Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaak prezerwatywy

po co mu to???

Polecane posty

Gość taaak prezerwatywy
ok tak zrobie jak tylko przyjdzie z psem hahaha psa mi kupil bo gdy czesto wyjezdzal nie chcial zebym byla samaa kurwa to wszystko jest jakies chorree

Gość fanzlalka
ZROBISZ JAK UWAZASZ ALE JA UWAZAM ZE ŹLE ROBISZ!!!!!!!!!! UCIECZKA TO NIEJEST ROZWIĄZANIE JESLI TERAZ WYJDZIESZ I ZNIM NIEPOROZMWIASZ BEDZIE JESZCZE GORZEJ WSPOMNISZMOJE SŁOWO!!!! POWINNAS NAJPIERWS GO ZAPYTAC WPROST TAK JAK PISAŁAM WCZESNIEJ ADOPIERO POTEM PODJĄC DEZYCJE O WYPROWADZCE...ALE ZROBISZ JAK UWAZASZ TO TWOJE ZYCIE!

Gość taaak prezerwatywy
pogadam przeciez t nie o to chodzi zeby szybko i byle jak przekreslic zwiazek ktory trwal 4 lata

zaciekawił mnie ten temat, z niecierpliwością wręcz czekam na dalszy rozwój sytuacji

Gość gmint
bez sensu ze w tym momencie zaangazowałas w to mamę. jeszcze miedzy sobą sobie wszystkiego nie wyjasniliscie. nic nie wiesz na pewno. nawet mowisz ze nie przekreslisz ot tak związku 4-letniego. a tu mama sie szykuje aby Cie zabrac do domu. jak małą dziewczynkę. rodzice są kochani i bardzo pomocni i potrzebni ale NIE WTAJEMNICZA SIE ICH ZANIM sie wszystko wyjasni miedzy sobą. jestescie dorośli. nawet jesli macie sie rozstac. to ma byc Twoja/wasza decyzja a nie mamy. wyprostujcie to sobie.

Gość tamma
właśnie się godzą, a wy im przeszkadzacie :P

Gość taaak prezerwatywy
rozmawialam z nim powiedzial ze bardzo mnie kocha i nigdy nie dopuscil by sie zdrady a wczoraj krzyczal bo sie zdenerwowal ze moge posadzac go o zdrade ale nie wiem czy mu wierzyc powiedzialam ze na jakis czas przeprowadze sie do rodzicow zeby to sobie przemyslec powiedzial ze ok i ze sam mnie oidwiezie kocham go i nie chce stracic przez jakies mo0je podejrzenia zalerzy mi na nim ale chyba najwyzszy czas troszke nabrac dystancu do tego zwaizku

Gość aniołeczek1983
sprawdz go,dowiedz sie czegos...male sledztwo dla Twojego dobra..bedziesz miec pewnosc..powodzenia

Gość ANNNIA
Tez kiedyś znalazlam u mojego faceta (choc my nie uzywalismy) i okazalo sie ze mnie zdradzal! To straszna wiadomosc dla kobiety.

Gość fanzlalka
wiesz CO NA POCZATKU UCIESZYŁAM SIE MOJE WATPLIWOSCI ZOSTAŁY ROZWIANE PRZEZ TO ZE NAPISLAS ZE CI EKOCHAI ZE NIGDY BY CIE NIEZDRADZIŁ..TYLKO CZEMU TAK ŁATWO KAZAŁ CI SIE WYPROWADZIC ZDOMU POWINIEN CIE JAKOS ZATRZYMAC ALBO COS!

Gość sheenka
Szczerze Ci współczuję. Moje zdanie na ten temat: Męzczyzna zawsze będzie się tłumaczył, że każdy facet ma przy sobie gumkę - to najprostrze i najgłupsze wytłumaczenie. Owszem, jeśli nie ma stałej kobiety - ok - normalka. Jeśli kochacie się bez gumek, nie rozumiem po co je(ją) ma. Jestem z moim mężczyzną prawie 5lat, biorę tabsy i nigdy nie znalazłam u niego gumek! Niechby spróbował mieć! To nie jest żadne wytłumaczenie. Jeśli chce używać gumki, bo skorą ją ma to mu widocznie jej brakuje - proszę bardzo ale z tabletkami koniec. Ciekawe jak długo by wytrzymał ze stałą partnerką na prezerwatywach, hehehe. Po paru razach by mu się odechciało, zapewniam. Poproś jakąś naprawdę zaufaną kumpelę, niech go trochę pośledzi - w te jego 'piątkowe wypady'. A co, należy mu się. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Jeśli te spotkania z kumplami to ściema, nie marnuj na niego czasu, szkoda życia i przede wszystkim psychiki. Jeśli spotyka się z kumplami, będziesz miała pewność że Cię nie oszukuje w tym względzie, a to już pierwszy krok do sukcesu. Nie miej wyrzutów sumienia, sam sobie zgotował ten los, a Ty masz pełne prawo do wiedzy w tym temacie. Tym bardziej że jesteście ze sobą 4 lata!

