Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dorosla 38

opole, wroclaw -botox

Polecane posty

Go艣膰 domi223
pytanie do inoev . ajak wygladasz obecnie ? i czy jestes zadowolona ,bo takie powiklania chyba moga sie zdarzyc?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
W salonie VIRGIN w Chmielowicach botox i kwas wykonuj臋 doktor z Nysy (Dariusz My艣liwy)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko po co
Tylko po co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inoev
Po tygodniu wszystko zesz艂o,okaza艂o si臋,偶e jakie艣 wewn臋trzne naczynko p臋k艂o,tak t艂umaczy艂a pani doktor

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inoev
nie wstrzykuj臋 wi臋cej,fundne艂am sobie zabiegi fokusem i mam ca艂膮 twarz odm艂odzon膮 i na d艂u偶ej( mam nadziej臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olivia39
A czy ktos cos wieCos o Dr.Agnieszce Czarneckiej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laura 73
Ja mieszkam na sta艂e w Londynie a pochodze z Opola.By艂am teraz w kraju i odwiedzi艂am gabinet gdzie zabiegi robi dr.K臋cki. jestem mile zaskoczona tym lekarzem.Przede wszystkim mia艂 dla mnie czas. Nie spieszy艂 si臋 i dok艂adnie wyt艂umaczy艂 mi zalety i wady Botoxu,musia艂am podpisa膰 zgod臋 na zabieg 1 egzemplarz da艂 mi a drugi zostawi艂 sobie,zrobi艂 mi zdjecia tych miejsc w ktore wstrzykn膮艂 Botox.Nie by艂o 偶adnych niespodzianek -czo艂o wyprasowalo si臋 jako pierwsze a potem kurze 艂apki a na ko艅cu ,,mars" Sam zabieg by艂 troche nieprzyjemny ale nie bolesny.Jak przyjade w pa藕dzierniku to mo偶e troche zaszaleje i poprosze go o wstrzykni臋cie w usta kwasu hialuronowego.Og贸lnie jestem zdowolona i jak tylko funt nie zr贸wna sie ze z艂ot贸wk膮 ;-) to zrobi臋 sobie Botox za p贸艂 roku akurat jak przyjad臋 na 艣wi臋ta. Nie taki diabe艂 straszny....Chocia偶 nie powiem 偶e bym sie nie ba艂a przed zabiegiem ale jako艣 posz艂o a teraz czuj臋 si臋 艣wietnie chociaz czo艂o czasem troche jakby ,,ci膮gnie" do g贸ry ale zadzwoni艂am do doktora i pocieszy艂 mnie 偶e to chwilowe. Pozdrawiam ,Narka Laurka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwia38-70
Lauro73 czy wiesz ile kosztuje zrobienie jednego miejsca kwasem hialuronowym u tego dr.o ktorym piszesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laura 73
Oliwio 38-70 Zobacz cennik na jego stronie www. Mnie m贸wi艂 偶e za 1 ampu艂k臋 1000z艂 ale to jak robisz pierwszy raz bo potem dla sta艂ych pacjentek ma spore rabaty.Mnie za usta te偶 powiedzia艂 mniej ni偶 w cenniku. Ale nie wiem ile potrzeba kwasu hialuronowego na jeden obszar wi臋c lepiej zadzwo艅 do niego i zapytaj ,albo wy艣lij maila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pomidor 2222
Czy mo偶ecie poleci膰 kogo艣 kto likwiduje zmarszczki w Opolu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala43
do inev o jakim fokusie piszesz?wykonywa艂a艣 jaki艣 zaieg,opisz co to w co to jak to?pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Botox - m贸j przyjaciel
Polecam Profesj臋 ul. Pi艂sudskiego we Wroc艂awiu. Zabiegi robi dermatolog, dr med, ceny niziutkie a preparaty najnowsze. Korzystam ja i inni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 japierdykam
