Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość Paulina--1982
Czesc jak kilka dni temu zakupilam ten sprzęt -strasznie glosno chodzi (mieszkam w bloku na 4 pietrze)nie wiem co na to inni? chce schudnąć 10 kg waze 65 170 wzrostu cwicze juz drugi dzien dzis pol godziny i czuje sie super no ale na rezultaty chyba jeszcze musze poczekac.

Gość ewelka22
ja juz ma z 5 miesiecy ten sprzet...niom ale jeszcze tak naprawde nie przykladalam sie do cwiczen...dziewczyny a wy jak cwiczycie...trzymacie sie uchwytu...aha i ja wytrzymujecie na tym 30 min.ja min nie moge wytrzymac

Gość Paulina--1982
Hej Ja cwicze 3 dzien i robie 750 ruchow dziennie.Nogi mnie nie bola. Na początku strasznie glosno chodzil ten sprzęt a teraz nasmarowalam kolka margaryna i jest cichutki:) i latwiej cwiczyc. Bez trzymania raczej sie nie da:(

Gość magiczna123
ja już czekam na mój sprzęt, z tego co słyszałam to nie da się na nim wytrzymać od razu pół godziny!?!?!?! jak to możliwe, że dziewczyny dajecie radę tyle czasu??

Polecam głownie ćwiczenia Tamilee Webb i najlepiej ja chcę mieć takie pośladki. Ćwiczenia są super. Ja ćwiczę najpierw to a później trochę na LM. Wszystko razem daje efekty.

Gość miodu mała kropelka
a wiecie może skąd wziąśc cwiczenia na lm, może ktoś zna stronkę i wklei linka? będę bardzo wdzięczna bo kupiłam lm w leclercu a tam nie było niestety ani żadnych zdjęc ani tym bardziej płyty jak cwiczyc. albo powiedzcie czy poza jeżdżeniem nogami są jakies inne opcje? pozdrawiam wszystkich i prosze o pomoc

Od godziny czytam ten wątek (nie muszę dodawać, że namówiłyście mnie na zakup tego sprzętu), ale nie znalazłam do tej pory odpowiedzi na pytanie, który z LM chodzi najciszej? Jestem pracującą matką Polką i czas dla siebie mam późnym wieczorem. Ale obawiam się, że w małym mieszkanku chałas będzie zbyt duży i pobudzę nie tylko dzieci ale i sąsiadów. Błagam, napiszcie, który sprzęt najmniej dokuczał Wam pod tym względem: zakupiony na allego? jesli tak to od jakiego allegrowicza? czy na TV Market? Jestem skłonna dopłacić, aby tylko był solidny i tak nie chałasował!!! Z góry dziękuję!!!

Gość nesiaczek
sprzedam: Ab rocket- nowy cena 100zl Leg magic (master) - ok. 10 razy uzywany cena 100 zl wiecej informacji i zdjecia przesle na maila : nesia0@amorki.pl Sprzedaje poniewaz wyjezdzam za granice i nie mam co z tym zrobic a szkoda zeby sie marnowalo skoro komus innemu moze pomoc:) pozdrawiam

Gość miodu mała kropelka
a masz ten leg magic z płytą z cwiczeniami? może byś mi sprzedała płyte?

Gość paulina--1982
Leg magic zakupiony na allegro chodzi dosyć cicho tylko trzeba kółeczka posnarowac czyms tlustym.

Gość nesiaczek
bez plyty posiadam

Gość kubalka2006
Hej,właśnie dziś mi przyszedł Leg Master,ale nie mam pojęcia jak ustawić ten komputerek,jak ustawić godzinę i czy da się go później wyłączyć?

Gość VanillaSkyy
Gość dodzia24
Moim zdaniem nie warto go kupowac.

Gość dodzia24
Tak, mam go w domu i nie jestem z niego zadowolona,

Gość ewelinkag22
hej dziewczyny idzie powoli wiosna,moze wezmiemy sie za siebie ?ja mam ogromny problem z udami i pupa:((niestety......berzemy sie do roboty i cwiczymy na LM??kto sie pisze,bo mi tak samej sie niechce...:(((((((((((aha i ile trzeba min.dziennie cwiczyc by miec efekty jakies...jest tu jakas Kobieta ktora osiagnela sukces z Lm??odp

Gość doriss26
hej ja cwicze od poczatku listopada systematycznie 5 razyw tygodniu szczerze mowiac jakies efekty widze ale dołozyłam sobie wiecejcwiczen na posladki i brzuch bo ssame cwicznia z leg magic nic nie dawały tak naprawdeto wiecej cwiczen wykonuje sie obok tego urzadzenia niz na nim a bardzo chciałampozbyc sie tłuszczyku w gornej parti ud mimo iz na leg magic bardzo czuc ze te miesnie pracuja niestety nie ubył ani cm nie wiem mozeza mało cwicze,no ale kondycja sie poprawiła i samopoczucie tez wiec warto cwiczyc oto moje zdanie na temat legmagic oceniam go na 3

Gość doriss26
hej ja cwicze od poczatku listopada systematycznie 5 razyw tygodniu szczerze mowiac jakies efekty widze ale dołozyłam sobie wiecejcwiczen na posladki i brzuch bo ssame cwicznia z leg magic nic nie dawały tak naprawdeto wiecej cwiczen wykonuje sie obok tego urzadzenia niz na nim a bardzo chciałampozbyc sie tłuszczyku w gornej parti ud mimo iz na leg magic bardzo czuc ze te miesnie pracuja niestety nie ubył ani cm nie wiem mozeza mało cwicze,no ale kondycja sie poprawiła i samopoczucie tez wiec warto cwiczyc oto moje zdanie na temat legmagic oceniam go na 3

