPIŁAM NA ALLEGRO,PO MIESIĄCU ĆWICZEŃ PIERWSZY RAZ W SWOIM DŁUGIM ŻYCIU ZAŁOŻYŁAM MINI,JEST SUPER BĘDĘ ĆWICZYĆ DALEJ OPŁACA SIĘ 5CM NA MIESIĄC!ZACHĘCAM!POWODZENIA

Gość fausti
czy Ty nie jesteś przypadkiem z Mango, ze tak reklamujesz ten sprzęt?

Gość CoWyWiecie
Ja to mam i są super efekty. A jak ktoś jest niedorobiony najwyraźniej i mówi że to "shit" bo ma 3 lata i ćwiczył 3 razy no to sorry ale od samego patrzenia efektów nie będzie... a kontuzje się ma jak się ćwiczyć nie potrafi.

Hej, od zawsze męczy mnie wyglad moich nóg. Problem polega na tym, iz mam szerokie biodra i szczupłe nogi. Generalnie mam duży kompleks gdyż mam szpare pomiedzy udami. Bardzo chciałbym ją zniwelować poprzez wyćwiczenie wewnętrznych mięśni uda. Czy ktoś ma podobny problem i czy jest to mozliwe dzięki regularnym ćwiczeniom na tym urządzeniu (Leg Trener)???

Gość Aneczka7777
Mam do sprzedania Leg magika. Ćwiczyłam na nim kilka tygodni, wybrałam jednak aerobik i biganie. Chętnie odsprzedam to urządzenie za niską cenę. zainteresowanych proszę o kontakt aneczka@piekary. net

Gość kjdhvgvhfgvhgv
mam do sprzedania leg magic warszawa, tylko trzeba sobie przyjechac odebrac - 696079882 nowiutki, wersja bez regulacji oporu, cena 150zł

Gość ahaaaaa???
Widać, znaczy "działa" jak się pozbywają :D

Gość purepoison
witam. a czy ktoras z Was slyszala moze o THIGH GLIDER? urzadzenie przeznaczone jest na dolne partie ciala, z tego widze jest troche podobne do leg magic ,z tym ,ze thigh glider cwiczy sie na ugietych nogach.

Gość aasia243
Witam Mam do was pytanie.Cwicze na LM tydzień,codziennie 10 minut.Uda mi sie powekszyły i waga poszła w góre.Czy to normalne na poczatku? Czy moze to byc też spowodowane ze dostałam okres?Nie jem dużo. Dzięki za odpowiedz.

Gość Maja_27
Tych leg magiców jest na rynku tyle rodzajów co czerwonego wina. Ja kupiłam kilka tyg. temu na allgero to poćwiczyłam 3 dni i się rozleciał. Obecnie mam wersję ze sklepu internetowego http://mmo.pl/261-leg-trainer-magic.html i jest w miarę dobra. No ale i kosztował zdecydowanie więcej.

Gość Paula7
Hej, lepszy jest Leg Magic THIGH FIT Spokey, jest delikatny opór z gumek, jest dostępny w Go sport.

Gość Paula7
"Mam do was pytanie.Cwicze na LM tydzień,codziennie 10 minut.Uda mi sie powekszyły i waga poszła w góre." aasia243 - to trochę dziwne, nawet bardzo, rozciągaj się po ćwiczeniach, ogranicz tłuste jedzenie, słodycze, jedz więcej warzyw, jedz mniejsze porcje, nie jedz po 18h. Efekty przyjdą, czy to bedzie Leg magic czy inne ćwiczenia, Leg Magic bardziej modeluje nogi niż inne urządzenia, ale nie zapominaj o solidnym rozciąganiu, pomysl o basenie, mądrej diecie. Pozdrawiam.

Gość Paula7
Nie zapominajcie, że Leg Magic powinien być jako uzupełnienie innych ćwiczeń, należy pomyśleć o ćwiczeniach areobowych, takie przesuwanie nów to trochę za mało, zatem rowerek, może chód na bieżni, basen, może wioslarz, i koniecznie rozciąganie, ale nie minutę, kilka minut na każdą nogę, w różnych pozycjach. Zerknijcie na ćwiczenia z Pilatesu, Jogi. Na początku będzie ciężko, ale poźniej już z górki.