Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salana_a

Dieta od zaraz!Ćwiczenia od zaraz,a zbędne kilogramy...?to juz przeszlosc!

Polecane posty

Gość salana_a

Już mamy marzec, niedlugo wakacje , a tu tłuszcz niczym woda wypływa...koszmar...=/ Postanowilam wziąc sie do roboty! Nie chce nadal tak wyglądać. Przynajmniej na pewno nie teraz! Będe za wszelką cene próbowala sie zmienic i mam nadzieję, że bd sie razem wspierać=)) Wiem, ze to jest 2578024789734876893470 topic o zbednych kilogramach, ale robie to dla siebie bo dluzej nie wytrzymam! Tak latwo to nie przyjdzie, ale jesli się odrobinke postaramy na pewno efekty przyjdą same:):) Zaczynamy teraz! dieta i ćwiczenia ;D ojojo Będe pisala codziennie i opowiadala o tym co zjadlam,a przede wszystkim co zrobilam dla seibie i mojego ciałka;d Zapraszam wszystkich, ktorzy chcą pomoc sobie i innym. Motywacja najwazniejsza;)

Też założyłam topik, 2 h temu :D Życzę ci powodzenia, widzę że jesteś zdeterminowana, tak trzymać ! A na pewno będą świetne efekty, do lata sporo czasu, ale już na wiosnę poczujemy się piękniejsze, lżejsze :) Powodzenia

Gość salana_a
Hehe! Dziękuje bardzo! =) Mam nadzieję, ze Tobie również sie uda! W końcu wiosna idzie! Koniec ze starymi nawykami=) Bierzmy sie do roboty;) Tylko czekam na efekty;] Już niedługo.... Jak jesteś chętna to zapraszam do mojego topiku?=) =**

Gość Korczita=
cześć:) ja się dołączam:) ja też tu będę dawała moje referaty... co zjadłam... :) ( teraz zjadła mandarynkę :x ) ale mam nadzieje, że razem damy rade:D bo nie ma innego wyjścia!! za nie długo wakacje... a tu taki tłuszcz ble ble ble.. tyle kilogramów trzeba zrzucić .. ale no w końcu to nasze ciało, to dbajmy o nie:) niech wygląda jak najlepiej.. Damy radę razem:D

Gość Korczita=
he he =) ale to dopiero od jutra.. !! będzie Okej:D Moje postanowienie ważyć 50 kg:)... czyli 5 kg musi wylecieć z mojego Ciała =/

Gość salana_a
Pewnie, ze damy;] Ja zjadlam po obiedzie slodkosci i dopiero potem zdalam sobie sprawe z tego ze robie sobie szkodzę =/ Ojj juz z tym skończylam./ Zobaczymy czy zdolam juz nic nie jesc do konca tego dnia 3majcie się=*

Gość salana_a
Nie nie! Zaczynamy od zaraz! Nic nie jemy! Koniec! :D:D :*;)

Gość salana_a
Cześć wszystkim=) Wczoraj pod wieczor zjadlam tylko małą grahamkę :d, ale niestety nie zrobilam żadnych ćwiczen.Mialam ciężki dzień. Dziś zrobię 2 razy tyle, co mialam zrobic wczoraj Dam radę! Hehe...a ja juz po śniadanku. Mleko (0,2%)z płatkami pełnoziarnistymi =). Do 15 muszę wytrzymać:D A Wy jak się trzymacie? Macie może pomysł na pozbycie się boczków ;(?:> Pozdrawiam=**

Gość Korczita=
hmm.. no tak ja.. wczoraj przesadziłam:) bo zjadłam taką bułkę słodką, że szok:o ale dziś: rano nic nie jadłam, potem zjadłam.. batona:o nie wytrzymałam =( ale teraz zjadłam tylko kanapkę bez masła z pomidorem=)i wypiłam herbatę bez cukru! ale jest jeszcze jeden problem.. dziś idę na imprezkę=( i nie wytrzymam.. TY SaLana Pewnie też:D ale spalimy to.. ..

