Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaak prezerwatywy

po co mu to???

Polecane posty

Gość taaak prezerwatywy
no tak ale sa typy facetow ktorzy uwazaja ze sami moga zdradzac ale ich kobiety nie i tez moze sie wkurzyc a zreszta wie ze mi gumki nie sa potrzebne bo zre te jebane tabletki a to wszystko dla niegoooo

Gość taaak prezerwatywy
4 lata poslzo sie jebac od tak

Gość katekatee
kurcze co by Ci poradzić, ciężka sytuacja, wiesz co najlepiej jak będziesz czujna i spróbuj wymyśleć coś żeby właśnie go podejść, albo wiem co zrób powiedz że skoro nosi prezerwatywy to ty przestaniesz brać tabletki, zobacz jak zareaguje, kurcze sama nie wiem

Jasne, nie rozmawiaj z nim , to rozwiąże problem i zacznij się już gniewać , najlepiej nie odzywaj się przez najbliższe dwa tygodnie . Skoro znalazłaś te GUMKI to się ciesz , że nie użył . Właściwie to co on zrobił Tobie złego ? Moim zdaniem to dobrze, że facet jest przygotowany na każdą sytuację, pojedzie gdzieś na imprezę i po kropli alkoholu może być w takiej sytuacji , że lepiej się zabezpieczyć , co Ty kobiet nie znasz i nie wiesz do czego są zdolne gdy wypiją ?

jak dla mnie..puszcza cie kantem...facet ktory nosi gumki gdy jego dziwczyna bierze tabsy..scieme wlanal i tyle..zreszta to tka jakby na okazje liczyl..poobserwuj:)

Gość obzartuch
zrob mu awanture, powiedz ze nie jestes na tyle naiwna aby Ci sprzedalawal takie bajeczki

Gość katekatee
Masz dwa wyjścia albo otwarcei z nim pogadaj albo obserwuj i spróbuj go jakoś "podejść" Ty sama najlepiej wiesz jak jest między wami i jakie rozwiązanie najlepsze

jak dla mnie..puszcza cie kantem...facet ktory nosi gumki gdy jego dziwczyna bierze tabsy..scieme wlanal i tyle..zreszta to tka jakby na okazje liczyl..poobserwuj:)

Gość taaak prezerwatywy
cos dlugo z tej lazienki nie wychodzi moze sie utopil nie wiem co mam robic moze zaproponuje zeybysmy jutro zostali w domu ciekawe jak zaeraguje albo zeby kumpli zaprosil do nas

Gość obzartuch
ja na Twoim miejscu bym porozmawiala i zachowywala sie jak lwica, niech facet wie ze nie ma doczynienia z naiwnym barankiem. do dziela wiec:)

Lusia , jak tak cwaniakujesz to doradź coś konkretnego tej kobiecie i rzucaj się na mnie, ponieważ sobie nie zasłużyłem, zawsze tak jedziesz jadem do kazdego faceta ?

Gość taaak prezerwatywy
chyba tak zrobie zaraz znim pogadamniech tylko wyjdzie jestem tak naladowana zla energia ze zaraz wybuchne jak z nim nie pogadam co ma byc to bedzie

Gość katekatee
napisz jak było:)

Gość obzartuch
czekamy na wiadomosci

Gość taaak prezerwatywy
wyszedl wiec dziewczyny i faceci trzymajcie kcuki uciekam

Ja nie mowie ze on Cie zdradza, ale napewno dopuszcza do siebie mozliwosc ze moglby to zrobic jesli nosi prezerwatywy przy sobie. Pomysl, moze kiedys tez nosilas albo jakbys nosila gumki lub inne zabezpieczenie przy sobie to znaczy ze dopuszczalabys do siebie mozliwosc ze moze byc sex, nawet jakbys nie szukala faceta i okazji, prawda? Wiec przykro mi, ale to oznacza ze jesli tego nie zrobil jeszcze to moze zrobic jesli bedzie mial okazje:(

Lusia, przyznaj się czy sama biorąc prochy nigdy nie sugerowałaś swojemu facetowi aby dla pewności założył GUMKĘ ?

Gość a ja mowie ze...
gmin----nie troj dupy.!ja takiego partnera ktory nosi gumke a ja biore tabletki...poszlabym go sledzic w piatki,i w ten sposob bym wiedziala co on robi z tymi "kumplami"...najlepiej to przeprowadzic z partnerem szczera rozmowe a potem......adios...amichos...;)

Gość obzartuch
oj ciekawe jak bedzie dalej.

Zatem zechcijcie mnie wyjaśnić Szanowne Panie na ile procent te Wasze prochy zabezpieczają , 60% a może 30% , możecie mnie nazywać nawet durnym facetem ale jedno chcę Wam kobietom uświadomić , czyli to , że my faceci nie mamy wiedzy na temat tego co łykacie i jak te prochy Was kobiety zabezpieczają ?

Gość a ja mowie ze...
gmin--nie oslabiaj!skoro facet z partnerka kocha sie bez gumki(bo ona bra tabletki)a w spodniach nosi gumke..to przeciez jest logiczne ze cos jest nietak!a jesli ja nosi to logiczne ze ma, lub robi skok w bok......adios amigos...! ;)

Gość NANANANANA
znam podobny przypadek i moj kolega sie wyplatal mowiac swojej dziweczynie ze to jego brata a ta glupia w to wierzy!!!masakra!!!dziewczyny wlaczcie myslenie blagam to nic nie kosztuje a wiele daje ja jestem z moim chlopakiem 5 lat i jakos u niego gumek nie znajduje!!!!

Gość moja skromna rada
To może zabrzmieć głupio ale jak z nim rozmawiasz na temat zdrady popatrz mu głeboko w oczy....jak człowiek kłamie powiększają się źrenice! głupio brzmi ae skutkuje!

Gość cilestka
daj znac jak tam rozmowa..jestesmy z Tobą..przykro byloby jakby to byla prawda:(