Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to sprawdzic

jak sprawdzic wykształecenie drugiej osoby

Polecane posty

Szanowna załozycielko tego tematu! Dla mnie jest to troszkę dziwne.. Skoro obracasz sie w takim a nie innym towarzystwie, to byc moze ktos z Twoich znajomych zna sposob by to sprawdzic? Zreszta jesli Ty jestes taka wyksztalcona i pozjadalas wszystkie rozumy (poki co to wszystkich tutaj obrazasz i uwazasz za idiotow) to powinnas wiedziec takie rzeczy! Poza tym powiedzialas komus wczesniej, ze jezyk ojczysty jest piekny... Zgadzam sie z Toba, ale pamietaj, ze czasami trzeba wyluzowac i dostosowac sie do otoczenia, bo tak jest milej i zabawniej... Moja propozycja jest taka.. Przedstaw ten problem temu facetowi. Powiedz mu o co chodzi i zapytaj go jak to dokladnie jest z tym jego wykształceniem.. Skoro taka oczytana jestes, to nie bedziesz miala problemu z dyplomatycznym przedstawieniem tego calego tematu. Pozdrawiam

Gość wodolot
Brawo , dobrze robi. Nie chce być panią robolową , nie ??

Gość wodolot
Żadnego zrobolenia , wszyscy wyższe magisterskie

Gość wodolot
2000 bez łapówek

Gość bli ble blu
To ja mam srednie i zarabiam 2000 :P

Gość wodolot brawo

Gość asystencie to oczywiste
ze szuka sie ludzi podobnym wyksztalceniem do swojej rodziny, A dziewczyna nie zadala pytania - jak sprawdzic, czy facet zarabia wiecej niz 1000 zl. Dla wielu ludzi wyksztakcenie z prawdziwego zdarzenia ( nie mylic z papierem) ma bardzo duze znaczenie,znacznie większe , niz kasa. Nie wszystkich unteresuje wylacznie temat siedzisk w najnowszym modelu mercedesa albo kursy walut) Inna sprawa ,ze autorka zabiera sie do tematu jak pies do jeza, chyba mlodziutka jeszcze bardzo .. P.S. Ubiegnę twoje pytanie - wszyscy mojej rodzinie maja wyzsze (z dzadkami wlacznie ) bywaja i doktoraty, mamy wiecej niz po 1000zl, a gdyby nawet mniej to jest to zupelnie inny temat.

Gość do jak to sprawdzic
Słuchaj, czy wy się spotykacie? na jakiejś kawce, w pubie itd.? Znajomośc rozwija się jakoś? bo jeśli nie, to daj sobie spokój. Jeśli to dopiero początkowy etap znajomości, to po prostu daj sobie spokój. Nie popieram żadnego inwigilowania, sprawdznia itd.! Ale jeśli ktoś na początku znajomości kłamie to niedobrze. A on chyba kłamie, bo co to za problem powiedzieć co się studiowało, gdzie itd.