Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziurawa skarpeta w szare rąby

co powie ksiąz jak mnie zobaczy w kościele w takim ubraniu?

Polecane posty

Migusiowa --> no ok ale powiedz mi po co sie z nimi kłocisz ?? :P jak masz ochotę to idz nawet w czarnej sukni i skoro jestes odwazna i tak wlasnie chcesz to po co komus cos udowadniasz teraz ?? idz w czerwonej i luz przeciez to Twoj ślub i Twoja suknia wiec nie masz sie z czego komukolwiek tlumaczyc

Gość ta migusiowa
sama jest dzieckiem. dajcie jej spokój.....

Gość do migusiowa
migusiowa jakim prawem przeklejasz cudze wypowiedzi z innego wątku razem z podaniem kto co napisał. masz zgodę autorów na przeklejanie ich słów?

Ale Frytkowska - nie wiem czy czytałaś mój post - przecież pytałam o dodatki w tym kolorku a sama mam białą suknie - już wisi ;) i czeka , ależ po co się tak gorączkowac jak nawet ta młoda osoba nie przeczytała mjego postu od początku do końca - z pyajacej o czerwone dodatki zostałam nazwana \"popieprzoną \" bo śmiałam zapytac ... ech

Gość skąd ta pewnosc
ze to o tobie????????????????

Gość Frytkowska
migusiowa , rozumiem ze chcesz miec dodatki, ale w pewnym momencie pisałas o całości czerwieni, i ta agresja, wyzwiska. I poco? no poco sie tak unosic?

hahaha jak napisałaś ? \"przeklejasz\" ? No teraz nie mam słów . WIdać nie często tu gościsz .

Gość skąd ta pewnosc
ze to o tobie????????????????

Gość do migusiowa
migusiowa ty arabello jedna!!!!

Gość ta migusiowa
i dziurawa skarpeta to ta sama osoba? Prowokatorka??

Frytkowska - tak szczerze - pisałam - bo pisałam 2 posty - jeden całej sukni , bo chciałam wiedzieć co sądzą inne młode panny - ale widać , brak kultury , a teraz mam post jak już kupiłam białą suknię że chce czerwone dodatki - tym razmejeszcze większy brak kultury , mam prawo się unosić , ktoś nazywa cie od \"popieprzonych\" i dziewk i kurw ? :o niemiłe strasznie .

Gość ale ty mozesz innych obrażac
migusiowa IDIOTKO - PRZECZYTAJ MÓJ POST A SIĘ DOWIESZ ŻE CHCIAŁAM MIEĆ DODATKI W CZERWIENI - I TO PRZYNAJMNIEJ WYGLADA SUPER - TY ŚCIERO ZAJMIJ SIĘ DOMEM ALBO SZKOŁĄ - WIDAĆ NAWET CZYTAĆ NIE UMIESZ - CHCIAŁAM JEDYNIE DODATKI W CZERWIENI - PROSZĘ ZRÓB SOBIE NICK - BĘDZIEMY WIEDZIEĆ KIM JESTEŚ - PEWNIE MASZ PROBLEMY Z SOBĄ I CZYTANIEM POSTÓW OD POCZĄTKU DO KOŃCA !

Gość debilne to forum
migusiowa wyzywają ciebie i porównują do innych osób.To przykre, Ty tyz porównujesz wszystkich do inbych.

Gość modrn UT
migusiowa nie jest arabelą. Arabela nie wyzywała nigdy.

Gość modrn UT
Migusiowa idzie w czerwonej sukni a arabela w białej.Ludzie czy wy jestescie chorzy?szukacie wszędzie prowokacji, porównujecie jednych z innymi. Nie dajmy sie zwariować. Co jak co , mozna iśc nawet w stroju bikini pod ołtarz , ale na litoś boską, nie wyzywajcie się tu.

Gość poczytaj zanim wyzwiesz nas
migusiowa poszła szukac czerwony lakier do paznokci bo Bóg będzie wtedy podniecony jak ją zobaczy w czerwieni.

Jak możesz ? Masz coś do Boga ? To idź do konfesjonału - daj sobie już spokój - nie zauważyłaś że panują tu posty na które ludzie cie nie proszą ? W ogóle załóż forum \"ludzie nudze sie mam 16 lat i nie mam chłopaka - nikt mnie nie kocha nikt nie całuje nikt nie przytula " .... Ech - :o

A TAK POZA TEMATEM - HMM JAKI TY W KOŃCU MASZ TEMAT TWOJEGO POSTU - DORADZANIE INNYM JAK MAJĄ PISAĆ NA FORUM ? POPATRZ JAKIE BŁĘDY ROBISZ ? UMIES POSŁUGIWAĆ SIĘ KLAWIATURĄ ? \"co powie ksiąz jak mnie zobaczy w kościele w takim ubraniu? \" MOŻE TYM RAZEM ZAŁÓŻ FORUM \" NIE LUBIE CZEROWNEGO \" ALBO \" KIEDY BÓG SIĘ PODNIECA\" DZIEWCZYNO O CZYM TY DO MNIE PISZESZ ?

