Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to sprawdzic

jak sprawdzic wykształecenie drugiej osoby

Polecane posty

Gość hahahahahehehehe
gmin--------hahaha dobrze napisane nawet nie wiesz jak sie usmialam. Dobre dobre!! Sama mam wyksztalcenie wyzsze zdobyte na uczelni w Niemczech i jestem z mechanikiem samochodowym i co z tego??kochamy sie ponad wszystko i nigdy nawet nie pomyslalam, ze ja jestem niby madrzejsza od niego, a tym bardziej rodzice. Co twoi rodzicie beda z nim cale zycie czy ty???jejku niektorzy to jeszcze chyba zyja w sredniowieczu no jestem w szoku

nie wiem co zrobie nie zastanawiałam sie nad tym ja go dopiero poznałam to nie jest milosc mojego zycia wracając do rodziców kocham ich szanuję i liczę sie z ich zdaniem to moi rodzice ich krew płynie w moich żyłach :p facetów mozna miec wielu a rodziców ma sie tylko jednych na całe zycie :)

Ja tez mam wyzsze co prawda z uczelni w Polsce, ale jestem z facetem, ktory ma mature i prowadzi budowy. Czy to znaczy, ze jest mniej ambitny i nie chce dobrej pracy?? Po co mi bezrobotny magister?? :P

Gość albo nie skonczyl uczelni
(albo jakas byle jaka) i teraz glupio mu sie przyznac, ze blefowal z wyksztalceniem. Oczywiscie ,ze jak sie z kims spotykac to chce wieddzic o nim jak najwiecej. Jesli kręci to zupelna porazka, daj sobie z nim spokoj.powazny czlowiek tak sie nie zachowuje.Przeciez nie bedziesz go sprawdzac,to smioeszne.

Gość lornetka
ale jesteście niby szlachetni - wykształcenie nieważne. ja mam wyższe i chcę żeby z facetem można było pogadac. mała szansa, że ktoś koto od 18 roku życia pracuje na budowie ma zainteresowania czy wiedzę na jakiej mi zależy

Gość ale przeciez
może dopiero sie przymierza do kupienia dyplomu. To wbrew pozorom jest realne, jesli zauwazył jak ci na tym zależy.

Gość 16 stka na rolkach
moi rodzice sa po studiach i po rozwodzie, ojciec gardzi robotnikami i ludzmi bez dyplomu, ale to on jest uposledzony i jemu nalezy wspolczuc, bardzo nieszczesliwy czlowiek, ale bogaty i wyksztalcony, moze poznac cie z nim ? Mam tylko 37 lat, przystojny bardziej niz Brad Pitt, dobra partia dla ciebie :D

Gość hahahahahehehehe
lornetka-----a dlaczego nie??czy chlopak z budowy to odrazu ktos gorszy??a ile jest idiotow po studiach??a ile razy sie slyszy , ze jakis doktorek zgwalcil dziecko czy cos podobnego???bardzo czesto sie to zdarza !!!

zreszta jak chcesz sprawdzic, to po prostu spytaj, gdzie, co konczyl, jaki kierunek. Jak nie odpowie, to po prostu powiedz,ze nie traktuje twoich pytan ,a zatem i ciebie,powaznie i odwroc sie na pięcie.

Gość lornetka
nie generalizuje, że zawsze tak jest ale chyba często

do \"albo nie skonczyl uczelni \" własnie w tym problem ze on nie chce odpowiadac na moje pytanie nie chce naciskac na niego liczyłam raczej na podpowiedzi jak to dyskretnie sprawdzic nie chce sprawiac mu przykrosci

Gość lornetka
jak ci nie chce podać nazwy uczelni to nie sprawdzisz tego

Gość hahahahahehehehe
wiesz co wez go rzuc radze ci dobrze, bo szkoda tylko chlopaka. Jak nawet ma wyksztalcenie wyzsze to bedzie cierpial z toba i twoja super wyksztalcona rodzinka

Gość 16 stka na rolkach
Nie zostawil sladu na psychice, nie jestem z niego dumna, nie czuje straty bo czego i kogo ? Wspolczuje mu, ze jest tak plytki i pieniadze maja dla niego wieksza wartosc niz rodzina Teraz jest zdecydowanie lepiej, wszyscy usmiechnieci, mama na nowo zakochana, tylko sie radowac. A ojciec, szkoda ze sie nie udalo, jego strata.

lornetka,tak myślałam choć miałam nadziej eze isntieje gdzies jakas mozliwosc sparwdzenia razem np z danymi osobowymi w jakims urzedzie?