Gość obzartuch
hej:) widze ze troche sie wyjasnilo, ale...... mialam kiedys taka historie, znalam haslo do poczty swojego faceta , kiedys sobie tam weszlam i normalnie az serce mi stanelo jak zobaczylam co tam jest- ewidentny dowod na to ze umawia sie z kims.powiedzialam mu o wszystkim a on zareagowal dokladnie tak jak Twoj, wiec daje to troche do myslenia, niestety:(

Gość wioluka
jejku...skoda mi Cie... mam nadzieje ze jednak Cie nie oszukuje... sama jestem w zwiazku juz 2 lata (moze to nie jest duzo ale dla mnie bardzo duzo) i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu... ale pozdrawiam i trzymaj sie... napisz jak sie sprawa wyjasni do konca....

Gość Hej prosze napisz co tam dalej
z tą sprawą bo ciekawa jestem. śledze tą historię od początku i chciała bym wiedzieć czy wam sie jakoś ułoży?

Gość wioluka
ja tes sie bardzo przejelam ta historia bo nawet mi sie snilo ze moj facet mnie zdradza:/ ale dobrze ze tu tylko sen i dzis rano obudzilam sie u jego boku :) trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

Gość fanzlalka
ALE SNY JEDNYM SIE SPEŁNIAJA A DRUGIM SNI SIE ODWROTNIE..WIEC SIĘ ZASTANÓW

Gość taaak prezerwatywy
nie wyprowadzialm sie do rodzicow rozmawialismy caly piatek nigdzie nie poszlismy przyzekal ze nigdy mnie nie zdradzil i nie zdradzi ze bardzo mnie kocha i nie wyobraza sobie zycia beze mnie powiedzial ze jezli bede spokojniejsza to nawet mozemy planowac slub mowil ze4 dla niego to jest takie wazne ale jesli mi tak na tym zalezy to on dla mnie zrobi wszytko zebym byla szczesliwa troszke sie boje ze probuje uspic moja czujnosc ale ja nie bede juz taka glupia i bede trzymac go krotko za duzo nerwow kosztowalo mnie to zeby teraz przejsc do wszystkiego na porzadku dziennym nie wiem czy dobrze robie ale kocham go i niechce rozwalac tego wszystkiego byc moze przez moja zazdrosc lub nieudowodnione zarzuty wczoraj przyniusl mi kwiaty i powiedzial ze przeprasza ze bardzo zaluje ze sie uniusl i wyszedl wtedy bez slowa ale nie wiedzial jak sie zachowac bo co jak co u nas w zwiazku powaznych kłótni prawei nie ma zawsze to ze nie pozmywal po sobie ze skarpeyki rozwala ze z psem nie wyszedl ze on chce teraz na kompie posiedziec :) trzymajcie kciuki za daszy moj zwiazek z mezczyna ktorego naprawde kocham...

Gość taaak prezerwatywy
za to mama powiedziala zebym nasteponym razem nie leciala do niej z placzem jakmnie skrzywdzi albo sie poklocimy czuje ze ona by chciala abym ten zwiazek sie rozpadl smutno mi jest z tego powodu

Gość nie lubie takich sytuacji
bądz czujna...

Gość taaak prezerwatywy
POSTARAM SIE :)

Gość wioluka
nio ja tsymam kciuki zeby bylo ok:) a co do mojego snu to sie nie spelni wierzez w nasza milosc i nie zrobil by m,i tego....

