Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja1976

mój facet podrywa swoja byłą

Polecane posty

Gość ja1976
Kobietki, to nie jest takie proste. Mieszkamy ze sobą, rodziny się znają, planujemy ślub. Ja wiem, że to może tylko wymówki. Ale cholernie mi ciężko:(

szkoda bo mieliscie plany na przyszlosc...ale lepiej ze teraz sie dowiedzialas ( nie jest jeszcze za pozno ) ... Znajdziesz swoja wymarzona milosc ktora nie bedzie widziec swiata poza toba;) i nie przejmuj sie tym ;) kochana zostaw go jezeli go nawet kochasz...Pokochasz innego ktory bedzie ci odwzajemnial ta milosc :D

Gość On jest oszustem
To w koncu Musisz cala sytuacje jeszcze przed wyjasnic.Lepiej teraz ,bo pozniej bedzie siezej,a co do rodziny to watpie czy,ktoras z krewnych chcialaby cale zycie zyc z ta mysla ,ze mezus ma kogos na boku

Gość On jest oszustem
POSLUCHAJ KASIENKI ,MA DZIEWCZYNA 100% RACJE

no lasnie moze nie ma ona sama o tym pojecia ze on jest z nasza kolezanka i sama gdyby sie dowiedziala to by go zostawila na 100%. rozumiem cie .. slub.. rodzina.. troszke szkoda i trzba miec duzo sily i wytrzymania psychicznego aby zerwac ze soba po latach ( bo mysle ze jestescie ze soba juz troszke ) ;) musisz nad tym powaznie pomyslec..bo to twoja tylko twoja decyzja

Gość ja1976
Co ja mam teraz zrobić? On jest na imprezie z kolegami (jak zwykle w czwartek i nie tylko w czwartek). Czekać aż wróci? Czy zadzwonić i powiedzieć co wiem?

Gość On jest oszustem
Poczekaj az wroci i porozmawiaj szczeze co Cie nurtuje

Gość ja1976
Nie wytrzymam, cała jestem nabuzowana.

Gość On jest oszustem
Jezeli Cie naprawde kocha ,to wybaczy i nawet ten wlam na Jego gg Bo przeciez to napewno nie gorsze od tego co On robi.Sam jest sobie winny ,ze do takiego kroku musialas sie posunac,to On zasial ziarnko nieufnosci w Twoim sercu.

wiesz dobrze by bylo gdybys napisala mu smsa lub zadzwonila ze masz do niego pilna sprawe i musisz z nim porozmawiac....jak przyjdzie to mu wszystko od poczatku powiedz i nie boj sie jego reakcji bo jezeli masz 100% pewnosci ze on cie zdradza z jego eks ... to nie powinnas byc mila i czula tylko wsciekla !! ;) lepiej tak zrob zanim wroci z dyskoteki opity i nic nie bedzie rozumial co do niego mowisz ;D:D:D

Gość On jest oszustem
Jezeli jest Ci ciezko cale napiecie utrzymac ,az wroci to zadzwon poki Jestes w nerwach,bedzie Ci latwiej wygarnac co Cie boli

Gość ja1976
Najgorsze jest to, że ta dziewczyna twierdzi, że ON jej mówił, że z nikim nie jest. Jest sam. Dlaczego? Dlaczego ukrywa, że jest ze mną. Już rozumiem, czemu nie chciał mnie zabierać na imprezy.

zrob to mowie ci serio- nie bedziesz zalowac przynajmniej....i odpisz jak poszlo...a ja jutro sobie odczytam ;) bo ja juz ide lulac bo zmeczona troszke jestem...Trzymajcie sie dziewczynki ...I Życze ci powodzenia ;) trzymam kciuki aby sie udalo ;)

Gość On jest oszustem
I zobacz sama dziewczyno Ty siedzisz w domu i sie wykanczasz a On z kolesiami urzeduje,cuz to za facet ,ktory woli z kumplami poszalec,niz z Wlasna dziewczyna .

Gość On jest oszustem
Kasienka milych snow

Gość On jest oszustem
ja1976 niewiem czy to twoja data urodzin bo jesli tak to jestesmy rowiesniczki

Gość ja1976
Ma wyłączony telefon. Standard.

Gość On jest oszustem
Strasznie przykra sytuacja ,kiedy wybranek sie potrafi ukochanej jednym slowem wyzec-100%chamstwo.Nikt nie zasluguje na takie traktowanie ,a juz na pewno nie Ty ja1976

Gość też dziewczyna
czy ty wiesz,ze zachowujesz się jak slepa?? I co tu duzo się zastanawiać co robić,brac nogi za pas póki czas,bo facet cię najnormalniej kantuje...boże,a rozmawiać jak juz się uspokoisz trochę....bo w takich nerwach lepiej odpuścić,za duzo mozna powiedziec....lepiej spokojnie i z klasą....pokazac mu ,ze on jej nie ma...powodzenia

Gość On jest oszustem
Niemartw sie i tak wroci takze musisz sie teraz w cierpliwosc uzbroic.Najlepsza nauczka bedzie kompromitacja w gronie kolegow . Moze Ci sie kiedys uda

Gość On jest oszustem
Wtakiej sytuacji ciezko zachowac klase,latwo powiedziec ,ciezej zrobic ,przekonalam sie kiedys na Wlasnej skorze

Gość On jest oszustem
Ciezko facetow zrozumiec: MAJA W DOMU BULKI TO SZUKAJA JESZCZE CHLEBA. Czort by nawet za nimi ne trafil

Gość On jest oszustem
ja1976 Jestes jeszcze????

Gość ja1976
Rozmawiałm z nim wczoraj. Oczywiście wszystkiego się wyparł: "nie spotykam się z nią, nic mnie z nią nie łączy, ktoś Ci naopowiadał bzdur..." itp. Zrobiłam aferę i powiedziałam, że muszę się zastanowić nad naszym związkiem. Zamurowało Go. I dobrze. Poczekam, zobaczę. Niech się teraz martwi. PS Nie mówiłam, że zrobiłam włam na jego gg.

Gość nie lubie takich sytuacji
kochana, Ty nie patrz na to,ze rodziny się znają.. nie patrz ze mieliscie się pobrac, masz czarno na białym on chodzi w czwartki na imprezy wylącza telefon i jest okej?jestes nie powazna ze tak mu pozwalasz i do tego przyzwyczaiłaś ? ile on ma lat

i co po tej kłutni? pewnie zaciągnąl Cie do łózka ? oni myslą ze jak juz jest seks to jest okej

bądz twarda i odejdz ,jeśli naprawde Ciebie kocha to bedzie wydzwaniał i przepraszał nawet 100 razy ! i sie nie podda jak za pierwszym razem nie wybaczysz! jesli tego nie zrobi to po co Ci taki mąz? kup sobie krem! idz do fryzjera! wypiękniej na wiosne i bądz atrakcyjna dla innym a nie bedziesz samotna w tych chwilach

halo halo

do \"nie lubie takich sytuacji\"...masz racje...dobnrze by zrobila zrywajac z nim...gdyby mu zalezalo to by wydzwanial do niej i przepraszal z calego serca....a wiec wiedziala by wtedy ze naprawde ja zdradzal....jezeli by mu zaloezalo to bedzie do ciebie wydzwanial a jezeli nie to pewnie wylaczy komorke po waszym rozstaniu...;)