Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaak prezerwatywy

po co mu to???

Polecane posty

Gość taaak prezerwatywy
jestem dopiero dzis bo wczoraj juz nie mialam sil o tym pisac gdy mu powiedzialam ze nie wierze w ta jego opowiesc o gumce i ze nie jestem taka glupia za jaka mnie ma i ma mi to natychmiast wyjasnic to napocztaku zaczal spokojnie ze nigdy mnie nie zdradzil ze mnie kocha a gdy zapytalam sie TO PO CHOLERE CI TO???????? wkurwil sie i zaczal krzyczec ze to moze ja go zdradzam i mam cos na sumieniu i chce jego obwiniac, zacza krzycze a ja nie rozumialam co mowi nagle zacza sie ubierac spytalam co robi a on ze nie ma zamiaru spac w jednym luzku z osoba ktora go uwaza ze ja zdradza kiedy prosilam aby zostal przed trzasnieciem drzwaimi krzykna nie jestes moja zona nie bedziesz mowic co mam robic i poszedl...

Gość a ja mowie ze...
po jego zachowaniu widac ze ma cos na sumieniu.czy jestes pewna ze on cie kocha?przykro mi ale nie sadze...obawiam sie ze on jest z toba z wygody.w domu ma kobiete ktora mu gotuje sprzata,pocieszy gdy jest smutny...a gdy wychodzi z domu robi sobie to co chce..to co on mysli kurcze?ze tylko po slubie bedzie sie grzecznie zachowywac a przed slubem jemu wszystko mozna?szok..zamiast dac ci odpowiedz na twoje pytania to on to przekrecil tak ,ze to ty jestes mu niewierna...ohhh jak ja nie lubie takich mezczyzn...to czyli on na noc nie wrocil do domu?odp.

Gość 3 lataka bralam
nie wrocil a czy dzis po pracy wroci to nie wiem i nie wiem czy chce aby wrocil zaraz wpadnie do mnie moja przyjacolka pogadam z nia tak od sreca zobacze co ona na ten temat ma do powoiedznia

Gość taaak prezerwatywy
nie wrocil a czy dzis po pracy wroci to nie wiem i nie wiem czy chce aby wrocil zaraz wpadnie do mnie moja przyjacolka pogadam z nia tak od sreca zobacze co ona na ten temat ma do powoiedznia

Gość taaak prezerwatywy
ej cos mi komp swiruje do tegoo!!!!! czemu mi cos takiego wsatwilo ee tam nie wiem nie wiem o co dla kompa chodzi o co dla tego faceta nic nie wiem

Gość aniołeczek1983
ehhh powiem Ci szczerze ze zgadzam sie z wiekszoscia dziewczyn..facet nie ma czystego sumienia...znam takie zachowania i nie daj sobie wciskac kitow,glowa do gory,lepiej ze dowiesz sie teraz niz np za 10 lat bo takie przypadki tez znam,trzymaj sie

Gość taaak prezerwatywy
do mnie tez teraz dochodzi ze wszystko wkupe mi sie uklada jego zachowania wyjazdy gluche telefony boze jaka ja glupia bylam

Gość aniołeczek1983
nie bylas glupia tylko zakochana a kobiety ktore kochaja sa bardzo zaslepione jesli chodzi o ich mezczyzne,wiec dobrze ze teraz przejrzysz na oczy,mloda jestes i masz szanse na ulozenie sobie zycia z kims godnym Ciebie,pozdrawiam

Gość taaak prezerwatywy
mam nadzieje ze wszystko sie ulozy dzisiaj spakoj rzeczy i wracam do rodzicow oni zawsze odradzali mi ten zwiazek teraz chociaz beda zadowoleni ze nie udalo sie nam jak ja zniose ich wzrok ktory mowi a nie mowilismy

Gość aniołeczek1983
dasz rade!! rodzice zawsze kochaja swoje dzieci,pomimo bledow,sama bylam kiedys w sytuacji gdzie rodzice sie sprzeciwiali potem mieli racje ale wybaczyli i nawet pomogli jak nikt inny!! uwierz w to i wszystko bedzie dobrze bo musi byc,trzymam kciuki

Gość hekate88
oni mają racje , nie wiedział jak się wywiązac z sytuacji i wyszedł... jakby był niewinny to juz by zadzwonił... poza tym o ile pamietam w opakowaniu gumek są 3 sztuki.. no i sama masz teraz zagadke czym były głuche telefony i wyjazdy..

szczerze? typowa ekacja faceta....:/ mialam pdobna sytuacje..zareagowal tak samo....ma cos na sumieniu...a atak wedlug niego jest najlepsza oborna..zreszta kto wie..moze chce sprowokowac sytuacje bys to ty go zostawila peirwsza..wiesz faceci tak wola..nie ponosic odpowiedzialnosci..Latwiej jak ona to powie niz ja..:/

p.s a z tymi rodzicami to prawda....zreszta oni zawsze potrafia wyczuc niedopowieidnia osobe...Naprawde..i nie wi mczym to jest spowodowane...tez mialam takie sytuacje, ze bylam bardoz za facetem a rodzice odradzali...I Mieli racje...czasem trzeba sie ich sluchac:)))

Gość aniołeczek1983
co racja to racja :) chocby nie wiem co sie stalo rodzice zawsze wkoncu wybacza i przyjma dziecko do siebie:)