Gość aniołeczek1983
to w takim razie tez trzymam kciuki ale lepiej go sprawdz i sie upewnij zeby Cie nie oszukiwal,pozdrawiam

hej autorko tematu =) czyytam,,,i czytam,,,i czytam...i coz.....daje do myslenia. jesli chodzi o twoja mame to ona chce abys byla szczesliwa a nie smutna i skrzywdzona przez faceta ktorego kochasz i jak mowisz ze cie kocha....to normalne ...wiec nie powinnas miec za zle swojej mamie ze tak ci radzi a nie inaczej....moze twoje domyslenia sa bledne ze chcialaby aby wasz zwiazek sie rozpadl..... moj facet tez ma gumki w samochodzie cale opakowanie w apteczce i jedna w portfelu. wyrzucilam mu ja, a on mnie objechal....wiec mu tlumacze ze w portfelu sie nie nosi bo mozna uszkodzic tym bardziej ze w tylnej kieszeni nosi.....a kiedys ta paczka gumek byla zacztea.....zostaly tylko 2!!!!! a ze mna sie nie kochal wiec????jak on powiedzial;;;;dal kumplowi...wiec ciekawe???hmmmmm fakt iz faceci maja gumki zawsze kolo siebie, czasem chcac zaimponowac innym kolegom tzn, chca cos pokazac...ale po co??? ja uwazam ze jezeli jest tak jak piszesz ze cie kocha i ty go, to bez obawy....w koncu milosc na zaufaniu polega takze.... trzymam kciuki. nie drecz sie tym. bedzie dobrze. pozdrawiam

....... i jeszcze chcialabym dodac ze jednak jestescie ze soba juz 4 lata...to jest staz...wiec dlaczego to przekreslac???nie warto. macie plany, on tez ma wobec ciebie, wyrazil chec pobrania sie....a czy by to zrobil gdyby zdradzal????potem niemoglby spojrzec ci w oczy. pozdr.

Gość glinka malinka
nie nie zgoze się, ze facet po zdradzie nie możepatrzeć partnerce w oczy...ja zostałam zdradzona, to długa historia, wiem, że trochę się do tego przyczyniłam moim zachowaniem, a mianowicie tym, ze ciągle go podejrzewałam o zdrady (a tak naprawde mnie nie zdradzał) kłótnie były 3 razy dziennie , wmawiałam mu, ze ma kochanki w pracy na osiedlu, aż w koncu to zrobił......zyłam 2 tygodnie w nieświadomości, a on był taki dobry...chciał odkupic winy, az w końcu dowiedziałam sie przez przypadek... kiedy chciałam odejśc nie pozwolił mi, błagał i płakał i prosił o wybazenie. Mówił, że zrozumiał jak bardzo mnie kocha, mimo moich napadów zazdrości i histerii.powiedział mi, ze najgorszą chwila był porane jak obuził sie obok kogoś i to nie byłam ja, nie mógł sobie w lustrze oczy patrzeć. Nadal jestesmy razem i wiem, że zabrzmi to głupio, ale to nas do siebie zblizyło. Bardzo kochałam i wybaczyłam, ale ciągle jestem czujna. z tym, że bardziej mu ufam, wiem, ze zaufanie wspiera, a to była lekcja, która obydwoje zapamiętamy do końca zycia. Dziewczyny ufajcie swoim hłopakom, bo brak zaufania to śmierć dla związku. W tym przypadku jednak ja tez zalecam Ci zrobienie małego sledztwa, zeby dowieziec się prawdy, jesli wiesz gdzie on chodzi to go sprawdz, pójdz za nim, najlepiej z kumpela. Jak was zauwazy to możesz powiedziec, ze Ty tez chciałas wyskoczyć na piwko..proste....sprawdz mu komórkę, zrób wszystko, żeby sie uspokoić. Pozdrawiam i zyczę szz

Gość glinka malinka
przepraszam za literówki...oczywiście chłopak pisze sie przez ch, ale jestem poruszona i szybko pisałam :)

Gość Co racja to racja
W każdym facecie jest coś z chama!!! tylko jeden okazuje to wcześnej a drugi później!

Gość glinka malinka
dzieki :)

Gość taaak prezerwatywy
dzieczyny chyba jednak ja nie wytrzymam w tym zwaiazkuto chyba nie jest dla mnie od tego momentu wogole nie moge mu zaufac gdy go nie ma zastanawiam sie czy przypadkim nie jest z jakas inna kiedy spi sprawdzam jego komorke ale sms zawsze mozna skasowac robie sie jak jakas maniaczka przeciez go kocham chce mu wierzyc ale jakos te podejrzenia sa silniejsze ode mnie myslalam ze wszystko wroci do normy a tu nic on przychodzi z pracy a ja juz go obwochyje patrze ile czasu sie spoznil wypytuje go o wszystko narazie znosi to dzielnie ale boje sie ze wreszcie sie zdenerwuje i odejdzie bo jak mozemy zyc skoro ja nie potrafie mu zaufac...