Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nianiaaaaaaaaaa

spać??oj nieeeee

Polecane posty

Gość nianiaaaaaaaaaa

od niedawna opiekuje się prawie 2letnim chłopcem, wszystko jest super ładnie je, jest w miare posłuszny no jest zwykłym maluchem:) problem pojawia się gdy chce aby położył się w ciągu dnia chociażby na godzinkę w godzinach popołudniowych.... oj jak on strasznie nie lubi spać... macie może jakieś super sposoby na swoje maluchy? próbowałam juz wielu sposobów puszczanie pięknych kołysanek, śpiewanie, tulenie, wózek, łóżeczko, czytanie bajek, czasami zdarza mi sie by usnal w wózeczku na spacerze.... doradzcie :) pozdrawiam wszystkie mamy :)

Jesteś nianią, więc podejrzewam, że zajmowanie się dzieckiem to Twój jedyny obowiązek. W tą paskudną zimę było trudno, ale teraz co raz cieplej i po prostu do południa go wymęcz, poza domem. Dwulatek ma dużo energii i trzeba go zmęczyć:D Moje dzieci spały do ok. 4 lat. Córka teraz ma 3,5 i też śpi jeszcze 2 godz w ciągu dnia..Daję im popalić:D

Gość AsiaNiebieska
Martyna - Malwina

Gość AsiaNiebieska
Martynka - Ewelinka Martynka - Justynka Martyna - Magdalena Martynka - Celinka

dzięki;) Chyba się poddamy i zrezygnujemy z rymu, bo \"czuję\" Milenę, a jak będzie chłopczyk to nie mam w pomysłu na rymowane imię :)

Gość bziku
mama trójeczki, czyzbyś niedługo nick zmieniała na mamę czwóreczki :)

bziku, jak się urodzi czwarte to raczej nie będzie żadnego nicka z braku czasu;) Co do kolejnego durnego komentarza - nie nie zakładam drużyny piłkarskiej tylko całą armię:) Masz spapraną psychikę i ciekawe co Cię tak boli, że mnie prześladujesz :D

Gość bziku
mama trójeczki, a moze Tymon, Szymon, Martyna, Katarzyna :):)

bziku są takie imiona, które na nas źle działają. Na mnie tak właśnie działa Kaśka:P Zresztą co raz częściej myślę, że to zbyt piękne, żeby było możliwe:o (znaczy 2+2) ;-) Ale może w piątek na USG się czegoś dowiem;)