Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anemone

Sprawa małego biustu.Rzecz ostatnio dziwna na kafe.Moje spostrzeżenia........

Polecane posty

@ Dia Women Rzeczywiście masz bardzo mało w talii, szczególnie przy niezbyt szczupłych biodrach - 89cm w biodrach to wcale nie mało, chociaż jeszcze zależy ile masz wzrostu I ile w takim układzie masz pod biustem? 60cm? :) Ja mam w talii 58cm, a w biodrach 84cm. w biuście 78cm (pod: 66cm) :)

Gość gfgfghfhg
ja mam chyba z was najmniejszy-76cm W biuscie :O:O porazka totalna a roznica miedzy obwodem w i pod wynosi 5 cm :O

23ashia, 68 pod i 81 w biuście to jest brytyjskie 60(28)D/DD i nie daj się wcisnąć w żadne nieokreślone A. == Czerwony Tulipan: 65(30)C, w modelach rozciągliwszych 60(28)DD. == gfgfghfhg, czyli masz 70/76 mniej więcej, co daje 65A/AA. Wybór staników w tym rozmiarze na www.aalingerie.com :)

best-bra to doradź mi jaki dla mnie rozmiar byś wybrała 72 pod biustem i 93 w biuście , oraz gdzie takiego stanika mogę szukać za rozsądną cenę. W moim mieście mogę dostać najwyżej 70 D ,ale zasłania mi on jedynie kawałek piersi.Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Gość milky watty
dziewczyny wy nie wiecie o co do konca chodiz z tmyi biustami mam pod 75 w 96 i co z tego niby d e miseczka jak plywam?? lepiej miec cycki male a odstajace a nie wielkie jezeli chdozi o szerokosc i nie odstajace serio

Gość miseczka f obwod 70
pewnie nosisz wiekszy obwod?:)

Gość Gośka 12
mojej mamie wszystko wisi nie chce żeby moje piersi tak wyglądały więc potrzebuję stanika w rozmiarze 70 AA , ale wstydze sie jej o tym powiedzieć . zresztą mama póżno zaczeła nosić stanik. mon 12 lat a w mojej klasie wszystkie dziewczyny noszą staniki z wyjątkiem mnie!!!!! nawet dziewczyna płaska jak deska nosi już stanik.POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!