widze ze udzia艂 w dyskusji bior膮 hm chyba jedna zainteresowana i same gabinety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pewnie zostan臋
pos膮dzona o bycie z gabinetu, ale polecam Kszta艂tosfer臋 - s膮 nowi we Wroc艂awiu a w Warszawie dzia艂aj膮 od kilku lat - maj膮 bardzo fajne zabiegi odm艂adzaj膮ce kolagen na ca艂膮 twarz szyj臋 i dekolt bazuj膮ce na elosie. Ja jestem b zadowolona ale ciekawe jak inni? pzdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laura 73
Wol臋 jednak Opole ni偶 Wroc艂aw i nie o ceny chodzi ale o jako艣膰. Wracam tam gdzie ju偶 robi艂am. Botox mnie uzale偶nia艂 :-) Pozdro dla wszystkich opolanek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mrtula
ja ca艂y czas chodz臋 do dr Elsaftawy we Wroc艂awiu na Kr臋tej 25, 艣wietny chirurg a efekty s膮 super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wroclaw odrza艅ska
witajcie, ja robi艂am zabieg odm艂adzaj膮cy ematrix we wroc艂awiu 6 tygodni temu. Mam du偶o mniejsze zmarszczki zw艂aszcza ko艂o oczu, bardzo 艂adn膮 g艂adk膮 sk贸r臋 w dotyku grubsz膮 a co wi臋cej efekt jest w 100% naturalny. Bardzo polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Korzynkowa
Je艣li idzie o Wroc艂aw to nie od dzi艣 wiadomo, 偶e najlepszy w og贸le w medycynie estetycznej jest Keramed, przeciez tam ludzie nawet z Poznania przyje偶d偶aj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baa1
kogo polecacie - powiekszanie ust z wroc艂膮wia, dobry chirurg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krakowianka8228
WItam! :) Skuszona pozytywnymi opiniami dotycz膮cymi gabinetu Keramed we Wroc艂awiu, wybra艂am si臋 tam na zabieg. Robi艂am botox na kurze 艂apki i czo艂o. Dodam, 偶e by艂 to m贸j debiut w dziedzinie medycyny estetycznej. Pan doktor bardzo uprzejmy, zaprosi艂 mnie na bezp艂atn膮 konsultacj臋 po kt贸rej um贸wi艂am si臋 na zabieg, kt贸rego efektami jestem po prostu zachwycona! :D Cena relatywnie atrakcyjna, w dodatku mo偶na liczy膰 na rabaty :) Ewentualne poprawki s膮 w cenie. Z czystym sumieniem polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pimpona
No tak, je艣li chodzi o reklamy gabinet贸w, to faktycznie jest to idealny w膮tek na zamieszczanie reklam:) Jednak z drugiej strony jak kto艣 si臋 pyta o sprawdzony gabinet, to na tym to polega, 偶e podajemy jego nazw臋. Sama przewa偶nie jak szukam informacji o czym艣, to pierwsze co wchodz臋 na internet i szukam po forach:) A wi臋c nie ma si臋 co denerwowa膰 "japierdykam":) Cz臋艣膰 to pewnie reklamy, ale niekoniecznie wszystko. To wracaj膮c do pytania, a wed艂ug niekt贸rych "reklamowania", ja zabiegi na botoxie mia艂am robione w gabinecie Tarabu艂a i te偶 z czystym sumieniem mog臋 poleci膰:) Je艣li zale偶y Wam na jako艣ci, to mog臋 ich poleci膰:) Ale proponuj臋 te偶 poszuka膰 na innych stronach, gdzie lekarze s膮 oceniani. Tam s膮 chyba bardziej wiarygodne opinie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kya
Sposoby obrony przed manipulacj膮.... http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/130 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzy na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gracja33
Jesli chodzi o Wroc艂aw ,to ja moge polecic ten gabinet http://www.estmedica.pl/ co prawda robi艂am tu macrolane,ale kole偶anka mia艂a robion膮 wolumetrie i jest bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kwas hialuronowy w Warszawie
