Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapiszonka

++Nudzi mi się. Może forumowy klub ROCZNIK 1984 !!!++

Polecane posty

no u mnie było na poczatku stycznia było fajnie ale sie skonczyło-moze to i dobrze, tak czy siak jestem z nim umowiona w poniedziałek na soczek zobaczymy jak to bedzie(musze koniecznie odebrac wreszcie pare rzeczy moich od niego) :O troche sie boje tego spotkania:/ a u Ciebie kiedy sie ostatnii zwiazek skonczyl Kapiszonka?

trochę uczę, trochę pracuję & szukam swojego Mistrza :D (bez odbioru) ale od przyszłego roku akad. muszę się na coś zdecydować 🖐️ nellunia ------------- > nim coś powiesz, a jesteś zła - policz do 10 :) powinno pomóc ;)

ja jestem w 2 letnim zwiazku.... i róznie to bywa.. 2 lata to ponoc taki dziwny okres dla zwiazku.. niby jest Ok.. ale czasem mam dosc.. i wogole bee.. do tego pogoda straszna i z utęsknieniem czekam na wiosne👄

Gość Kapiszonka
iflonka - a chcesz być z nim dalej :) ? Rozważasz taka opcję. U mnie od wakacji cicho czasu:(. opętana - :D, odbierz i powiedz coś o tym :P poza tym czego się uczysz ?

no własnie chyba bede musiała zastosowac technike \'\'policz do 10\'\';) moze pomorze;)) hehe... mam troche luzu w pracy wiec moge popisac:))

Gość Kapiszonka
belletyn - opowiedz coś o swojej stopce :)? Szukejsz się do ślubu ?

wiesz co ciezko powiedziec poprostu chyba sie milosc skonczyla, nie wiem jakos zaczelismy sie oddalac od siebie sama nie wiem zreszta to byl dosc ciezki zwiazek (ex ma bardzo ciezki charakter no i oboje jestesmy uparci) no i tak to wyszlo. Kapiszonka no własnie nie wiem sama, tesknie za nim to fakt, ale chyba gra nie jest juz warta swieczki tak mi sie wydaje za duzo mnie to wszytsko kosztowało, boje sie ze w poniedziałek wymiękne.

nellunia- pogoda dobijajaca masz racje, niech pojawi sie wreszcie wiosna.

tu jakis slub sie szykuje i maleństwo w drodze:> niezle.. ja jakos w tej roli narazie siebie absolutnie nie widze...

iflonka- jesli na poczatku juz jest zle i masz takie mysli, to moze rzeczywiscie lepiej dac sobie spokoj

Gość Kapiszonka
a ja jestem z lubuskiego i u nas to słonko świeci i wiosnę już czuć :).

linusia no własnie masz racje. Takze narazie zostaje singlem:D

Gość 84 jestem ja
i tk sie ciesze z ektos ten topik zalozyl bo widizlam jzu rzonych rocznikow topici ale nie 84 a co do nauki i sesji to pzredemna rowneiz cala doz dnaia sesja prawie

ani w roli matki, ani żony... choc cudze dzieci bardzo mi sie podobaja:)

Kapiszonka ja jestem dobrej mysli i mysle ze na kazda przyjdzie pora:D i kazdej napewno jest pisana szczała Amora w dupsko ;) :D

Gość ......krówka......
Witam Wszystkich!!Ja też rocznik 84, można się przyłączyć??

ja w roli zony to nawet sie widze, jestesmy juz zareczeni, ale jeszcze konkretnej daty nie mamy. Za to w roli matki absolutnie sie nie widze i chyba przez dobre pare lat tak bedzie

ja tez pierwszego chopca mialam pozno w porownaniu do moich kolezanek.. wszystkie juz wiedzialy jak \'\'to\'\' sie robi, a ja zielona.. na kazdego przyjdzie pora zawsze to wiedzialam.. wiec glowa do gory dziewczeta nie ma sie co przejmowac;)

własnie słucham płyty ani dąbrowskiej, a raczej katuje tutaj tych co sie opalają:P musze chyba popsrzątac... troszke wiec narazie sie musze \'\'odłączyc\'\'

ja to sie nawet w roli narzeczonej jakos nie widze :D ale mam nadzjeje ze kiedys taka zostane;)