Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to sprawdzic

jak sprawdzic wykształecenie drugiej osoby

Polecane posty

Gość jak to sprawdzic

poznałam faceta całkiem fajnego pytałam go jakie ma wykształcenie twierdzi ze wyższe jakos mu nie wierze jak to sprawdzic?

Gość jak to sprawdzic
ps. nie chce podac uczelni na której rzekomo studiował czy jest jakas inna droga zeby sprawdzic?

I co , przedstawił się że jest lekarzem ginekologiem i ma ochotę Ciebie przebadać ?

Gość ma chłopak jak widzę
zadatki na dobrego polityka... :P

Gość jak to sprawdzic
gmin zostaw proszę sobie takie teksty dla swoich kolegów i koleżanek z ulicy a do mnie odnoś się z kulturą w ojczystym języku.Dziękuję.

Gość Wykształciuch.
a chuj cie to obchodzi, poznaj go, zobacz co ma do powiedzenia a nie interesuj sie papierami bo obe nijak maja sie do rzeczywistosci, taki swistek o niczym nie swidczy, nie przekonalas sie o tym jeszcze !!! ?

Ale nie mam koleżanek i kolegów na ulicy, więc jeżeli pozwolisz to będę PISAĆ DO CIEBIE DRUKOWANYMI LITERAMI :)

Gość jak to sprawdzic
być może w twoim srodowisku to nic nie wart swistek w moim nie moge sobie pozwolić na kompromitację i mam prośbę jeśli mozesz z łaski swojej nie uzywaj tylu wulgaryzmów ,język polski jest naprawdę piękny.

Gość jak to sprawdzic
Gmin ----------- no tak nie dziwie się że nie masz znajomych no bo kto normalny chciałby z takim zwierzakiem :p

Gość ale przeciez
ale przecież jej nie chodzi o to czy ma studia czy nie tylko o to ze byc może kłamie...

Gość jak to sprawdzic
DO ALE PRZECIEŻ ONI TEGO NIE ZROZUMIEJĄ wybacz im to za trudne :-0 wracjając do meritum czy ktoś wie jak to sprawdzić?

jak to sprawdzic Aż tak i wszystko wiesz o mnie ?

Gość jak to sprawdzic
gmin,nic o tobie nie wiem ,jedynie mogę wnioskowac na podstawie napisanych postów.:p

Gość Ale żałosna babka
Bu ha ha Nie mozesz sobie pozwolic na kompromitacje ... Na nastepna randke kaz mu przyjsc z dyplomem, idiotko :D

jak to sprawdzic Obstawiam, że za chwilę będziesz tu mieć setkę podszywaczy :)

Gość warszawianka jak boga kocham
ona sobie nie moze pozwolić na kompromitację... więc świstek jej potrzebny!!!!!!!!! To drugorzędne co facet sobą reprezentuje, ale świstek ma być. Panienko, nie sprawdzaj tylko od razu skreś. Zrobisz facetowi dużą przysługę :P

Gość Wyksztalcenie nie zawsze
swiadczy o inteligencji tym bardziej dzisiaj, na prywatnych uczelniach jest taki niski poziom nauczania, ze glowa boli. Tam licza się tylko pieniadze, a to jakie ma kto wiadomosci to sprawa trzeciorzędna. Bedziemy miec wyksztalconych wtornych analfabetow :(

Powiem tobie, że to nie świadczy o tobie dobrze, że na dzien dobry sprawdzasz faceta jakie ma wykształcenie Wazne jest jakim kto jest człowiekiem ... a reszta to dodatek :)

Gość asdcdsca
z doświadczenia: jakby miał wyższe, nie kręciłby tylko mówił zagadnięty, o swojej pracy dyplomowej i temacie, jak i innych detalach

Uważasz, że brak dyplomu jest kompromitacją? Dla mnie większym wstydem jest kraść na przykład. Obastawiam, że facet nie ma dyplomu, a wstydzi się tego, bo wie, jakie jest Twoje podejście do tego, a pewnie mu na tobie zalezy :o

pominę milczeniem zazdrosne koleżanki zapewne zakompleksione i żądne awanturek nie będę was obrażac bo 1,nie znam was po 2 nie zniżę sie do waszego poziomu aczkolwiek wątpie ze z takim słownictwem reprezentujecie jakikolwiek poziom no chyba ze -0 w piwnicy.gmin dzięki za sugestie z nickiem :)

dead gothic girl dla mnie osobiscie nie ale w moim srodowisku w którym przebywam dla wielu osób tak nie wspominając o rodzicach :-0

Gość hahahahahehehehe
dobra jest ta dziewczyna. A w jakim ty towarzystwie sie obracasz ??jakas burzuazja czy co??zebym cie spotkala to bym ci leb urwala. Jak ktos tu napisal juz teraz na polskich uczelniach poziom jest slaby, bo liczy sie tylko kasa. Ten poziom juz widac u ciebie , bo bardzo inteligenta jestes. Papierek wazniejszy od czlowieka. Niech cie bije, ale wazne, ze magister czy co??

może pora zacząć myśleć samodzielnie? Nie patrzeć na zdanie otoczenia, jesli facet jest tego wart? Zastanów się nad tym. No i spróbuj z nim powaznie porozmawiać, bez oskarżania o nic.

Gość asdcdsca
wykształcenie właśnie, między innymi, świadczy o tym kto jakim jest człowiekiem unikanie odpowiedzi i kłamstwo to też istotny wyznacznik czyjejś wartości lub jej braku (p.s. mam wyższe i jestem narzeczoną faceta z zawodowym i aż tak bardzo nie przeszkadza mi to, ale też faktem jest że wiedziałam o tym prawie od początku i on ani przez chwilę nie próbował wprowadzać mnie w błąd choć wiedział że takie informacje są dla mnie ważne) i jeszcze jedno, prace każdej osoby z magisterium powinny być w uczelnianych bibliotekach, można ich szukać podając nazwisko choć nie wiem jak to w praktyce wygląda

Gość lornetka
ja cię rozumiem. dla mnie to ważne jakie ktos ma wykształcenie. oznacza czy ktoś jest ambitny, dba o swój rozwój, chce mieć dobrą pracę

dead gothic girl ja go o nic nie oskarzałam zapytałam poprostu co w tym dziwnego? jesli sie z kims spotykamy to chyba chcemy wiedziec o tej osobie jak najwiecej prawda? mama jest lekarzem a ojciec prowadzi własną kancelarie adwokacką nigdy nie zgodziliby sie abym spotykała z robotnikiem

jak to sprawdzic Masz rację kobieto, że nie ufasz temu facetowi, on powinien jasno i bez mrugnięcia okiem pokazać Tobie swój dyplom ukończenia uczelni oprawiony w ramkę , to po pierwsze , po drugie , obowiązkowo wyślij jego na badania lekarskie i niech przyniesie zaświadczenie o stanie zdrowia oraz czy w jego rodzinie przez trzy ostatnie pokolenia nie było patologii , po trzecie , badania genetyczne też musi zrobić i powinien mieć zaświadczenie od psychiatry , po czwarte , zwróć uwagi na jego zarobki i jeżeli zarabia poniżej 1000 zł. miesięcznie to powiedz aby się do Ciebie nie zbliżał na odległość dziesięciu kroków. :) :)