Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manka123456789

Uczucie czy wyglad???Facet z mała glowa!!!!!Wejdzcie

Polecane posty

Gość Manka123456789

Witam wszystkich!Na poczatku chcialabym poprosic zeby wypowiedzi byly powazne!Mam 24 lata i chlapaka od 3 lat ktorego bardzo kocham!!!!Ale on ma mala glowe przez co malo atrakcyjnie wyglada!Nie mowie ze wyglad jest dla mnie najwazniejszy bo tak nie jest przyzwyczailam sie do niego a raczej do jego wygladu(nie zrozumcie mnie zle)ale mam czsami tak ze zpojrze sie na niego i mysle sobie on w cale nie jest taki zly nawet fajny facet a czasami jak spojrze to mysle sobie boże jak on wyglada i czy kiedys mu ta glowa urosnie i bedzie proporcjonalny!Kazdy mi mowi ze zasluguje na o wiele przystojniejszego fasceta.Moje pytania sa dwa i prosze o odpowiedz!1:czy kiedys jak moze bedziemy malzenstwem nie spojrzre na niego i nie pomysle jak moglam ze takiego kolesia wyjsc przeciez on jest brzydki gdzie mielalm oczy????a 2:czy ktos mial moze podobna sytuacje jak ja????i czy jest mozliwosc ze kiedys nie wiem urosnie mu glowa cokolwiek.Podkreslam jeszcze raz ze go bardzo kocham ale mam czsami takie watpliwosci jak dzis ale nap[rawde bardzo i to bardzo zadko!Czy osoby z ktorymi jestescie podobaja sie wam w 100%?????????????????Dzieki pozdrawiam

Gość Manka123456789
???

powiem ci szczerze gdy ja zaczełam być z moim ukochanym wszyscy mi mowili: \"Gdzie ty masz oczy, taka ładna a on??\" Albo słyszałam za plecami: \"Co ty nie wiesz? Ona to na kase poleciała\" Itd. Ale tak naprawde je**ło mnie to co oni mówia... On był dla mnie wspaniałym człowiekiem i byłam z nim a nie z jego wyglądem, i nikt nie może wiedzieć że moje kochanie ma śliczny brzuszek, ani że jest dla mnie taki jaki jest...to doceniam tylko ja... z czasem takie komentarze wśród znajomych ustaja...

Gość ele
uczucie uczucie chociaz jesli ci to bardzo przeszkadza to bym sie zastanowiła bo bys tak czasem mu tego nie wypomniała kiedy!

Gość Manka123456789
Mimoza dzieki!tylko ja nie mam na co leciec ani na wyglad ani na kase!powiem tak jakby byl brzydki a mial kase to jakies pocieszene byanjmiej bylony!i nie mowie tu o sobie to mam w gdzies kase! A jesli chodzi o druga eypowiedz to zadne wielkie zwyrodnienie tylko mala glowa bo tak to chlapak jest fajny!no i ma super cialko..........:)

Gość Manka123456789
no wlasnie tego sie boje!czsami jak sie klocimy bo on jest bardzo zazdrosny to mam ochote mu powiedziec "a dziwidz sie ze za mna sie ogladaja,bo za toba to nikt"ale to naprawde musi mnie ostro wkurzyc. To jest wlasnie jeden najwiekszy minus bycia ladnej dziewczyny z brzydkim kolesiem ze sa chorobliwie zazdrosni

Gość ele
ja mam nadwage ze 10 kg ale ladny usmiech i nikt sie za mna nie ogłada a on chorowicie zazdrosny....

Wiem wie, mam to samo... Ale zauważam że coraz więcej takich kobiet z \"nietypowymi\" facetami. Najgorsze jest to że mój miś uważa że jest ładny i potrafi obgadać jakiegoś koleśia na ulicy który jest od niego lepszy...dramat...:D

Gość Manka123456789
tak tylko ze ja wychodze z zalozenia ze taki zwiazek z taka zazdroscia predzej czy pozniej sie rozpadnie

Gość ele
upst, no to niezle ja tez tak mam, mam nadwage a na inne najerzdzam jesli ci to przeszkadza to niedobrze bo bys mu kiedys mogła to wypomniec, chyba go nie akceptujesz całkowicie i to jest zle moj jest starszy odemnie o 10 lat i tez mam czasmi dylemat ale modziki mi sie nie podonbaja

Gość Manka123456789
Mimoza mam to samo moze nie tyle ze kolesia obgada ale mysli ze dziwczyny sie za nim ogladaja i glupio komentuje.zalosne:)

Gość ele
moj na szczescie tego nie robi ale iwdze to ama jak za nim slepka chodza:-(

Gość Manka123456789
no wlasnie ladne dziewczyny jak sie czujecie z brzydkim facetem???????????? czy taki zwiazek na szanse przetrwania???????????? zazwyczaj ludzie sie dobieraja ladne dziewczyny fajni kolesie i brzydkie dziewczyny brzydcy faceci!!!! nie macie czsami takich mysli ze marnujecie sie prZy takim kolesiu??? ja mam chyba dzis jakiegos dola przeciez ja go kocham:( :)

a mnie sie cale szczescie moj podoba pod kazdym wzgledem!!! Nie mowie tu, ze jest zabojczo przystojny, w kazdym razie dla mnie tak!!! :) A to, ze Wasi komentuja tych \"lepszych\" to po prostu chca Wam powiedziec, ze tacy sa nic nie warci :) Ze macie przy sobie dobrych facetow i juz, przebiegli :)