Gość taaak prezerwatywy
dzwoniolam wlasnie do mamy wszystko jej opowiedzialam a ona tylko ze przyjedzie po mnie po pracy i zabierze plakalam jej do sluchawki a ona tylko bedzie dobrze nie placz przez tego durnia on nie jest tego wart bedzie dobrze a ja dla niego klocilam sie z rodzicami dla niego wyprowadzilam sie z domu zeby rodzice nie mieli nademna kontroli wszystko robilam dla niego chcialam isc do policji on powiedzial ze nie lubi policji wiec zebym nie szla i tak zrobilam dla niego zrezygnowalam ze swoich marzen ze wszystkiego co bylo dla mnie wazne dla niego a on mi sie tak odplacil

Gość aniołeczek1983
noo widzisz mama to mama! :) glowa do gory,pamietaj lepiej ze to wyszlo teraz!! masz duzo czasu na spelnianie swoich marzen!! zacznij od nowa,wszystklo sie ulozy,zycie przed Toba!! co nas nie zabije to nas wzmocni,cos o tym wiem!! wiem jak to mozna sie zatracic w milosci i jak sie potem cierpi gdy okazuje sie to pomylka ale czas leczy rany i powoduje ze stajemy sie silniejsze,nawet negatywne doswiadczenia bywaja dobre tylko w to uwierz!!

Gość taaak prezerwatywy
matko przyszedl wszedl i nawet sie nie odezwal siedzi teraz w kuchni i je nie wiem jak mam sie zachowac znowu mi sie plakac chce i mna trzesie kurna co on tu robi powinien byc w pracy

Gość fanzlalka
TAK NAPEWNO MA COS NA SUMIENIU..GDYBY CIE KOCHAL NIEWYSZEDŁ BY WTEDY STARAŁBY SIE Z TOBA POGADAC ZAPEWNIC O SWOIM UCZUCIU SPOKOJNIE WYTŁUMACZYC CO TE GUMKI ROBIA W JEGO SPODNICH..AON ZAWINOŁ DUPE I POSZEDŁ!!!!!!!!!

Gość aniołeczek1983
nic nie rób,teraz Ty go olej tak jak on Ciebie i Twoje uczucia wychodzac z domu,daj znac jak co i trzymam kciuki

Gość a ja mowie ze...
ja na twoim miejscu ..nie zaczynalabym z nim rozmowe..poczekaj az pierwszy sie odezwie..i jak ponownie zacznie klamac..to nie sluchaj go...nie denerwoj sie...pamietaj"takiego kwiatu pol swiatu"....powodzenia....

Gość fanzlalka
WOW JA TEZ JESTEM W POLICJI!!!!!!! CHCIAŁAŚ ISC NIERESYGNUJ ZE SWOICH MARZEŃ PO ZA TYM UWAZAM ZE JAK FACET KOCHA TO NIEPOWINIEN STAWAC NAM NA DRODZE DO NASZYCH MARZEN ANI ODRADZAC WRECZ PREZCIWNIE POWNINIEN WSPIERAC NAS!!!!!!!

Gość fanzlalka
WŁASNIE TO JEST BŁAD... PO CO MA GO OLEWAC TO PO HUJ TAKI ZWIĄZEK JAK MAJA SIE NAWZAJEM OLEWAC .LEPIEJ Z NI SZCZERZE POROZMAWIAJ ZACZNIJ ROZMOWE SPOKOJNIE..PRZECIEZ JESZCZE NIC NIEWIADOMO ZE CIE ZDRADZA TO TYLKO SA NASZE PRZYPUSZCZENIA

Gość fanzlalka
NIEZŁAPAŁAS GO ZA RĘKE

Gość aniołeczek1983
chodzi mi o to ze teraz on powinien pierwszy a nie ona,bo pokazal juz na co go stac

Gość oj szybko szybko
zapytalam i co treza?? on- teraz to ide z psem czy on uwaza ze nic sie nie stalo

Gość taaak prezerwatywy
zapytalam i co treza?? on- teraz to ide z psem czy on uwaza ze nic sie nie stalo czemu mi wpieprza jakies dziwne niki?????????? czemu :/

Gość aniołeczek1983
typowy facet ktory mysli ze jest bezkarny i ze wszystko mozna przemilczec i udac ze nic sie nie stalo

Bardzo Ci współczuję,pewnie cały świat Ci się zawalił, ale wyjście bez słowa nic nie da powiedz mu chociaż że postanowiłaś wrócić do rodziców, na twoim miejscu poruszyłabym tez jeszcze raz temat tych gumek, jego wyjazdów i głuchych telefonów.

Gość fanzlalka
SŁUCHAJ JA BYM GO ZATRZYMALA...MIALAS ZAPYTAC WPROST...ANIE ZROBIŁAS TEGO..PRZECIEZ TO JEST JAKAS CHORA SYTUACJA NAJGORSZA JEST NIEPEWNOŚĆ..ZAPYTAJ GO WPROST CZY MA KOGOS JESLI BEDZIE..SIE MOTAŁ I SZYBKO NIEODPOWIE..TO MA KOGOS!!!!!!!

Gość aniołeczek1983
ja bym wziela bety i wrocila do rodzicow,to najlepszy sprawdzian dla niego,poprostu kubel zimnej wody i albo sie opamieta i zrobi wszystko by wrocila albo nie a to wtedy bedzie wiadomo ze nie jest nic wart