Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość twoja mam ma rację
zapewniam cię, że jestem chudsza od ciebie, ale na pewno nie zaliczyłabym siebie do szkieletorów:D

Gość CHYBA PADNE ZARAZ TUTAJ
NIGDY NIE UWIERZE ZE OSOBA KTÓRA MOWI ZE MA 35 W ŁYDCE I 53 W UDZIE W NAJSZERSZYCH MIEJSCACH JEST ZA CHUDA..TO NIEMOZLIWE. MNIEN AZYWAJA OD GRUBASÓW A MAM TYKLE SAMO CO TY MADZIAAAA I MAM WZROST 169.5 CM WIEC PRZESADZASZ OKRUTNIE.. A JAKI MASZ ROZMIAR BIUSTU ..JAKA MISECZKA??

Gość Madziaaaaaaaaa
No moze moja mama ma racje bo patrzy na mnie ogolem i wtedy uda sa większe tzn cale nogi od reszty ale porownując mnie "całą" do innych to nawet z tymi normalnie wygladajacymi nie mam co sie rownać bo nogi mam ehh fatalne :/ wieceie spodnie biordówki dopasowane na udac troszke rozszerzane włożę to poprostu zero bioder :/ zero tyłka nie mowie ze chce miec tyłek jak Lopez :p ale w ogóle go miec :o kiedys w gazecie były typy figur rozne i sie kumpele porównywały która ma jaki tym figury i juz mialam wtedy kompleks jak nawet o mnie nie gadaly bo wiedziałam co zaraz usłysze i przyszła kolej na mnie - spojrzały i co usłyszałam - a Ty to nie masz żadnej tytaj bo jestem chuda i masz płaski tyłek :o

Gość mgdaa
Madzia jezeli chodzi o moje 31 cm w łydce to je wywalczylam jezdzac na rolkach i cwiczac w domu. Chce miec wiecej miesni. Jezeli ktos mi tu powie ze moje wymiary sa normalne to naprawde sie uciesze , bo chce wygladac normalnie. Mi chodzi o to zeby przytyc. W sumie tak jak sobie tu podajemy te cm to nic nie powie. Bo liczy sie wyglad ogolny. Co z tego ze moje nogi nie wygladaja zle < czyt kosciotrupowato> i mam na czym siedziec jak mi zebra wystaja i rece mam jak anorektyk

MADZIAAA A ILE MASZ LATEK??

Gość Madziaaaaaaaaa
Szczere dziewczyny to mnei szokujecie :( widze waszy wymairy nóg mneijsze i twierdzicie ze macie je nie chude to co ja mam powiedzeic ze tez takie mam ? :o pzreceiz ja ciagle slysze o mojej chudości i sama to widze wiec dlaczego po 23 latach zycia dowieduje sei od was moe moje nogi sa ok ? :o boze szkoda ze fotki nie moge sobie zrobic :/ bo bym wam pokazała moje ciało a co do biustu to B lub C wiec przynajmniej deska nie jestem u góry bo na tyłku tak :/

Gość teletubiś lala
CIĄŻA jedynym lekarstwem!!!!!! wiem z autopsji! pozdrawiam

Gość Madziaaaaaaaaa
Nie no ide te nogi zmierzyc jeszcze raz bo nie wierze teraz :o

Gość twoja mam ma rację
twoim problemem jest to, że wmawiasz sobie jakieś bzdury i nie dociera do ciebie jak kilka osób mówi ci, że nie masz racji; jestem starsza od ciebie, chudsza choć wiem, że są i chudsze osoby, ale nie twierdzę, że jestem szkieletorem

ZMIERZ DOKLADNIE . JA NAPRAWDE MAM 29 LAT I MAM WYMIARY TAKIEJAK TY A NAWET MNEIJSZE I KAZDY MI MOWI ZE SOBIE DOBRZE WYGLADAM A MOZE TY MIESZKASZ NA WSI? W MIESCIE KAZDY CHCE BYC CHUDY ?GDZIE MIESZKASZ?

Gość mgdaa
Madzia ale co sie przejmujesz chyba o to nam chodzi zeby ludzie nie odbierali nas jako chudziny!!! tylko sie teraz nie zacznij odchudzac!!!!!

