Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 Dziewczyny w pierwszym cyklu po założeniu spirala kochałam się z facetem i był stosunek przerywany...był to dzień owulacji Jakie jest ryzyku ciąży? Spirala miedziana Cooper T 380a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 Po co zakładałaś spiralę,zeby wybierać dni.Zawsze możesz się kochać kiedy tylko masz ochotę.Spirala cię chroni.Masz przyjemność otwirasz dziurkę i jest r****nie/Czyszczenie kanalizacji/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 dziewczyny czy od pierwszego cyklu ze spirala kochaltscie sie bez dodatkowego zabezpueczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 Od załozenia nie czekając na okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 Od przyjścia z zabiegu mój kochanek zaczął próbę.Przeszkadzały mu tylko nitki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 gdzies przeczytalam ze w pierwszym cyklu wkladka nie ma qysokiej skutecznosci i troche sie przestraszylam.mialam stosunek przerywany w dni plodne. myslicie ze bedzie ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 prosba o info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 piszcie kobietki jak tam wkładka się sprawuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwia27l 0 Napisano Sierpień 16, 2013 u mnie rewalacja - zreszta to moja 3 wkładka, nie wyobrazam sobie innejk metody antykoncepcji, tej nie czuję - ani ja ani partner , nie musze pamietac o niczym.. dla mnie najlepszy srodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2013 Wkładkę stosujesz w małzeństwie czy w wolnym związku i zmieniasz partnerów.Czy czesto korzystasz z sexu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2013 dziewczyny a czy infekcja grzybicza lub bakteryjna obniza jej skutecznosc? nigdzie nie znalazlam takich inf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2013 Dziewczyny a jak ma się tyłozgięcie macicy to boli załozenie wkładki ?? Mamy trójkę dzieci , tabletek nigdy nie brałam. i myślę o wkładce , tylko boję dsię wpadki bo przecież się zdarzają , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2013 Nie ma 100% antykoncepcji.Spróbuj załozyć i korzystać.Lepsze coś jak nic.Pomyśl o wkładce mirena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2013 a która jest lepsza ta tańsza czy mirena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2013 ja miałam 1,5 roku. Zdjęłam ze względu na długie i obfite miesiączki 8-10 dni. Zastanawiam się nad Mirena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2013 Przeczytaj "Klub mirenowiczek " i dowiecie sie o tej akładce.Cena jej to około 1000zł.Tam podają jej plusy i minusy .Wkładkę CooperT380 jej cena 60 zł zakładanie NFZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2013 muszę poczytać , dzięki . akurat mi o cene nie chodzi , byle była dobra i mi pasowała , ale musze sama na sobie wypróbować bo inaczej sie nie przekonam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 lepiej nie dokładać sobie hormonów- jak nie trzeba- moim zdaniem lepsza miedziana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Zakładaj sprzęt i nie zwlekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Coper T Napisano Wrzesień 5, 2013 Witam wszystkie panie. W tej chwili będę zakładać swoją 4 spiralę, pierwszą założyłam w 1998r (Cooper T) 2 msc po urodzeniu dziecka ( miałam ją 6 lat) i nadal działała bo w nie planowaną ciążę nie zaszłam. Drugą spiralą też była Cooper T założona w 2004-2008 a trzecia już inna ale równie dobra spirala to Nova T 380 która mam od 2008 do teraz i w tym miesiącu będę ja już wymieniać bo minęło w czerwcu 5 lat. W moim przypadku przy ściąganiu jest delikatny ból dlatego że mam wysoko macice czy coś w tym stylu ale ten 5 min ból da się wytrzymać a mam zapewniona pewną w 99% antykoncepcje. Za założenie spirali zapłacę 250,00zł + spirala 120,00zł ( NFZ juz nie refunduje tego) a u innej pani doktor gdy pytałam o koszta była to cena wraz ze spiralą 500,00zł więc warto czasami wcześniej popytać o cenę bo są duże różnice w cenach a sposób zakładania dokładnie ten sam więc po co przepłacać. Od czasu założenia spirali nie wyobrażam sobie innej metody antykoncepcji, z tej metody jesteśmy oboje z mężem zadowoleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2013 Weteranka.Spiralę wyciagają i zakładają na NFZ.Popytaj.Po tylu spiralach jak u ciebie z libito.i ze sznureczkami.Po ilu jestes ciązach.Jezeli jestes wierząca jak jest z spowiedzią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwia27l 0 Napisano Wrzesień 5, 2013 Ja takze polecam wkładkę, i też uwazam ze to najlepszy środek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2013 Dziewczyny..poczytałam o spirali , Ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2013 Do Dziwczyn które maja załozona spirale..własciwie przez cały cykl mam galaretowaty sluz przyponinajacy ten w trakcie owulacji..nie wiem czy to efekt tego ze mam załozona spirale, ale to juz 2 cykl i ten sluz/uplawy sa takie jak jajko kurze tylko mnie rozciagliwy i bialy Czy któras z Was tez tak miala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2013 Jak dziewczyny u Was sprawuje się wkładka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2013 U mnie dobrze korzystam z niej całą parą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2013 A macie dziewczyny upławy, bo mi przez większość cyklu ciagnie się szczególnie rano sluz przypominający płodny, taki rozciągliwy i galaretkowaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2013 Może to pozostałości spermy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2013 witam, czy można zajść w ciąże podczas tej antykoncepcji? proszę o odpis, ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2013 czyli? jak w zalerznosci od seksu? co to ma do żeczy kto jak współrzyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach