Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otręby

czy otręby pszenne granulowane z jabłkami są kaloryczne?

Polecane posty

Gość otręby

czy otręby pszenne granulowane z jabłkami są kaloryczne?

Gość otręby
to znaczy może inaczej... kaloryczność mam na opakowaniu ale chodzi mi o to czy na dietce są właściwą np.przekąską?

Gość otręby
nikt nie jada?:(

ja jem z jabłkiem i cynamonem i jakoś trace na wadze, a do tego poprawiła mi się przemiana:) czasami dodaję jeszcze do tego troszke musli:P wyglada jak babry ale jest pycha:D nawet siore tym zaraziłam:)

Gość bardzo dobre i zdrowe
ja kupuje jeszcze ze sliwkami. Zawieraja bardzo duzo blonnika i oczyszczaja jelita :)

hehe a ja je własnie jem: z kefirkiem:)pychaa One goszczą w moim codziennym menu:)jak na mnie to działają super, polepszyła mi sie przemiana materii:)i nawet schudłam, ale to pewnie zasługa tego ,ze od nowego roku zaczełam zdrowiej jesc:) pozdrawiam

Gość monik123
jak to zjabłakiem i cynamonem? jak je przyrządzasz? jestem bardzo ciekawa

Gość truskawka23
czesc. ja kiedys jadlam otreby na okraglo, z kefirami, jogurtem, mlekiem. teraz nie moge bo sie przebialkowalam i musze uwazac. otreby sa idealne na odchudzanie. nie musisz sie martwic o kalorycznosc, wiecej pomoga niz zaszkodza!!!

Gość truskawka23
ja jadlam tak scieralam jablko na tarce, dodawalam cynamon i kefir albo jogurt naturalny, jadlam tez z jablkiem utartm na drobnych oczkach tak az sie papka robila dodawalam rodzynki i cynamon, pychota!!!

a ja jabłko ścieram na tarce do robienia przecierów dla dzieci:P moja mama je jeszcze zachowała z mojego dzieciństwa:P:D

Polecam otręby - nie dość że sa pyszne to przyspieszają przemianę materii :D A tak w ogóle to hej Raiqa ;)

Gość będę złośliwa
ale czy to tak trudno spojrzeć na opakowanie i sprawidzić kaloryczność produktu? ;-)