Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Filuśka
mgdaaa - jak sie ma takie kolana jak ja to nie tylko mozna ale i trzeba ;) Niestety mam sporo "miękkiej" skóry na kolanach, nie są kościste :( to rodzinne. Kiedyś ważyłam 46 ale to było za mało, źle się czułam, ale nogi wyglądały super (tyko góra jak u anorektyczki, która nigdy nie byłam).

Gość twoja mam ma rację
no i jak? dostałyście już fotę?

Gość Filuśka
tez mam na kościach biodrowych 79 :)

Gość Madziaaaaaaaaa
Dobrze mierze ! Co maja kości biorowe do tego ile sie ma ciałka poniżej ? NIC ! Mam nadziejze nie jestes facetem i nie zrobisz czegos z moją fotką :p

Gość Madziaaaaaaaaa
twoja mam ma rację --- nie dostała fotki bo sie wysyła :) W sumie tO nAwet nie wiem co na niej wIdac :) tylko moje chude rece tzn nie do pasa :p

Gość o matko świetaa
no co ty ?jakim facetem,?:)hahha ale wymyslilas kochana:) jeszcze nie doszla:(

Gość Idealnie dla mnie.
Też podziwiam Ja mam 167 cm, 48 kg wagi talia 60 cm, pupa 85, udo w najszerszym miejscu, zaraz pod posladkiem 46, nad kolanem 31, lydka 31, ramie na srodku, tam gdzie naprezasz biceps 21, nadgarstek 13, kostka 19, biust 67B I nie chce przytyc ani cm, kurde :) Ale wam zycze powodzenia, sobie macie sie podobac przede wszystkim !

Gość twoja mam ma rację
Filuśka-------> domyślam się, że wyglądasz całkiem podobnie jak ja:) i nie nazwałabym swojego wyglądu chudym tylko MIZERNYM:O

Gość Idealnie dla mnie.
A jeszcze na kosciach biodrowych, u mnie 76 cm

Gość twoja mam ma rację
Idealnie dla mnie--------> no i ty jesteś chudziną:D zdecydowanie:D

Gość Filuśka
twoja mam ma rację - no ja bym siebie tez aboslutnie nie nazwała chudą, mizerna tez nie bo dobrze wyglądam moim zdaniem (tak róźnym od zdania wieli ciotek i mojej mamy ;) ), nazwałabym się "kościstymi plecami" ;);)

Gość Madziaaaaaaaaa
wysłało sie :)

Gość o matko świetaa
DOSZLO ZDJECIE MADZIIII

Gość twoja mam ma rację
Filuśka-------> ile masz pod biustem? mi na plecach to też każdą kość widać i pamiętam, że całe życie nie widziałam tego dopiero koleżanki w szkole uświadomiły mi to na zajęciach na basenie:O patrzyły się najpierw na mnie jak na idiotkę, a potem jak spytałam o co chodzi to powiedziały wprost, że "dół" u mnie to jeszcze ujdzie, ale "góra" to jakaś tragedia:D ale mnie to wali teraz, bo już po tylu latach wiem, że akurat tutaj nie przytyję nigdy:D

Gość o matko świetaa
jezu dziewczyny nie uwierzycie ale ona nie tylko nie jest chuda ale jest tak zgrabna i PRZESLICZNA ZE SZOK.. NORMALNIE PRZESLICZNA JEST DZIEWCZYNA..CUD MIÓD,.,

Gość twoja mam ma rację
Madzia, widzisz jak opłacało się wysłać zdjęcie???:)

Gość o matko świetaa
a rece ma nie chude tylko super szczuple i wyglada bosko..żaluje tylko z enie ma fot innych bo normalnie jeste mzauroczona jaka piekna i zgrabna dziewczyna i teraz wiem czemu kolezanki jej mowia ze za chuda ..bo zazdroszczą ..szok..

Gość Madziaaaaaaaaa
hahaha a to dobre co napisałas nie mo jest jakas dzeiwczyna powyżej 170 cm z mneijszymi wymiarami niz ja ? wyśle jej swoje foto :) moze ona oceni :) A Tobie o matko świetaa dziękuję bardzo za ten komentarz,ale wydaje mi się,że jest mocno pzresadzony :) widziaąlś moją rękę ? :p patyczek ... :(

Gość o matko świetaa
madziaaaaa zabije cie ze tak kalamalas ..gdzie ty masz chude ręce? szkoda ze nog nie widac..

Gość o matko świetaa
dziewczyny poprscie ja by wam wysłala to zobaczycie same ..bo ona nie wierzy!!

Gość Madziaaaaaaaaa
o matko świetaa ---> chyba jestes facetem ze tak pięknie piszesz :D bo żadko słysze od dziewczyn coś miłego :) a Twoje foto? :> dostane ?

Gość ulalaaa
czesc,ja waze 49kg i mam 164 cm wzrostu...przytylam 5 kilo bo wazylam 43-44, wtedy to byla porazka,jjem normalnie,nawet baardzo lubie jesc i zawsze lubilam:) no ale to chyba ta przemiana materii i geny,mama tez podobno taki chudzielec byl.w sumie taka waga mi wystarczy,czuje sie dobrze.i szczerze wole byc takim malym kurczaczkiem niz mam sie odchudzac i katowac ja moje kolezanki

Gość Madziaaaaaaaaa
jestem w takim szoku,ze napisałam z błędem :p miało być --> rzadko :) oczywiście :)

Gość kosiarkaamantka
Madziaaaaaaa ja tez mam problem z przytyciem:/ mam 169 wzrostu i waze 51 kg. jestem szczuplai moze fajnie wyglądam ale dolują mnie moje ręce:( szczegolnie przedramiona dwa patyki:(

Gość Madziaaaaaaaaa
hej ulalaaa :) witaj w klucie choc Ty przynajmniej nie jestes bardzo wysoka wiec nie widac tak u Ciebie "grzechu" chudości :D

Gość Madziaaaaaaaaa
* w klubie kosiarkaamantka---> to tak samo jak ja :) tzn mam "aż" 1 kg wiecej hahaha o rękach nie wspomne :D tragedia - jak się cieszę,że nie tylko ja walcze z tym problemem :)

Gość Filuśka
Madziaaaaa- czy ja tez moge prosic o Twoje zdjęcie??? :D Bardzo bym chciała porównać sie wizualnie, bo tak same wymiary to nic nie mówią.

Gość o matko świetaa
wysle ci fotke wieczorem bo teraz biegne na uczelnie oki?:) powiem jedno:jestes super ladna i super zgrabna i rece masz normalne i wcale nie patyki..masz chyba cos z psychiką jesli tweirdzisz inaczej :)pozdarwiam papa

Gość kosiarkaamantka
Madziaaaaaa ale co na to robic? jakie cwiczenia? boje sie cwiczyc z hantelkami bo kurcze mysle ze wyrobią mi sie miesnie ,ktore beda dziwnie wygladaly...mi chodzi tylko o przedramiona.... bo ramiona to wporzadku. kurcze:(

Gość Madziaaaaaaaaa
twoja mam ma rację --> ja wkurat chyba jedyne czego się nie wstydzę to plecy :D bardzo lubię latem bluzki bez plećów albo typu bandaż,albo na szyje w sumie to nie rozumiem nawet jak można mieć kosciste plecy:)