Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorinka

co mam zrobic

Polecane posty

otoz moj synek ma wnetrostwo lewo-stronne jaderko nigdy nie zeszlo a ma 2 latka wczoraj dostalismy list ze szpitala na zabieg w kwietniu -mieszkamy w anglii zas moja mama pytala chirurga w polsce i powiedzial ze absolutnie nie robic zabiegu ze jest za maly i mona go okaleczyc na cale zycie ja juz zglupialam co mam zrobic ???czekac jeszcze moze zejdzie samo a moze nie jedni mowia ze powinno sie zrobic ten zabieg do 2 roku zycia inni ze do wieku przedszkolnego

Moja propozycja:wpisac w google, poczytac, poznac punkty widzenia.Porozmawiac z lekarzem o swoich watpliwosciach.Pozdrowienia i zdrowka dla synka.

dziekujemy za cieple slowa szukalam i doczytalam sie nawet raka kiedy sie zwleka ale wszyscy mowia co innego

Gość Jąderko nie
zawsze samo schodzi i trzeba przeprowadzic zabieg, wiem to, ale dokladnie się nie wypowiem bo nie chce ciebie wprowadzic w błąd. Najlepiej idź do dobrego lekarza tak jak ktos radzi

przeczytalam i synek nie bral zadnych hormonalnych lekow ktore mialyby pomoc w zejsciu tego jaderka tylko czekalismy i czekamy nadal do kwietnia tylko ciagle sie kolacze to pytanie czy zrobic ten zabieg czy czekac co robic !!