Gość orbifanka
Witam! Ja zakupiłam leg magic około 2 tyg temu, ćwiczyłam na nim /wstyd przyznać tylko dwa razy. Stwierdziłam, że to zdecydowanie nie dla mnie. Wolę ćwiczyć na orbitreku. Jeśli któraś z pań byłaby zainteresowana to mogę go sprzedać za powiedzmy 100zł+ koszty przesyłki. leg magic jest z płytką do ćwiczeń Zainteresowanych proszę o kontakt @ baaasia19@wp.pl pozdrawiam

Gość kubalka2006
Hej,sprzedam Leg magic,cena do uzgodnienia,jest super ale wyjeżdżam niespodziewanie zagranicę i nie mam co z nim zrobić,jest z płytką arusia7@interia.pl lub gg 1617331

Hej dziewczyny Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, ze nie jest to cudowny środek odchudzający ponieważ takowy nie istnieje :). Jutro rano jadę po leg magic i mam zamiar udzielać się na tym forum. ewelinkag22, nie jesteś sama. Tak na marginesie to chciałabym popracować nad swoją sylwetką. Pomału dobiegam do magicznej liczby 30 ;) i uważam że już najwyższy czas coś zacząć robić. Urządzenie wydaje się być na tyle wygodne, że nie wymaga wielu godzin (dziennie) pracy. Na to niestety nie mam czasu ale uparciuch ze mnie straszny więc mam nadzieję, ze coś z tego wyjdzie. Czas realizować postanowienia noworoczne :). życzę wszystkim wytrwałości w dążeniu do celu. Pozdrawiam.

Gość dominiczka12
Hej ,ja cwicze na leg magic od poniedzialku, zaczełam z wagą 74 , dzisiaj ,czyli po 4 dniach wazę 73,2 ,oczywiscie stosuje jeszcze niskokaloryczną diete,płytka moim zdaniem jest niezbędna , ja nie jestem jeszcze w stanie wykonac tych pompek ,ktore robi ta laska pod koniec ,ale moze z czasem... , jestem bardzo zadowolona z leg,m. po zakonczeniu treningu jestem niezle spocona ,ale nie jest to jakis straszny wysilek , pozdrawiam

Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał egzaminy. Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie. Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć. Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot. Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek. Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal. Czas na nikogo nie czeka! Łap każdy moment, który ci został, bo jest wartościowy. Dziel go ze szczególnym człowiekiem - będzie jeszcze więcej wart. Odkryj tajemnicę szczęścia http://tajemnicasz.prv.pl/

Gość gasolina84
wczoraj przyszedł zamówiony na Allegro leg magic, chcialam zobazcyc co to za płytka, ale nie moglam jej odpalic ;-(( dziewczyny w jakimm programie ona działa?????

Gość dominiczka12
gasolina u mnie dziala w all player ,windows media player ..moze masz plytke uszkodzoną

Gość kociapsocia
Dziewczyny! Mój chłopak kupił mi LM jakies 3 miesiące temu. Od początku byłam dobrze nastawiona, i szczerze nie zawiodłam się.Jeśli chodzi o chałas to da sie znieśc, po prostu meta o metal stuka, dzis posmarowałam oliwką do ciała kółka, i juz super się ćwiczy. Nie mam żadnych ćwiczeń, dodanych do LM , po prostu wziełam się za siebie. Dodam tylko że w przeciągu 5 miesięcy przytyłam 6 kg, nie mieszcze sie w żadne stare spodnie, i obiecałam sobie, że musze jakos wyglądac, tym bardziej że mam chłopaka prawie modela, i nie chciałabym, żeby kiedys mnie zaminiał na lepszy model ;) Zdradze Wam mój sposób: 1. Rano po przebudzeniu przebieram się w bieliznę, wskakuję na LM ćwiczę minutę odliczam sobie w pamięći... ;) 2. Smaruje ciało ujędrniającymi balsamami 3. kładę się na łóżeczko i dobie szybkich brzuszków ok 100 jak wytrzymam:) 4. Znów wracam na LM -60 sekund Do tego wprowadziłam zakaz jedzenia po 18!!!!! I od świąt BN 24 gdudnia - schudłam 2 kg :) Rano jem porządne śniadanko, wszystko na co mam ochote!! Grzanki z serem, kanapki z bułką, rybki, śledziki sałatki wszystko co mi sie marzy przez cały wieczór ;) w koncu organizm musi miec naładowane akumulatory.... w pracy 8 godzin nie jem nic, pije kawe, herbate słodzone, ale nie jem NIC, żeby nie pobudzać kwasów żołądkowych do działania ;) następnie przychodze do domku po 16 znów jem co mi sie podoba, ale staram się nie łączyć ziemniaczków z mięskiem, ale jak mi sie nie uda, nie gniewam się na siebie :) potem przed samą 18 łapie sobie jeszcze jakiś drobny posiłeczek, np kanapkę z jajeczkiem , majonezem i szczypiorkiem, ale muszę zjesć przed 18 bo potem juz mi nie wolno, po 18 tylko herbata, i duzo wody żywiec:) kurde nie odmawiam sobie nic, a dosyc ze zmienia mi się ciało, brzuszek płastrzy to dupka podniesiona i gładka :) żyć nie umierać :) Powodzenia kochane!!!!!!!