Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapiszonka

++Nudzi mi się. Może forumowy klub ROCZNIK 1984 !!!++

Polecane posty

i ja się witam :) 🖐️ odbębniłam 2 h tłumaczeń idę po zakupy i pozerkać na tego przystojnego pana kasjera :P 🖐️ ehhh... kobiety czy tylko ja oszalałam na punkcie czerownego koloru w tym sezonie ? Znaczy w kwestii dodatków: lakiery, paski, szminki. u mnie też wiosna :) linusia ------> mam nadzieję, że z chłopakiem już się dobrze układa :)? 🖐️

witaj po czesci opetana:) z chlopakiem juz dobrze, mam nadzieje, ze na dlugo :) Ale mam dzis ochote na cos pysznego, tylko sama nie wiem na co:) najlepeij na cos slodkiego :) moze macie jakies fajne, sprawdzone pomysly na cos dobrego :)

Hej kobitki!!!! Fajnie, że rocznik 1984 się mobilizuje. Nareszcie jakieś rówieśnice :-D Pozdrawiam gorąco !!!!

Ano, u mnie po staremu ;-) a tak poważne to studiuję i tymczasowo pomieszkuję w Bydgoszczy, wynajmuje mieszkanko i nudzę się teraz, diabelnie się nudzę :-D

Gość Kapiszonka
hej ho poraz drugi :D:D Opętana, nie tylko TY :D. Czerwone pazurki mam juz od b. dawna. Ja mam przerwę i uciekam ponownie 😭 Witam nowe :)

to mozesz byc pewna ze nie tylko ty sie nudzisz a co studiujesz?

tez jestem rocznik 84 i ostatnio dostaje na głowę bo.. mój facet dostał niezłe zlecenie i spędza nad praca duzo czasu a na dodatek mieszka 300 km ode mnie:-(

Zootechnikę studiuję i we wtorek odbieram od promotora temat pracy :-D Już nie mogę się doczekać :-D

Witaj marysia 21 To zostan z niami pogadamy, moze zrobi ci sie lepeij

Darianka a to u was jest tak, ze promotor daje temat pracy? bo u nas kazdy sam sobie wymyslal. a tak w ogole mowisz o pracy magistewrskiej? Bo ja jestem na etapie pisania licencjackiej

witaj Marcia84 :D Widze ze powoli sie zbieramy na pogaduchy :)

Tak, magisterskiej. W zasadzie każdy wybiera sam. Byłam w zeszłym tygodniu u promot. i pogadaliśmy na temat tematu :-D Zaproponował mi taki i taki .... no i wybrałam. Teraz lecę do niego we wtorek bo ma mi dać ten temat z wypisaną metodyką i wytycznymi co i jak

Marcia84 a w jakim kraju mieszkasz, bo pisalas wczoraj, ze mieszkasz z siostrami za granica

wiecie co zastanawiam sie co jest gorsze... bycie zazdrosną o pracę? czy wmawianie sobie ze pewnie on tam ma jakas inna dziewczynę...no i jeszcze ta pogoda pada jest zimno.. a ja muszę dzis jeszcze wyjechać...mozna się tylko zaszyc gdzies dokad swiatło nie dochodzi...

o pracy magisterskiej decyduje chyba rodzaj szkoły bo ja również na mojej specjalizacy będziemy miec do wyboru ok 30 tematów i kazdy wybiera który mu pasuje...ale ja studuje na politechnice wiadomo eksperymenty odczynniki a uczelni nie stac na wymyslne tematy

Marysia21 moze napisz cos wiecej zebysmy mogly ci cos doradzic. A gdzie ten twoj facet pracuje? z tego co wywnioskowalam to tylko zlecenie tak? jak dlugo bedzie trwalo?

weekend zdala od wielkiego miasta.. chcę odwiedzic babcię i troche odpocząc od wszystkiego bo na dodatek na studiach nie idzie mi najlepiej i mam dosc..ale na 4 roku nie bedę zmieniac kierunku choc i tak mysle o kolejnych studiach...a Wy? praca, studia? czy moze wszystko razem?

Ja dorabiam dając korki z matmy, zawsze to parę groszy do budżetu domowego

ma swoją firmę ale teraz dostał dobre zlecenie a ze jest perfekcjonistą w kazdym calu to wiadomo... pracuje ale mam nadzieję ze to w tym tygodniu sie skonczy:-) a zazdrosna jestem bo juz ktoś kiedys mnie zdradził... i tez był to zwiazek na odległośc....mimo ze było to dawno to ja nadal jestem podejrzliwa... a to jest chore...zastanawiam sie kiedy cierpliwosc mojego miska się skonczy...? a Wy?są wsród nas mężatki?albo takie kótre tak jak ja zakochane są na odległośc?(niestety nie zaczęłam czytac wypowiedzi od poczatku, musze to nadrobić)

ja studiuje filologie polska, a przy okazji daje korki z angola

Ja i mój narzeczony mieszkamy razem półtora roku,a jesteśmy razem ponad trzy. Przez blisko dwa lata dzieliło nas ok. 250 km. Było ciężko, ale przetrwaliśmy

do Darianki----> bardzo lubisz swoje studia???ja myslę o kolejnym kierunku (wolałabym by był to bardziej przemyslony kierunek)i nie wiem na co się zdecydować...myslałam kiedys o założeniu hodowli rasowych psiaków....ale... nie przezyłabym momentu kiedy musiała bym dać szczeniaki nowym właścicielom. za bardzo się przywiazuję do osób zwierzaków, róznych rzeczy...

marysia21- w pelni rozumiem, to ze masz powody do tego, by byc podejrzliwa, takie urazy do konca zycia pozostaja :( mnie moj byly strasznie oczukiwal, chyba nie zdradzil (choc pewna nie jestem ) i tez przez dlugi czas balam sie, ze moj obecny facet moze mnie oszukiwac. Na pewno twoj obecny jest ci wierny i teraz zajmuje sie tylko praca, a jak ma wolna chwilke, to mysli tylko o tobie :) A jak czesto sie widujecie?

Lubię swoje studia i przez prawie 4 lata ani chwili nie żałowałam. Ale ostatnimi czasy wymyśliłam, że pójdę na kolejne, na weterynarię, bo chciałabym zajmować się zwierzętami gospodarskimi. I cóż z tego że mam o tym pojęcie, jak nie mam uprawnień takich jak lekarz weterynarii :-( Po prostu potrzebny mi dodatkowy papier

Darianka- a kiedy palnujecie slub? my jestesmy zareczeni od roku (14 lutego byla rocznica) ale jeszcze zadnej konkretnej daty nie planujemy

tez mam nadzieję ze przetrwamy bo zostało tylko 1,5 roku do konca moich stówdiów. linusia----->jestes zadowolona ze swoich studiów czy tylko ja tak źle trafiłam z chemią?trochę słyszałam o filologii ze trzeba dużo czytać pisać róznych esejów itp