Gość szypułka
dziewczyny, nie przesadzajcie z tym mierzeniem, niekoniecznie mozna sie w ten sposob porownywac - czasem dwie dziewczyny o takich samych wymiarach czy wadze wygladaja zupelnie inaczej, liczy sie tu tez budowa koscca, ilosc miesni i ilosc tluszczu itp chodzi o to, zeby dobrze sie czuc we wlasnej skorze, a jezeli tak nie jest - zmienic to! ladna pogoda, wiec ide na spacer :)

Gość Madziaaaaaaaaa
no to tak :p - kostka 23cm - łydka 35 cm - kolano 36cm - udo 52cm :p 53 cm mam u samej góry nogi :p

Gość Madziaaaaaaaaa
hahaha - nie, nie jestem ze wsi tylko z miasta konkretniej z Katowic :D

Gość głupieeeeeeeeeee
babska mierzą i mierzą!!!!!!!!!!! świrnięteeeeeeeeeeeeeee

Gość twoja mam ma rację
heh, ja mam 19 cm w kostce... powinnam się pociąć chyba:D

RANYBOSKIE KOSTKA 23>> JA MAM 21 !! I MAM NOGI JAK WALY RACZEJ..DZIWNE TO..

Gość Madziaaaaaaaaa
Nie no odchudzac !! ani mi to w glowie tylko widzicie sadzac po tym co piszecie nie jestem chuda przyjmiejmy ze jestem ślepa:p i ze nie widze jak wygladam no ale słysze od wielu osób ,zarówno rodziny jak i znajomych,że ejstem chuda i to nie "oo ale szcupła jestems" tylko"boze ale Ty chuda" :o i co najgorsze tak jest od podstawówki :o myslalam o tabletkach antykoncepcyjnych ale chyba nie warto ich brac tylko by nabrać masy ;/ Moj facet zreszta powiedziałby ze wzariowałam zeby je brać dla takiego celu :D

Gość mgdaa
kostka: 19 łydka:31 kolano:32 udo: 44 nadgarstek :13 biceps:19 biustu:nie podaje - bo pewnie cos na minusie;) Dziewczyny jeszcze szyi sobie nie mierzylysmy ;) buehehe

Gość Madziaaaaaaaaa
NO to koniec o nogach:p moze one u mnie sa faktycznie ok -choc ja widze ich wyglad i wiem swoje:p ale w oogole od pasa w gore to juz tragedia :/ raczki chudziutkie pas 67 to jeszcze ujdzie ale nie mam ciałka takiego fajnego zeby mnie przytulic tylko worek kości widac mi troszke żebra i strasznie te kości u góry jak nosze np bluzke z dekoltem :o

Gość Madziaaaaaaaaa
udo 44 ? o rany :( to teraz wychodzi ze ja grubas :o ale moze jestes umieśniona a ja od dzis dopiero zaczynam swiczenia ;p

Gość twoja mam ma rację
w pasie masz 67cm i mówisz, że mało? to ja mam pod biustem 67-68cm i co? znowu strzał w łeb?:D

Gość Madziaaaaaaaaa
A ile masz dokladnie wzrostu ? i Ty mgdaa ile dokladnie ? a dziewczyny co ubierac zeby wygladac fajnie a nie chudo? czego sie wystrzegać ?

Gość twoja mam ma rację
ja mam dokładnie tyle samo wzrostu co ty o ile ten pierwszy podany przez ciebie wzrost jest prawdziwy;)

Gość mgdaa
w pasie mam równo 60, Nog nie mam jakos super umiesnionych, sporo na rolkach jezdze ale i tak czuje ze jestem flaczek. Niech nadejdzie wiosna chce moje ukochane rolkiiiiii

Gość mgdaa
ja mam dokladnie 166cm.

Gość Madziaaaaaaaaa
Szkałam fotek jakichs w bikini czy cos ale nie mam :(

Dołączam się do Was.Ja ważę 57kg przy wzroscie 177 i chce przytyć z 5 kg

Gość Madziaaaaaaaaa
166 to 3 cm to duzo :p jestem mocno zdziwiona tym co sie tu dowiedziałam na temat naszych nóg :p ale mzoe to tak jak napisałam,ze uwazacie ze wasze nogi są ok bo juz od lat na nie patrzycie i sie przyzwyczaiłyście :) najgorsze u mnei jest to ze bez problemu jak kupuje letnia bluzke to biore rozmiar 36 :o iw chodze w niego bez problemu a S sie wcisne :o ostatnie spodnie jakie kupiłam maja rozmiar W28 L34 :o

Gość Madziaaaaaaaaa
mowie juz bez krycia jak ide ze "jestem niewymiarowa wiec prosze spodnie na chuda długą " :o babki nieraz reaguja usmiechem i mowia ze duzo jest takich chudych jak ja :o a nieraz patrza na nogi potem na całą mnie i mowia to bedzei 28 rozmiar bo bardzo chuda jesteś :|