AHA TO TERAZ ZAMIAST KSIĄDZ MÓWI SIĘ \"KSIĄZ\" HM TO JAKIŚ SLANG TYCH MŁODYCH BUNTOWNICZEK ? ILE MASZ LAT TAK NAPRAWDE ? ? ? ? ? ? ? ? P.S A NA BOGA NIE \"WJEŻDŻAJ\" - TO CHYBA JUŻ PRZESADZASZ NAPISAŁAŚ \"BÓG SIĘ PODNIECI\" JAK TAK MOŻESZ ? WIERZYSZ W OGÓLE W BOGA ?

Gość kuń
dla mnie tekst poniższy wymiata : "Bóg niechce czerwieni,, zieleni,czerni.chce skromnośc i ubustwo, wiarę, czystoś, miłośc do Jesusa. Nie strój się dla niego w czerwień." a ty to widzenie miałaś ? Bóg ci we śnie powiedział , że nie lubi czerwieni ? Jak sie komuś czerwona sukienka nie podoba , to trudno , nie musi , ale jak się komuś podoba , to sobie taką może założyc i innym gówno do tego

Więc napiszę dla czytających : \"JEJ\"(czyli jakiejś dziewczyny która chce eidetnie mnie i Boga obrażać ) wypowiedzi są żenujące i nie zna zasad interpunkcji , oraz nie ma szacunku dla Boga . Wyzywa mnie od \"k**w\" , \"popieprzoncyh\" , \" dziurawa skarpeta w szare rąby moze seksu jej brak .?\" pisze że mi seksu brak - jakby to w życiu było najważniejsze , jestem \"nietaktowna\" , pisze że \"wyglądam jak spod latarni\" - choć nie ma pewności nawet do kogo kieruje swoją wypowuiedź , każda \"JEJ\" wypowiedź jest minuta po minucie czyli to ewidentnie jest ta sama osoba , wie nawet jaką chce Bóg zobaczyć przed ołtarzem - \" dziurawa skarpeta w szare rąby dla kogo ona w tę czerwień chce sie wystroić?dla Boga?on chce skromnej kobiety a nie dzi**i w czerwieni \" . Czy aby \"JEJ\" opinie są kulturalne i przemyślane ? Proszę o przemyślenie sytuacji i proszę popatrzeć na ilość postów jakie ta Pani wpisała w przeciągu od 12:24 do 14:13 . Pozdrawiam

Ojej , ależ atmosfera. I to wszystko z powodu czerwieni? Powiem tak , osobom które pieklą się zanadto niedobrze w czerwieni ,gdyż zlewa się on z z nerowym rumianym wykwitem na twarzy... Tylko spokój może was uratowac

Gość kuń
Ja bym się nie dziwiła tak bardzo , jakby to stare dewotki mówiły , stare baby , ktore nie mają nic do roboty , nie mają pracy , nie mają seksu , dzieci im wyszly z domu , są nudne , nie mają zainteresowań , są po klimakterium , wiec wszystko je wkurwia i muszą wtrącać nos w nie swoje sprawy i wszystko krytykować. Ale tu siedza młode dziewczyny , które powinny rozumieć , że jednemu sie to podoba, drugiemu tamto. Mnie sie wesela nie podobają generalnie - ale co , mam mówić wszystkim pannom młodym , że sa głupimi , pustymi dziwkami , bo chcą mieć wesele i wygrzmocić za okno 20 tysiecy w jeden dzień ? A czy to moje pieniądze ? A czy to wasze sukienki i kolory ? Mozna powiedzieć "nie podoba mi się czerwień do slubu , ja bym nie założyła , bo bym się czuła ordynarnie". Ok. Ale tu laska specjalnie PO TO zaklada topik , żeby jeszcze doprawić to , czego na tamtym już nie zdołała powiedzieć albo nikt jej nie chcial słuchac. Po to , zeby wyśmiac , wyszydzic i obrazić kogoś , kto sobie swój slub wyobraza inaczej niż to mówi tradycja. A w odpowiedzi na pytanie tytułowe - jak pojdziesz do ślubu w dżinsach , to ksiądz nic nie powie , bo to nie jego sprawa. Chyba że jest tak samo zakutym łbem jak ty

Gość cywilny mozesz brac w czym
chcesz! a koscielny sobie daruj...

Gość kuń
ponownie prosze , aby podac przepis prawny mówiący o tym , że do koscioła jest MUS załoyć białą sukienkę

kuń - po prostu dowaliłaś tej młodej ;) dzięki że jeszcze mogłabym poczytac Twoje wypowiedzi :)

Gość kuń
nie ma za co , mnie się po prostu nóż w kieszeni otwiera, jak widzę taką zasciankowość i malostkowość no i jak mówię - cytat o Bogu , który lubi biel , a nie lubi czerwieni , rozwalił mnie na łopatki

mnnie też - \"czerwony lakier do paznokci bo Bóg będzie wtedy podniecony jak ją zobaczy w czerwieni.\" ależ skąd ta pewność ? ;)