Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapiszonka

++Nudzi mi się. Może forumowy klub ROCZNIK 1984 !!!++

Polecane posty

na pewno kiedys taka zostaniesz, nawet nie znasz dnia ani godziny :) u mnie stalo sie to blyskawicznie, bo juz po 4 miesiacach bycia razem

Gość Kapiszonka
witam witam nowych :D:D myśli o żonach, mężach i dzieciach jeszcze mnie nie dosięgają. Poza tym, czy tylko mnie interesują dojrzali panowie :P ?

Gość Kapiszonka
opętana - :D no to dobrze podejrzewałam. nelusia - wróc do nas tylko :)

Kapiszonka a mowiac o dojrzałych masz na mysli jaki wiek? bo ja tez preferuje raczej starszych ale tak raczej od min 24 max do 30-tki;)

Kapiszonka, nie tylko Ciebie :) mnie też do takich ciągnie (ale chyba nie więcej niż 35 lat) mężczyźni z wiekiem robią się chyba ciekawsi :P choć to nie reguła ...

Gość Kapiszonka
no :D też tak ok 30 :). A zgadzam się, że z wiekiem robią się ciekawsi. U faceta chyba najseksowniejszy jest mózg :).

Gość Kapiszonka
A co sądzicie o facetach w naszym wieku :) ?

Gość ......krówka......
Ja raczej też nie mam w planach zakładania rodziny.... Jestem sama od bardzo już dawna. I raczej już tak pozostanie. Również nie widzę się w roli matki czy żony. Najbardziej bym chciała zacząć pracę w wymarzonym zawodzie i się w nim spełniać.

po części opętana-no tak przede wszystkim dojrzalszy wie czego chce od zycia:)

krówka------------> a dlaczego uważasz, że tak już zostanie ? Świdomy wybór czy po prostu nie wierzysz że jednak ktoś mógłby Cię pokochać i vice versa ? I jak to wymarzony zawód :) ?

krówka a jaki to zawod? co do facetow w naszym wieku to roznie to bywa:o

:D:D moja ciocia zawsze powtarza że mężczyzna dojrzewa tylko do 15 r.ż. a później to już tylko rośnie :D 🖐️ hmmm ja lubię chłopaków w naszym wieku i ze starszymi i z rówieśnikami dobrze się dogaduję :) niemniej jednak, potrzebuję starszego 🖐️. dojrzałość psychiczna & emocjonalna nie zawsze idzie w parzę z wiekiem :).

Gość ......krówka......
Chyba to wina doświadczeń, tych z domu, jak również złamane serce. Mam po tym wszystkim uraz. A chcę pracować jako architekt i szukam właśnie praktyk. Wiem, że ta praca będzie mi dawać satysfakcje i mogę się jej całkowicie poświęcić.

Gość Kapiszonka
W sumie to dojrzały mężczyzna umie się zając kobietą :) i dlatego tacy mnie intrygują. Ale od rówieśniku w sumie nie uciekam, są ok kumplami. A wy jakie macie wymarzone zawody :) ? Ja strasznie płytki :P, bo jako kosmetyczka albo wizażystka :). Lubię takie zabawy w kobiecośc itp.

krowka- wiem, ze zlamane serce bardzo boli, ale chyba nie warto wszystkiego przekreslac. Trzeba wierzyc, ze znajdzie sie ktos kogo pokochasz bez reszty

Kapiszonka- wcale nie plytki zawod. Sama chyba chcialabym robic cos takiego, ostatnio coraz czesciej mysle, ze ta filologia to chyba nie to, co mnie pasjonuje

krówka-----> czas przyzywczaja do \"urazów\" :) może musisz tylko odpocząć a później się wyklaruje, czego tak naprawdę chcesz . ja bym chciała być tłumaczem konferencyjnym; ale i praca biurowa w firmie z niemieckim(!!!) udziałem byłaby ziszczeniem moich marzeń :). Najważniejsze, abym używała tego języka. 🖐️

Gość ......krówka......
A jeśli chodzi o wiek u faceta, to fakt starsi są bardziej interesujący, bo potrafią po pierwsze czyms zaimponować, po drugie umieją się bardziej obchodzić z kobietami. Jednak jest jeden wielki minus, potrafią lepiej ukrywać swoje wady i ujawnić je jak już kobieta zakochana jest po uszy.

Gość Kapiszonka
ja poszłam ot tak na ochronę byle by studiować :O. Szkoda mi teraz rezygnować. Linusia, a Ty byś mogła ? Opętana, a takie firmy to chyba tylko blisko granicy:) ?Ambitne te wasze plany :D nie to co moje ;)

Gość ......krówka......
Ja zawsze chciałam mieć talent kosmetyczny :) Moje paznokcie są w tak kiepskim stanie......Zawsze zazdrościłam innym dziewczynom, jak umiały same zrobić sobie fajny makijaż itd

Gość Kapiszonka
Krówka to może jakąś odżywkę do paznokcie sobie kup :). Dobre jest maczanie paznokcie w oleju podgrzanym nieco/albo smarowanie olejkiem rycynowym.

Gość Kapiszonka
========= EJ, BABKI ZAGLĄDAJCIE TUTAJ KAŻDEGO DNIA====== I PISZCIE CO TAM Z NOWOŚCI U WAS :). JESTEM CIEKAWA JAK NAM SIĘ TO ŻYCIE POTOCZY ;).

Kapiszonka- ja poszlam na filologie, bo myslalam, ze to jest rzecz, ktora mnie najbardziej interesuje, ze chcialabym zeby moj przyszly zawod sie z tym wiazal. Teraz juz nie mam takiej pewnosci, oczywiscie tez szkoda mi z nich zrezygnowac( w tym roku pisze prace licencjacka). Na ostatnie dwa lata studiow magisterskich chce isc na studia zaoczne, zeby moc isc do pracy. Mysle tez o jakims kursie badz studium kosmetycznym, nie wiem czy mam jakies zdolnosci w tym kierunku, ale \"jara\" mnie to

Gość ......krówka......
po części opętana----> już dużo czasu sobie dałam na wyleczenie urazu, ja po prostu nie daję nikomu ani sobie szansy.... głupia jestem. Przez ta moja eks miłość tyle razy się ośmieszyłam, nie chcę tego powtarzać. A jeśli chodzi o architekture, to od dziecka chciałam zostać architektem, nie wiem w sumie dlaczego. Mam nadzieje, że mi się nie odmieni ;)

mi tez sie marzy kurs kosmetyczki i makijarzystki(chyba mam jakies minimum zdolnosci w tym kierunku chyba;)) co prawda jestem teraz na zaocznych studiach i mysle coraz czesciej o jakims kursie kosmetycznym ale zobaczymy:) co bedzie dalej.

dobra w miare popsrzątane.. jakies lalunie czekaja na opalanko hehe...:) a ja wam powiem , ze MOj mężczyzna pomimo, ze jest w naszym wieku ;) jest dosyc dojrzałym facetem:) choc i głupoty mu w głowie, takze nie mozna generalizowac:>

Gość Kapiszonka
KRÓWKA - strach przed cierpieniem jest gorszy niż samo cierpienie ;). Z czasem zobaczysz, że warto próbować, w gruncie rzeczy faceci bywają ok i mniam ;).