Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaaaa
wysyła się :)

Gość 173/50
wzrost/waga

Gość no to i mi poślij bo ciekawa
jestem:) jagienka78@o2.pl

Gość ale jajaaaaa synchronizacja
JAK DOJDZIE DO WAS FOTA MADZI TO POWIEDZCIE NAM CZY FAKTCYZNEI JEST TAKA CHUDA W RĘKACH:):)

Madzia mi tez mozesz wyslac, Ja ci odesle swoje, mamy podobne wymiary, moj mail jest w preferencjach, trzeba nacisnac nick

Gość ulalalaa
pewnie nic nowego nie powiem,ale silownia+dieta to napewno najlepszy sposob na przytycie.tylko ze nie kazdy ma czas aby 3 razy w tygodniu biegac na silownie:(

Czy slyszalyscie moze o spacjalnym koktailu ? Nie pamietam przepisu, pamietam ze pilo sie go 1-3 razy dziennie, wlasnie na przytycie, mial duzo kcal i niezbedne skl odzywcze, ale za cholere nie wiem co w nim bylo, z czego to, nie kupny, ktos cos wie?

Gość KOKOSZANEL 3333
tez słyszalam o tym ale nie pamietam nic jak sie robi i z czego:(

Cześć! Mam 168,5 i ważę 52 kilo.. i powiem wam, że też kiedyś miałam straszny kompleks - ciągle słyszałam, że jestem chuda, patyczakowata, albo wpadnę w anoreksję.. .. ale! po usilnych staraniach apropo przytycia.. które nie dały mi nic.. dałam sobie spokój :) zaczęłam lubić siebie taką, jaka jestem i tak mi dobrze ;) Fakt, jest to czasem uciążliwe, gdy śliczny przeceniony ciuch w rozmiarze 36 wisi na tobie jak na wieszaku.. no ale ;] trzeba się przyzwyczaić.. Pozdrawiam dziewczynki, pokochajcie siebie ! 👄

Gość Madziaaaaaaaaa
Dziewczynki wysyłam juz wam fotke :) Opętana --> wydaje mi sie ze chodzi Ci o koktajl proteinowy :) wiecie mowi się ze tak wiele daje ale pity sam nie daje nic - chyba ze bedziecie chodzic na siłke 3 razy w tygodniu i go pić to wtedy zadziała :) Wiem bo znajomi stosują :)

Hmm moze moze Ja znalazlam co takiego : Mikstura na przytycie -------------------------------------------------------------------------------- \"Nie jest to żadna herbatka cud czy inne chemikalia, to naturalny i sprawdzony sposób. Sama borykam się z niedowagą, kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale fakt, że nawet spodnie o rozmiarze 25 wiszą na mnie sprawiło, że zdecydowałam się spróbować ten koktajl i oto on sprawił, że w ciągu trzech miesięcy z 45kg przy wzroście 160cm, waga wywindowała mi do 49kg. Oto przepis: Litr mleka 2,0% Ser biały półtłusty 25dkg 1 banan truskawki miód (4 łyżki) jabłko można dołożyć jeszcze orzechy włoskie, bakalie. Wszystko miksujemy i pijemy. Jeśli do tego dołoży się ćwiczenia (mi akurat w tej kwestii brakuję systematyczności) to można cieszyć się naprawdę świetną, kobieca sylwetką. Pozyskane kilogramy nie zamieniają się w tkankę tłuszczową, więc jest to zdrowe przytycie. Ale picie nektaru nie wystarczy trzeba oprócz tego pamiętać o 3 podstawowych posiłkach i przekąskach miedzy posiłkami. Może to być owoc, jogurt etc.\"

Gość Madziaaaaaaaaa
Dobrze kochane ja wychodze na zakupki :) fotki sie wysyłają jeszcze do 2 dziewczyn, wiec cierpliwości -napewno dojdą :) Zajrze zaraz jak wrócę z zakupów - moze kupię sobie coś fajnego w czym nie będę wyglądała chudo :o Pozdrawiam! :)

Gość Malutka Dorotka
hee ja bym chcaiłą miec 53 cm w udzie.waże 48 kg przy 168cm wzrostu wymiary biust:86 talia:68 biodra:87 udo:50 hee i co ja ma powiedziec:(

Ja pytam z mysla o moim chlopaku, nie jest wychudzony ale zalicza sie do chudszych 185 cm i 66 kg dla chlopa to niewiele ;) I chcialabym go podtuczyc

do mnie nic nie doszło:( wysłałaś mi też?

Gość magdzioł
Witam, ja co prawda nie chcę przytyć i jestem zadowolona ze swojej wagi- przy 165cm wzrostu ważę 58 kilo. Ale mam bardzo wąskie biodra- wyglądam jak klocek. Czy znacie może jakieś ćwiczenia na poszerzenie bioder? Są wogóle takie?? Z góry dziękuję za rady

Gość a co to znaczy twoim zdaniem
"wąskie biodra"?