Gość Korczita=
POzdro =**

Gość Korczita=
Do Wakacji jeszcze 3 miechy.. :) więc Chyba dam rade.. spalić to sadlicho :o przyłączajcie się.. będzie fajnie:D

Gość Korczita=
a pozbycie sie boczków.. to rób wygięcia w prawo i lewo:) z pogłębieniem.. i brzuszki, ja też muszę zacząć:D

Czesc Wam=* Ja juz po obiadku:) Ajjj...troszeczke sie najdałam =xX , ale z pewnoscia teraz juz nic nie wezmę do ust oprocz wody:P jeszcze ćwiczenia zrobie i bd dumna z siebie :D ---Korczita= Nie jedz slodyczy!:d Musisz się zdrowo odzywiać! Pamietaj o tym... Ajjj imprezka się szykuje, ale mozesz sobie odposcic przekąski, a w szczegolnosci slodkości. Trzyma kciuki. Powodzenia:p:D:*

OOOOoo dzis ide na impreze!! Trzymajcie kciuki! Nie mogę się objadać! Coś na pewno spróbuje, ale i tak to spale! Tańcem ;d Czeka mnie długa noc;d ehh..

Gość Korczita=
Cześć =) była imprezka ja się najadłam, ale to spaliłam:D wczoraj po imprezce NiC nie jadłam.. tylko 1 jabłko i piłam cały czas Wodę.. a na wieczór ćwiczyłam:) dziś mój brzuch wygląda całkiem całkiem=D bo zjadłam tylko jabłko.. i napiłam się trochę mleka!! PO przyjeździe z LeśniczOwa Zjem tyLKo oBiad, i tylee.. potem Już tylko do wyboru zostaje mi woda zimna albo gorąca hi hi hi... Salana== Mam nadzieje, że się nie obrzerałaś u Babci:) 3M się=** POzdro =))

Gość Korczita=
To ja jadę.. =D Wrócę to coś nabazgram !! głodna jestem=(( buu ale NIE MOGĘ hehe papa=**

Gość Korczita=
Ja już przyjechałam:D zjadłam tylko obiad czyli troszkę rosołu, i drugie danie.. no i Tyle! teraz już nic nie będę jadła! tylko piła wodę:)i tak co dzień będę robiła= rano np. jabłko, w sQl nic, po sQl troszkę obiadu, potem np. jabłko tak o godz. 16/ 17 no a po tym już Tylko woda:) i będzie Gitarka.. Salana_a : napisz coś jak będziesz:D PozdRo=**

Siama=* Własnie przyjechalam od babci. OjJ...malo co jadlam ;O np dzis tylko obiad :D. i nawet nei bylam tak glodna:) a na imprezie tylko zjadlam uroczysty\"obiad\" (polowe) i troszeczke torciku. Nic więcej! a Ile się wytańczylam :D:D. AjJć bd musiala od poniedzialku bardziej się przyłożyć. Zaniedbalam ćwiczenia, gdyz u babci nie ma zbytnio warunkow na cwiczenia. Jeszcze tyle ludzi bylo! :D Ma ktoś może pomysł na 1-dniową dietę oczyszczającą ? Moze malo jem, ale czuje się taka ciężka :(. Help me. :D Hehe... wytrwam do dzis i nie bd nic jadła...a do tego ćwiczenia! Planuje 250 przuszków i 250 skłonów ;d:) Musi mi sie udać! A Wy jakie ćwiczenia robicie? Mła=***

HAHA! Udało się! wytzrzymalam! I nawet nie jestem głodna! :D:D Ojj widze postępy :):):):) :D Jeszcze ćwiczenia i ide spać ;d DZIEWCZYNY BIERZCIE SIE DO ROBOTY!:D