Gość ele
moja droga jesli go kochasz musisz go zaakceptowac taki jakim jest w zyciu nie wazny jest wygląd tylko bycie se soba, fajne chwile, smutki i radosci

O ludzie... Myślałam że tylko ja tak mam. :p Jeden dzień gdy na niego patrze myśle sobie \"boshe, ale on zajefajny\". A następnego dnia wręcz przeciwnie. Myśle sobie \"co ja w nim widze?\". Hłe hłe... :p

Gość Manka123456789
tak ale to nie jest takie proste.wiem ze to bedzie kiedys inaczej jak sie zestarzeje wtedy nie bedzie mi to tak przeszkadzalo bo sama bede stara i brzydka ale teraz jak jestem mloda i moglabym wykorzystac swoja urode(nie zrozumcie mnie zle)z jakims super vprzystojniaczkiem. najgorsze jest to ze mojej mamie jest trudno go zaakteptowac mowi ci ciagle ze powionnam miec przystojnaczka a nie takiego ze w ogolew siebie nie cenie!wiem ze to gadanie mamy tez jakos na mnie wplywa tak mi nagada a potem sie z nim spotykam i mam jakies dziwne nerwy na niego! zawsze sie zastanawialam czy jakbym byla z jakims fajnym kolesiem to byloby mi lepeij???oczywiscie jesli bylby podobny z charakteru do mojego misia ale tlumacze sobie to tak ze jak bedzie przystojny to glupi albo bedzie mnie zdradzal!

Ja mam takie głupie myśli coraz rzadziej. Szczególnie że jakaś moja kumpela co jakiś czas wyjedzie z hasłem; \"Ale Ty masz szczęście, on jest taki przystojny\". :) No i tak samo uważa moja mama, obie babcie no i tata (nie zrozumcie tego źle :p)

Gość ele
ja akurat nie patrze na wygląd chociaz kiedy jest ladny to fajnie, ale czytajac twoje wypowiedzi i to co mowi towja mama to chyba nie wiecie co tak naprawede w zyciu jest najwaznijesze bedziesz miała juz tego swojego "przystojniaczka" to albo z charkteru bedzie do dupy alebo nie bedzie cie sznowal i za innymi sie ogladal bo bedzie myslał sobie o sobie nie wiadomo co a po kilku m-cach juz nie bedziesz widziec tej jego przystojnosci i urody

Gość ele
ja sie niczym nie przejmuje tylko tobie mowie jak moze byc

Gość Manka123456789
ale jakos dziewczyny maja przystojniakow ja chlapakow za mezow i sa szczesliwe!nie mozliwe zeby kazdy przystojniak byl nie taki!chociaz latwiejsze byloby zycie jakby wlasnie tak bylo!

Gość ele
czytajac twoje wypowiedzi i to co mowi towja mama to chyba nie wiecie co tak naprawede w zyciu jest najwaznijesze bedziesz miała juz tego swojego "przystojniaczka" to albo z charkteru bedzie do d**y alebo nie bedzie cie sznowal i za innymi sie ogladal bo bedzie myslał sobie o sobie nie wiadomo co a po kilku m-cach juz nie bedziesz widziec tej jego przystojnosci i urody

Manka, a czy Twoj chlopak ma na imie Łukasz? A tak swoja droga, mysle, ze nie powinno to stanowic problemu. Moj chlopak ma krzywy zgryz i wystajce zeby. W podstawowce bardzo mu z tego powodu dokuaczali, ale ja go kocham takim jakim jest i uwazam, ze ma sliczne zabki :)

Gość Manka123456789
nie!nie ma na imie Łukasz!to jest z jednej strony slodkie ze dziewczyny kochaja te najwieksze wady swoich facetow!ja tez je kocham kocham ts mala glowke swojego chlapaka ale czsami przychodza watpliwosci naprzyklad w sytuacjach jak swiruje do ciebie jakies przystojniaczek!

Gość ele
to jest przystojniaczek ktory przyleci, zawroci głowe i poleci do innej bo kto normalny sie nie wiejrzy na dziewczyne idaca z swoim chłopakiem

Manka, ja Cie troche rozumiem :D Moj chlopak boski nie jest, wlasciwie taki przecietniak, nieraz mowie do niego brzydalu :D Ja oczywiscie jakas pieknosc swiatowa nie jestem, ale wlasnie tworzymy pare, ja ladna on juz troche mniej :D Ale Go kocham :)

Gość Manka123456789
sama juz nie wiem co o tym wszytkim myslec!mialam nadzieje ze wypowie sie jakas dziewczyna z identycznym problemem jak ja i bedzie umiela i powiedziec jhak sobie z tym porodzic!nie wiem moze czas pokaze????a jesli nie???

Gość ele
oj pokaze pokaze, byle nie za pozno mnie np. przeszkadzał zapach ciała mojego exa nie dało rady.. ale nie z tego powodu zerwałam

Gość Manka123456789
wlasnie oby nie bylo za pozno!!! i co tu robic.........nie wiem myslalam ze takie rozmowy mi jakos pomoga ale niesety stoje vw tym samym miejscu