Gość ale jajaaaaa synchronizacja
a ile masz w biodrach??jakiem asz wymiary>?pliss podaj

Tez mam waskie biodra, ramiona jak wieszaki a dupka mala, budowa chlopczycy

Gość no dobrze ale samo określenie
"wąskie biodra" niewiele mów piszcie ile macie wzrostu i ile cm w biodrach

Cm nie maja znaczenia, moja dupa jest np wypukla, i jesli popatrzec na cm z talii i pupy jest odp proporcja, choc nie do konca Ja juz pisalam swoje wymiary wczesniej, tylko pod pomaranczowym nickiem miedzy talia a pupa mam 25 cm roznicy a mialam 22 a klepsydra typowa powinna miec 30, o ile sie nie myle

Gość Filuśka
Madziaaaaa-----> nawet nie myśl o zmianie figury w tą czy w tą bo wyglądasz po prostu super!!! Masz ładna szczupła budowę i do tego super buźkę :) co do rąk to są bardzo delikatne ale nie wychodzone - w sam raz!!! :) Wolałabyś mieć muły jak siłaczka albo co gorsza trzęsącą się galaretkę? ;)

Gość oczywiście ze centymetry mają
znaczenie nie możesz napisać? masz 160cm wzrostu, tak? a ile w biodrach?

no kudre mole;) ale śliczna dziewczyna z Ciebie, rzeczywiście:) naprawdę:) i wcale nie jesteś chuda tylko szczupła;) ja mam chudsze ręce od Ciebie

Gość brawooooooss
widzisz madziaaaa kazda która dostala twe foty twierdzi to samo a mi nie wierzylas:)haha przekonalas sie teraz??:)

Gość kamikazzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeze
ta cala madziaaaaaaaaa cchce sie dowartosciowac.....wpisuje sie za ty wszystkie osoby!!!!!!!! jestes chora dziewczynko!

Gość brawooooooss
ona nie chce sie dowartosciowac kretynko tylko sadzi ze za chuda jest bo zazdrosne kolezanki jej to wmawiaja.. ale jak ja bym miala taka kolezanke tez bym jej mowila ze za chuda bo bym zazdrosna byla..ot co!! u mnie w szkole jest laska piekna jak z obrazka..poprostu [przesliczna jak laleczka.. ma super figure bo wysoka i szczupla jak cholera..moze szczuolejsza od madziii i kazda jej wmawia ze za chuda..ale to wszystko z zazdrosci bo potem laski te co tak mowią przyznaja ze zazdrosnesa o je jfigure cholernie..

Gość Madziaaaaaaaa
:) hej dziewczyny :) wrociłam :) troche zmęczona ale jestem :) widze,ze sie znalazła jakas dziewczyna pisząca,że pisze sama sobie te odpowiedzi :D to ceikawe- zawsze mi się wydawało,że nie mam rozwdojenia jaźni :D A tak serio to chyba musisz być szcęściarą,że tak uważasz bo to śiadczy o tym,że nigdy nie doznałaś czegoś takiego,że ktoś Ci mówi "Boże,ale Ty jesteś chuda !!" :) więc CI zazdroszczę :) A co do reszty dziewczynek tzn.tych co dostały fotki moje (mam nadzieje,ze dlugo nie czekałyście aż się mail wysłał bo zostawiłam kompa włączonego i poszłam i się wysyłało :) ) to naprawdę mnie dziwicie :) teraz jestem skołowana starsznie po tych wszytskich komentarzach :o komu wierzyć :o postaram sie jak tylko będa dni cieplejsze zrobić sobie foto w całej okazałości jeśli w moim pzypadki można tak powiedzieć :o to wtedy zoaczycie mnie jako całego szkieletora :D

Gość Madziaaaaaaaa
A jeśli twierdzicie dziewczyny,ze tez jesteście chude nawet chudsze ode mnie to możecie mi teraz wy wysłac jakieś wasze fotki gdzie widać wam nózki lub łapki ? :) Momi wszytsko toche mi lepiej po tym co napisałyście,ze nie jest tak źle, ale ćwiczę dalej :) a dzis po tych 100 przysiadach rano mam nogi jak z waty :o jak wysiadałam z tramwaju teraz to myśłałam e wypadne na ulice , tak sie dziwnie czuje - chyba sie przećwiczyłam :) Do dziewczynki ktora pisała swoim facecie to moge Ci powiedzieć,że moj ma ponad 190 cm i waży ok 80 kg i zaczał chodzić na siłkę 3 razy w tygodniu i pić chyba białkową odżywkę i przybrał w łapkach i na klacie 5 kg w ciągu chyba miesiaca :) wiec poradź to samo swojemu ukochanemu :)

ja już wypowiedziałam się - dla mnie wyglądasz super i poza tym jesteś bardzo ładną dziewczyną, a ja naprawdę mam chudsze ręce:O Ty to przynajmniej masz jakieś "mięso";) na tych tękach, a ja? sama skóra i ścięgna:O