Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaaa
:) no wiesz...ja tak myślę o sobie i pewnie jakbym Ciebie zoabczyła to powiedziałabym,że masz troszke ciałka:) chyba tak to jest,ze innych człowiek lepiej postrzega :)

Gość Madziaaaaaaaa
jak to kiedyś moja ciotka pwoiedziała " z Ciebie to sama skóra i kości" :o lubie kobieta pocieszać :D

Dostałam, szczupla na pewno, ale nie za chuda, absolutnie, wg mnie idealna, choc ciezko ocenic bo widac tylko gore, buzka wydaje sie tez ladna ale masz okulary na pol twarzy, wiec moge sie mylic Ja bym nic nie zmienila, wydaje mi sie, ze jestes bardzo ladna i zgrabna dziewczyna, na pewno na tym zdjeciu i masz fajna bluzke :) Zaraz poszukam swoje rece, zobaczysz jakie mam parowy ;)

Gość maciarena vekl przestań pierdo
widzę zę jakiś topik dla mnie mam bzika na punkcie swojej wagi wzrost:177 waga: 53kg :o jestem chyba najchudsza z Was :o ale zacznam intensywne obżarstwo, mogę się powlec tłuszczem byle by tylko przytyć do lata i normalnie wyglądać w krótkich bluzkach jeszcze taka moja propozycja żebyśmy pisały wszystko co zjadłyśmy danego dnia, bedziemy miały porównanie czy faktycznie dużo jemy itp.itd.

Gość Madziaaaaaaaa
maciarena vekl przestań pierdo --> hej : )fajny nick :p

Gość Madziaaaaaaaa
Mam jeszcze pytanie do dzeiwczyny o nicku Jop czy dostała fotke bo wydaje mi sie,że jej nie wysłałam :o jeśli nie to bardzo przepraszam :o

Gość no to i mi poślij bo ciekawa
spoko, mogę Ci posłać fotkę:) w ogóle to wiesz, Ty masz dopiero 23 lata, a ja 29 i do tego wszystkiego wyglądam jeszcze niepoważnie jak na swój wiek:O

Madzia to mi też wyślij; agucha1712@wp.pl jak bede miec jakies foty to tez wam powysyłam :)

Gość Madziaaaaaaaa
tylko tak jak pisałam wczesniej foto jest do pasa :) moze być ? :)

Gość Madziaaaaaaaa
maciarena vekl przestań pierdo --> wysoka jestes dziewczyna :) nosisz obcasy czy tylko płaskie bukti ? :)

Gość do madziaaa
jestes sliczna i super zgrabna . wygladaszlepiej niz cindy crowford i inne modelki.. chcialabym miec takie cilo jak ty ..masz sliczne plecy i ramiona.uwierz w to!! tez bym chciala tak wyglądac jak ty:(:(

Gość do madziaaa
i jedno pytanuie do ciebie : czy masz idento łapki jak na focie czy moze zdjecie pogrubilo je troche?bo laski czasem mowią ze zdjecia pogrubiają :)

Gość Madziaaaaaaaa
A jeśłi mogę spytać to jTy ialaś nick Joop? bo dalej nie wiem czy wysłałam jej fotke,a nie chce żeby wyszło ze to specjalnie :) poza tym gdzei widziaąłs moje plecy to ja nie wiem :p

Gość Madziaaaaaaaa
Nie no na fotce wyszłam tak jak wyglądam :) a jeśli chodzi o tą cinci c. to ja bym raczej siebie okeśliła,że jestem chudsza jak Kate Moss :o albo anwet od V.Backham :o tylko ze Victoria jest chuda,ale niska chyba wiec u niej to wygląda lepiej,a i tak wyzywają ją od wieszaków :o

Gość Madziaaaaaaaa
*cindi miało być :)

Gość do madziaaa
jak to gdzie >?przeciez cie znam kochanie:)od razu cie rozpoznalam :)czy ty czasem niejestes z katowic?jesli tak to juz wiem na bank ze to ty madzia. spadam jesc ale powiem jedno :na zywo jestes ładniejsza i zawsze ci zazdroscilam urody i figurki..zawsze..w szkole też jak bylysmy.mimo ze chodziłysmy zupelnie do innych klas,

Gość Victoria wcale nie jest niska
ma 168cm wzrostu:)

Gość ghjhgjh
jak ty jestes chudsza niz beckhamowa to smiech na sali ..beckhamowa ma w udzie 45 cm pod posladkiem a ty 53 ..lecz sie..

Gość Madziaaaaaaaa
wow :| teraz to mnie zszokowałaś :| i pewnie się nie dowiem kim jesteś... :( Hmmm...

Gość no to i mi poślij bo ciekawa
nie no bez przesady, od Beckhamowej to Ty na pewno nie jesteś chudsza:) naprawdę dobrze wyglądasz i w życiu nie powiedziałabym, że jesteś chuda tylko SZCZUPŁA:)

Gość ghjhgjh
sorki ale pomylilam sie beckhamowa dokladnie wazy 42 kilo bo czytalam i kiedys sama mowila w wywiadzie jaims a ty 52 wiec jak mozesz porównywac sie do niej .pozatym ona ma 168 cm a ty 170 cm wiec 2 cm nie robi róznicy..

Gość ghjhgjh
to nienormalne porównywac sie do bechamowej i jeszczwe gadac ze sie jest chudszym ..dziewczyno ty sie lecz ..twe wymiary mowią same za siebie ..53 w udzie ..i ty jestes chuda?

no jestem masakrycznie wysoka i swojego wzrostu nienawidzę no ale tego sama raczej nie zmienie co do pytania do chodzę tylko i wyłącznie na płaskich bucikach a zdjęcie cokolwielk by nie obejmowało to wyslij

Gość Madziaaaaaaaa
A to mierzyłas Victoeir,ze wiesz ze ma akurat 45 cm ? :p

Gość Madziaaaaaaaa
maciarena vekl przestań pierdo ---> wysyła sie tzn juz kończy sie wysyłać :)

Gość Madziaaaaaaaa
wysłane :) nie wiem ale sie wysyyyyla bardzo wolno a to tylko 2Mb :/

Gość Madziaaaaaaaa
Właśnie szukam na necie fotek modelek zeby zoabzcyc jakie mają ciała,ale jeszcze nic nie znalazłam :p

Gość ghjhgjh
TO ZNAJDZ FOTY KATE MOSS ALBO BECKHAMOWEJ TO ZOBACZYSZ JAKIE CHUDZINKI .

Gość Madziaaaaaaaa
nie zabrakło tez prześlicznej Adrainny Limy :)