Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapiszonka

++Nudzi mi się. Może forumowy klub ROCZNIK 1984 !!!++

Polecane posty

Gość Kapiszonka

:) Jak tam w wielkim świecie :D. Ja się uczę i usycham z samotności 😭. Może tutaj coś zaiskrzy. ZAPRASZAM równieśników.

Gość Kapiszonka
no to opowiadajcie coś o sobie :D

Gość karoolka
to i ja się dołączę :)

u mnie ostatnio ciezki okres :( praktycznie cala sesja przede mna, bo rozne wypadki losowe nie pozwalaly mi podchodzic do egzaminow, ale nie poddaje sie musze walczyc, choc tak nie chce mi sie uczyc :/

Gość karoolka
sesja mówisz ... ja już mam za sobą calutką, nawet bezboleśnie poszło :) głowa do góry dasz rade :P

Gość Kapiszonka
Ee ale wszystko się w kółko powtarza z tego co piszą. linusia co studiujesz :) ?

musze dac rade tylko tak mi sie uczyc nie chce gdy wiem ze wiekszosc moich znajomych ma to z glowy

filologie polska na 3 roku :) a ty czego sie uczysz, bo napisalas ze sie uczysz

Gość Kapiszonka
ochrona środowiska :D :P, niby dużo powinno być facetów, ale jakoś ich nie widać. A jak tam w życiu osobistym :) ?

w kwietniu bedzie 1,5 roku jak jestesmy ze soba. Ostatnio dosc buzliwo bylo :( a ty poszukujesz swojej drugiej polowki?

Gość Kapiszonka
no :). Niby flirtuję z mężczyznami, ale musze się przyznać, że lubię nieco dojrzalszych, ale jednak brakuje mi stabilizacji. A co się u Was dzieje ?

Gość Kapiszonka
iflonka, jasne :). Napisz coś o sobie :). Może nudę pozabijamy.

jasne ze mozesz sie przyloczyc :) choc nie ja zakladalam tego topika :) mysle ze im wiecej nas tym lepiej :)

hej, hej 84;p 🖐️ to ja sie przylaczam.. wlasnie siedze w pracy:0i sie obijam:P lwasnie przeszla fala klientow, ale narazie mam spokoj🌼

a spotykasz sie obecnie z kims? powiedzmy tak niezobowiazujaco?

ja tez studiuje i jestem w trakcje sesji ale staram sie za duzo czasu nie marnowac na nauke;) :P a tak serio to jakos sie nie moge zabrac :)

achh no i oczywiscie tez sie ucze w czerwcu obrona licencjata Bosko:D a pozniej pomysle moze jakis mgr;)

Gość Kapiszonka
nellunia - gdzie pracujesz :)? Linusia - no właśnie od paru m-cy cisza i tak mi kogoś brakuje. A czemu piszesz że u was burzliwie :) ?

iflonka to witaj w klubie tych , co jeszcze walcza, tez nie umiem sie za to zabrac. Przyznaje sie bez bicia troche leniuszek ze mnie:)

a wogole dziewczeta skad jestescie???? bo ja ze śląska z samej stolicy ...:D a pracuje w solarium;) ale zupełnie tego po mnie nie widac:P kapiszonka.. pamietaj, ze na kazdego przyjdzie pora:))) Linusia zawsze jest gorzej i lepiej w zwiazku wiec sie nie przejmuj... 👄

jaką górą ;) rocznik jak każdy inny zresztą, ja tam mam nadal 22 lata (no przynajmniej jeszcze przez 3 i trochę m-ca) tak się lepiej czuję :D \"mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny\" jest chyba także z 84\' :D🖐️ eee uczmy się uczmy i zasilmy rzeszę polskiej bezrobotnej młodzieży z wyższym wykształceniem (chociaż pod tym względem przodujemy w Europie :D :O ) 🖐️

Kapiszonka ---> widze że jedziemy na tym samym wózku, chociaz brak czegos, ale narazie nie spiesze sie do zwiazku musze odetchnąć po ostatnim(cięzkim dość zwiazku) i w ramach totalnego relaxu od czasu do czasu szaleje:D ;)

ja ostatnio dosc nerwowa jestem, przez ta sesje i problemy rodzinne ( na szczescie zaczyna sie prostowac) i troche za szybko sie wsiekam o rozne bzdury :( w niedziele baaardzo sie poklocilismy, juz chcialam to konczyc (glupia) zaluje teraz tych slow

linusia oj ze mnie tez niezły leń :D ale co tam 22 (jeszcze) ma sie tylko raz w życiu :D

Gość Kapiszonka
po części opętana - witaj :D, dobrze powiedziane. A Ty pracujesz czy się uczysz :) iflonka - a kiedy ostatnio coś u Ciebie było :) ?

ja to wiele rzeczy mówie w przypływie złosci i to jakich okrutnych.. bo ja to chyba taka okrutna roche jestem:P a ja pierwszy raz od 5 semestrów zaliczyłam sesje bez ani jednej poprawki:D impossible;)

nellunia- ja tez ze slaska, dokladnie z Knurowa kolo Gliwic. Wiem, ze w zwiazkach roznie to bywa. Mam za soba prawie 5 letni zwiazek