Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaaaa
Filuśka --> juz wysyłamt ylko ze to bedzei to foto jak wysłałam wczesniej anszej kolezance tutaj :) wiec do pasa :) moze być ?

Gość mgdaa
a ja przypominam ze jest pora obiadowa i wszystkie chudzielce cos powinny zjesc, O! ;)

Gość Madziaaaaaaaaa
o matko świetaa ---> ok :) milych zajęć :) i czekam na fotke wieczorkiem :) papa :)

Gość kosiarkaamantka
mgda no ja siedze jeszcze w szkole:/ fakultety glupie:/ mam ochote zjesc konia z kopytami! :)

Gość Madziaaaaaaaaa
mgdaa --> ja mam obiad za jakies 30 minutek :) rosołek z makaronem i naleśniki :D mniam ! :D zawsze zjadam do nich połowe słoiczka konfitur i 2 serki waniliowe :D

Gość czekoladowaaaaaa
serkami chce przytyc hahahaha

Gość twoja mam ma rację
heh, ja przez większość swojego życia żyłam i nie myslałam o tym, że moje plecy mogą kogoś razić:O taką mam budowę i nic na to nie poradzę (mam to po mamie) a ty domyślam się, że właśnie dlatego iż jesteś ładna ciąle słyszysz, że za chuda jesteś ja jestem starsza więc zdążyłam poznać ten schemat... z autopsji oczywiście:)

Gość mgdaa
Madzia ---> Ja ide na calosc - usmaze sobie karkówe plus zrobie jakas salatke.

Gość czekoladowaaaaaa
twoja mam ma racje--> masz chude plecki tak? ale jak to wygląda? odstają Ci mocno łopatki tak?

Gość Madziaaaaaaaaa
ja Ci ardze ślicznie opalić plecki :) wtedy bedzei to inaczej wygladało :) bo co innego białe kościste a co innego opalone - takie do razu wygladają apetyczniej :D A ja uważam ze tak nie jest tzn ze to z zazdrości bo "piękno" to cos względnego, chyba w moim przypadku peirwsza w oczy rzuca sie moja kurczakowa waga :p

Gość twoja mam ma rację
akurat mam ciemną karnację, na szczęście, bo opalać się nie lubię:P a na plecach wystaje mi wszystko co jest tylko możliwe:D i powiem wam, że w życiu nie myślałam, że moje plecy mogą być jakieś dziwne, bo zawsze takie miałam:D

Gość czekoladowaaaaaa
to czemu przejmujesz sie swioimi pleckami? moze niepotrzebnie?

Gość kosiarkaamantka
wlasnie powiedzcie mi Kobietki czy ,gdy fajnie opale sie na solarium to bede wyglądała lepiej? tzn nie bedzie az tak rzucala sie w oczy Moja szczuplosc?

Gość twoja mam ma rację
nie, nie przejmuję się:) o plecach napisałam a propos Filuśki, która się akurat swoimi plecami przejmuje mnie to wali, nie chodza przecież na golasa:D więc normalnie nikt nie widzi, a poza tym co mam zrobić, że mam takie? mam takie jakie życie mi dało i już:D

Gość twoja mam ma rację
moim zdaniem właśnie bardziej widać, że jest się szczupłym, gdy jest się opalonym z tym, że równocześnie wygląda się zdrowiej:)

Gość Chudosc a szczuplosc to roznic
Magda, masz normalne wymiary, jestes szczupla i na pewno zgrabna dziewczyna, do tego ladna Mysle ze tak mowia, wlasnie dlatego, ze sami chcieliby byc ladni i zgrabni Chudosc moze wzbudzac kontrowersje, duze Pod warunkiem ze to chudosc faktycznie, a tym masz wymiary bardzo fajne, pewnie jestes bardzo szczupla, ale chudosc jest zarezerwowana dla faktycznych chudzielcow Zamiast sie cieszyc to ty chcesz sie tuczyc Ale skoro sie sobie nie podobasz, to zmieniaj Jednak wkurza mnie, jak ktos pisze ze jest chudy, a jest jedynie szczupły, nawet moglby schudnac troche w udach i talii

Gość Madziaaaaaaaaa
Wg mnie jak ktos idzie an solar i jest żólty to wyglada starsznie bo człowiek opalony wyglada jeszcze chudziej a jeśli opalenizna jest nnaturalna to sie wtedy wygląda zdrowo :)

Gość twoja mam ma rację
w życiu nie poszłabym do solarium

Gość Madziaaaaaaaaa
mam koleżanke ktora jest jednym wilkim solarium :/ taka ciemno żołta :/ do tego puder brązujący i wygląda jak kacper :/ niezdrowo , sztucznie i obrzydliwei do tego śmierdzi spalenizną :/ osoba chuda tak wyglądająca to w ogóle masakra - co innego zdrowa, naturalna opalenizna

Gość twoja mam ma rację
ja nie mam takich koleżanek, na szczęście:D wystarczy mi to co widzę na ulicy;)

Gość Madziaaaaaaaaa
Jakaś z dzeiwczyn tu pisała o rękach swoich... Ja tez od dzis cwicze hantelkami 1 kg :) i to napewno nie sprawi,że bedę miala mega mięśnie wyglądające dziwnie - bo ktoś tu coś takiego napisal,że sie boi tego e bedzie bardzo umięśniony :) a co do tego jak utyć na rękach to nie mam pojęcia ;(((

Gość twoja mam ma rację
nie utyjesz na rękach bez przesady tylko wyrobisz sobie mięśnie, a to estetycznie wygląda, ale to trzeba naprawdę dużo i sumiennie ćwiczyć:)

Gość Madziaaaaaaaaa
No wiem ze nie utyje :0 ja tylko odpowiedam dziewczynie ktora pytała jak utyć na rękach :) nieraz wide jakie mają dziewczyny te ręce takie masywne i sie zastanawiam czemu ja mam takie :o a moze to faktycznie tyje sie od tabletek ? bo nikt mi w sumie nie odpowiedział... Ktoras z was dzeiwczynki przybrała troszke po tabsach ? :)

Gość poczytaj topic
jak przytyć?????

Gość twoja mam ma rację
myślę, że masz już na tyle dużo lat by wiedzieć, że tabletki antykoncepcyjne to nie zabawa i nie służą do tego by przytyć:) ja bynajmniej "nie utyłam", gdy brałam tabletki antykoncepcyjne;) poza tym myślałam, że dziewczyny przekonały cię iż twoja chudość to tylko siedzi w twojej głowie, a tak naprawdę fajnie wyglądasz

Gość Madziaaaaaaaaa
chyba poszłyśce na obiaidek :) ja też idę powoli stąd jeść :D smacznego ! :)

Gość dooo madziaaaaa
madziaaa mam pytanko;masz faceta? co on mysli o twej figurce?

Gość Madziaaaaaaaaa
:) mam faceta :) no on akurat nie twierdzi,że jestem chuda - nigdy tego od niego nie usłyszałam,ani od zadnego mojego innego tylko zawsze słyszałam, że jestem zgrabna, ale faceci sie nie liczą bo oni jak są zakochani to nie widzą wad :p

Hej :) ja mam 174 cm i 52 kg :O i oczywiscie sie do Was przylaczam :) wymiary moze pozniej napisze, jakbyscie chcialy. ;) madziu moglabys mi przyslac swoje zdjecie? z gory dziekuje wertio@op.pl

Gość Madziaaaaaaaaa
wyśle to, ktorej każdej - nie mam takich na ktorych ejstem w calej okazałości :) pewnie dojdzie za 20 minut bo outlook wolno mi działa :)