16-sta wszystkie porzucone dzieci tak mówią a w głębi serca czują bół,tęsknote i cierpią :( ty poprostu nie chcesz sie do tego przyznac przed samą sobą bo w koncu kiedys go kochałas prawda? milosc do rodzica nie ustaje z dnia na dzień

nie bardzo rozumiem, czemu masz go urazic, jesli chcesz sie z nim spotykac, zalezy ci na nim, to chyba wykluczasz spotykanie sie z kims, kto kreci w tak zasadniczej sprawie. Jesli ci na nim nie zalezy, tylko chcesz sie przekonac, to jest mnostwo sposobow. Przede wszytkim chyba mozesz go spytac, kim jest z zawodu.Dalej - z jakiego miasta i czy wobec tego skonczyl tamtejsza uczelnie X czy y, Nie , no o czym wy rozmawiacie,ze sie nie polapalas? Przeciez jesli ci cos mowi o sobie, to musisz sie polapac. To 5 lat zycia,zainteresowania, koledzy, problemy , tego sie nie da wyrzucic. Cos mi tu nie gra.

jak to sprawdzic Zapytam wprost, jeżeli wyjdziesz za mąż za takiego bardzo kulturalnego gentelmena z dyplomem w dłoni i on będzie tak zwanym intelektualistą to, czy będziesz czuła się szczęśliwa, czy wtedy rodzice Tobie powiedzą, że nie zawiedli się na Tobie i jesteś \'ich oczkiem w głowie\' , czy będziesz wychwalana przez rodzinę, że jednak dopiełaś swego ?

Gość hahahahahehehehe
ja ci mowie zostaw chlopaka, bo mi go juz szkoda, on jeszcze biedny nie wie kogo on spotkal. Wez prosze zostaw go i wez idz do gazety i tam daj ogloszenie, ze szukasz chlopaka, niewazne jaki ma charakter niewazne jak wyglada, wazne zeby mial super wyksztalcenie i najwazniejsze zeby sie spodobal dla mamusi i tatusia ja nie jestem wazna i mowie ci wtedy moze uszczesliwisz swoich rodzicow i znajomych

Gość warszawianka jak boga kocham
zazdrosne??? coś pisałaś o zazdrosnych dziewczynach? Ja tobie współczuję i sadzę że większość piszących tu także. Jest mi cie zal, bo masz na tyle wykoślawione poczucie wartości, że juz nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka jestes w tym załosna. Ale nic to, życie cie wyprostuje, predzej czy później. Może trafisz na super wykształconego sadystę? Albo kogoś w typie Hannibala Lectera...? Naprawdę dziewczyno, zejdź z piedestału, bo się niesłusznie tam wdrapałas.

hehehehhee moze poszydełkuj co? bardzo cię proszę :) \"albo nie skonczyl uczelni \" napisałam ze go niedawno poznałam nie prowadziłam z nim wywiadu na temat kolegów pracy itd a raczej zainteresowan sposobu spedzania wolnego czasu tzw luzne tematy na koncu zapytałam jakie ma wykształcenie i tu powstał problem

Gość warszawianka jak boga kocham
jem gówna i branzluje sie szczotką do kibla

Gość hahahahahehehehe
poszydelkowac???????hehe no to pojde moze sie uda wyszydelkowac tobie mozg , bo najwidoczniej masz jego brak :) zalosna jestes

Gość 16 stka na rolkach
Tatę bym chciala miec, ale nie takiego, brzydze sie takimi ludzmi, staram sie nie gardzic ale moj ojciec to czlowiek bez wyzszych wartosci, zal mi ze to moj tato, i oczywiscie ze chcialabym miec wspanialego ojca, ale niestety nie mam, i to nie on nas porzucil, a my jego, tak jest zdecydowanie lepiej, po co marnowac zycie przy takim czlowieku, mama ma prawo do szczescia i milosci a Ja mam swoje zycie, ktore bede dzielic kiedys z ukochanym, takze ojciec okazal sie zastapiony, i to bezbolesnie Mialam go przez 15 lat i naprawde mi wsytarczy, na reszte zycia Wierze tez ze kazdy czlowiek moze sie zmienic i naprawic bledy i Ja mu tej szansy nie odbieram W zyciu wiedza sie przydaje, ale wyobraznia i pasja jest od niej wazniejsza, a wyksztalcenie zawsze mozna uzupelnic, nigdy nie jest na to za pozno

Gość hahahahahehehehe jak beda rob
ic implanty mózgu bierz najwiekszy ale obawiam sie ze sie nie przyjmnie :(

ale chyba jeszce kiedys sie z nim spotkasz? Po prostu w normalnej rozmowie, opowiadajac np o swoich pasjach czy zaunteresowaniach, planach zyciowych, pogladach na swiat ( no przeciez o czyms rozmawiacie) spytaj go o to samo, potem rozwin temat. Albo po prosTu -: "wspominales ,ze masz w wyksztakcenie,ciekawa jestem co skonczyles". Nie powie, to :"mie rozumiem, dlaczego nie chcesz powiedzic? To tajemnica? Nie traktujesz mnie powaznie? " jemu bedzie glupio, a nie tobie. No i tyle. Chyba,ze toi taka wiecej abstrakcyjna znajomosc, wtedy, co za roznica.