Dziś jestem w dobrym humorze!!!! malo zjadlam ,duzo cwiczylam, a teraz czuję się taaaaka leciutka . Jakbym tak codziennie startwoala to bym na bata schudła i to duzo. AjĆ napalilam się :D:D Korczita= nareszcie bardziej dbasz o zdrowie! Nie mozzesz nie jesc np. warzyw czy owoców, a żreć (ze tak się wypowiem brzydko:D) batonów! Odposc sobie:) Trzymam kciuki, aaa i pamietaj o ćwiczeniach. :):) DZIEWCZYNY CZEMU SIĘ NIE ODZYWACIE??? :(:( Zapraszam! Razem będzie łatwiej:)

hej,ja też chce schudnąc tyle ze jakieś 5 kg. Mam 161 cm,57-58 kg. Dlatego dziwie sie,że Ty sie odchudzasz mając podobny wzrost i warząc mniej odemnie:) Mam już dość!!! w trakcie diety trwam góra dwa,trzy dni,no raz na SB wytrwałam 12 dni;) Jest 5 marca do konca kwietnia mam nadzieje,ze osiągne wage jaką chcem uzyskać... najmniej moge zejść do 50 kg. Dzisjaj zjadłam jak narazie płatki owsiane-trzy łyzki i troche mleka 2% no i dla wypróbowania porcje 8 warzyw-zupa krem warzywna ale zadna rewelacja. Przez 7 dni rezygnuje narazie całkowicie z pieczywa,ziemniaków,makaronów i slodyczy-potem moze wprowadze ciemne pieczywko ale tylko rano. przed 12 bede jeść miesko z warzywkami.... Potem zjem dopiero 18,18.30 w pracy kolacje serek ze szczypiorkiem. no i oczywiscie po przyjsciu do domku przed 23 nic... moge sie tak dziwnie odzywiać bo pracuje na 3 zmiany. To ja zaczynam od dzisjaj!!! to juz postanowione. w sobote mam nadzieje bedzie mnie już mniej. Dzisjaj chcem sobie kupić tą herbatke Vitax-jakiś program 14 dniowy,pierw oczyszczanie potem spalanie tłuszczu. Nic mi nie zaszkodzi wypróbować...

Hmm a jakie ja Cwieczenia robie? Czasem mi sie zdazy;) czekam az sie ociepli to na rower wskakuje:) mój zywioł:) A tak ogólnie to czasami zdazy mi sie poćwiczyć...tak dwa trzy razy w tyg. Jakieś sto róznych brzuszków,troche cwieczeń na nogi + wymachy no i oczywiscie rozciaganie. Zastanawiam sie czy przypadkiem narazie po schodach nie zacząc biegać?;) schodziła bym do piwnicy,zeby nikt nie widział. No i oczywiśćie ze swoim chodze co tydzień na basen na 45 minut.

Salan a ,skoro nie ma za duzo chętnych to razem możemy sie powspierać...Mam nadzieje,żę topic nie umrze za pare dni;) odezwe sie jeszcze jutro tak po 9. W tym tyg bede obecna tylko z rana.

hej dziewczyny! moge do Was przylaczyc??:) chce zrzucic 5 kg do 30marca:) waze 55 przy 164cm i najlepiej czulam sie przy wadze 50 kg:) wczoraj mialam mega napada na jedzenie i jak tak dalej pojdzie to to ani sie nie obejrze a do 60tki dobije:D Cwicze 6 weidera i 8 min abs:) buziaki!

Pewnie,ze mozesz:) ja własnie sobie pocwiczylam przed kompem 8 minut abs,masakra niezle sie spociłam:) podobają mi sie te cwieczenia bo dają wycisk:) zaraz sobie sciagne jeszcze na nogi i pupe:)

Gość Korczita=
hej =) ja jestem w sQl.. dzis nic nie jadłam tylko jabłko=D wczoraj też zjadłam tylko obiad!! apo tem ćwiczyłam brzuszki i takie tam:D ale mi się nudzi w tej Szkole=(( głodna jestem, ale nic nie będę jadła:) he he he po szkole zjem sobie troszke obiadu.. i bedzie super!! Salana_a : dziękuję za motywacje=** 3M się

zmierzyłam swoje wymiary,mam nadzieje,że dobrze;) Nastepne mierzenie pod koniec marca. nad kostką - 22,5 łydka najgrubsze miejsce-37 nad kolanem 37 udo--44 udo najgrubsze miejsce-52 biodra(to na pupie sie mierzy tak?) 90 pas-80 (mam nadzieje ze w dobrym miejscu) talia-71 pod cycem- 78 na cycu- 87 no i tyle chyba wystarczy. nie jest chyba tak najgorzej co?ale moze byc lepiej:)