Nie chc臋 zak艂ada膰 nowego tematu skoro o kwasie hialuronowym mowa. Czy kto艣 si臋 orientuje gdzie mo偶na wype艂ni膰 sobie zmarszczki systemem injection w wa-wie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 injection system
Ja wype艂nia艂am w instytucie sharley, ale wiem 偶e jeszcze maj膮 takiego pena w viva-derm i yeshe. Bli偶szych informacji szukaj na stronach internetowych gabinet贸w. Jak decydowa艂am si臋 na wype艂nienie zmarszczek to w艂a艣nie te偶 szuka艂am gabinetu, gdzie nie b臋d膮 u偶ywali zwyk艂ych strzykawek, tylko bardziej profesjonalnie penem. Bo dzi臋ki temu elektronicznemu systemowi i lekarz ma 艂atwiej i pacjent mniej cierpi i nie ma minimalne siniaki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MilenaMaja
W Warszawie jest ich kilka m.in. Centrum Dermatologii Estetycznej i laserowej "VIVA-DERM" pozatym w gabinecie Yeshe Katrzyny Kwareckiej - Zaj膮c czy te偶 wykonywane jest to w Instytucie Zdrowia i Urody Sharley Medical SPA oraz w Nefretete SPA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aspirantak79
By艂am w Centrum Dermatologii Estetycznej i laserowej "VIVA-DERM" jakie艣 dwa miesi膮ce temu - na wype艂nieniu zmarszczek poprzecznych na czole. Te moje 35 lat niestety juz wida膰, sk贸ra utraci艂a swoj膮 spr臋偶ysto艣膰, brak kwasu hialuronowego robi swoje. zabieg mia艂am robiony w艂a艣nie systemem injection, rewelka, zero b贸lu, zero stersu, a efekt- m膮偶 by艂 pora偶ony, warto by艂o wydac troszk臋 kaski 偶eby zobaczy膰 zachwyt w jego oczach :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zdecydowana na si
A nie mia艂a艣 偶adnych objaw贸w ubocznych? Np. obrz臋k贸w, zasinie艅, uczucia szczypania itp.? Czy efekt jest widoczny od razu? Mog艂a艣 normalnie rusza膰 ustami, je艣膰, pi膰 po zabiegu natychmiast? Czy ten system injection robi膮 te偶 w znieczuleniu dla bardziej wra偶liwszych os贸b?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afadro
Usta znieczulane s膮 przewodowo (jak u stomatologa) zabieg jest ca艂kowicie bezbolesny, inne okolice znieczula si臋 ma艣ci膮 Emla (ok. 30-60 min przed planowanym zabiegiem) lub wykonuje si臋 wstrzykni臋cia bez znieczulenia. Czy chcesz znieczulenie czy nie to ju偶 Twoja decyzja. Ja jestem zdania, 偶e lepiej jest si臋 znieczuli膰. System Iniekcyjny pozwala lekarzom skupi膰 uwag臋 na sztuce zabieg贸w iniekcji oraz na potrzebach pacjenta zamiast koncentracji na nacisku wywieranym na t艂ok czy te偶 na podzia艂ce strzykawki. R臋ce lekarza s膮 niczym nie skr臋powane i mog膮 skoncentrowa膰 si臋 ca艂kowicie na leczonym obszarze zapewniaj膮c tym samym niezr贸wnan膮 precyzj臋 i bardziej naturalny wygl膮d bez b贸lu czy towarzyszenia uraz贸w np. sinak贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do przedm贸wczyni
injection system o kt贸rym wspominasz jest dobry, bo ca艂y zabieg jest o wiele mniej bolesny. Wed艂ug mnie przesad膮 jest poddawa膰 si臋 znieczuleniu przewodowemu. Ma艣ci膮 Emla owszem mo偶na i to chyba jest najbardziej rozs膮dne rozwi膮zanie. Znieczulenie przewodowe bynajmniej te u stomatologa to wstrzykni臋cie lidokainy, a ja bym nie chcia艂a, zeby mi ni膮 ostrzykn臋li usta :/

Udost臋pnij ten post