Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanaliooo

CZY MOZLIWE JEST BY KOMUSJAK STOI ZE ZŁACZONYMI UDAMI ONE SIE NIE ZŁACZALY??

Polecane posty

Gość FIGURE SIE WYBIERA
ja przecieram, bo mam grube uda ale np. kilku moich kolegów wcale nie ma ud grubych a też wycieraja różnie bywa zalezy od budowy

Gość ja też noszę portki 26
ja noszę bardzo, bardzo różne, ale najwięcej par to mam Levisów są niedo zdarcia:D

mi tez sie wycierają :O Nie bardzo ale zawsze materiał siła rzeczy po jakims czasie noszenia jest tam cieńszy. Budowę mam taka ze nogi mi nigdy szpary nie beda mialy, chyba ze wychudze sie anorektycznie. Jak bylam mala to mi musieli specjalna poduszke wkładac, bo miałam zbyt mały rozstaw. Mysle ze wygladam normanie, smiem twierdzić ze zgrabnie :P Bez przerwy (jakkolwiek to zozumieć ;) )

Gość molly trip
mi sie uda lacza juz przy 49 cm w najszerszym miejscu, nie oszukujmy sie- to nie sa grube uda, a sie lacza, wcale nie trzeba byc gruba zeby sie laczyly, jestem tego dowodem teraz schudlam i mam malutka szpare, musialabym wazyc 35 kg zeby miec bramke do pilki noznej ;)

Gość molly trip
bo to zgrabna ponoc figura, jak nozki sa proste a nie luki ze szpara, ja lubie szpare ale co mam zrobic, taka budowa

a mnie nawet jak mam 51cm nie złączają się:D

Gość molly trip
no widzisz, bo masz inna zupelnie budowe i to jest fajne znam takie co maja grube uda a im sie nie lacza, wszystko zalezy od budowy

i dlatego faceci maja w czym wybierac! :D jednen lubi szparę wiekszą, drugi mniejszą ;) hehhee Na noc sie zboczona robie :P

dokładnie:) wszystko zależy od budowy;)

w ogóle jakie zajebiste słowo "SZPARA":D:D:D:D:D:D:D

Jak kobita ma szerokie biodra, to szpara będzie, chyba że sie taka delikwentka naprawdę porządnie utuczy. Podobno faceci podświadomie wolą babki ze szparami, bo to wskazówka, że do rodzenie łatwiej pójdzie i skuteczniej się po świecie rozplenią. Mam kumpla, normalny chłopak, lat 25, który podpisuje się obiema ręcoma pod tymi naukowymi dywagacjami. Może więc coś w tym jest :)

różnie można rozumieć pojęcie "szerokie biodra":D

:D bierze nas dziewczyny na noc? bo mnie cos faceta zaczeło brakować jak sie skupiłam na szparkach i zgrabnych nozkach...

Hyhy, mówiąc szerokie biodra mam na myśli szeroki kościec, tzn szeroką miednicę, a nie otłuszczenie :) Ja zaraz zmykam, buziolki!

ja mam 88cm w biodrach więc szerokie czy nie? bo jak mówiłam nawet przy 51cm w najgrubszym miejscu uda, nie złączają mi się nigdy

Szerokość to nie jest obwód :S Można mieć szeroką miednicę, ale być płaskim, można też mieć wąską miednicę lecz obfity tyłek i w jednym i drugim przypadku mieć dokładnie taki sam obwód w bioderkach. Z powyższego powodu nie jestem w stanie ocenić czy Twojemu obwodowi towarzysz a szerokie biodra, czy też nie :)

Śmigam lulać, kobitki. Wy też nie siedźcie już długo. Dobranoc!

Gość sprzeeeedaaam
sprzedam sztruksy 26/34 bo widze ze tu chudziny są, sztruksy z big stara ubrane 4 razy ale nie bede w nich chodzic bo ledwo sie mieszcze, kupiłam 36 bo myslałam ze sie rozciagna a jak wezme moje 27 to ze beda mi wisiec na tyłku, takze jak jakas chce to te gacie mam nowe do sprzedania nie ma szans nie rozciagna sie za cholere!!!ja cos to piszcie na ej39@wp.pl wysle foto gacie sa bezowe, z nowej kolekcji big stara kupiłam chyba 2 misiace temu i tak sobie lezą

Gość blackburn
vcxe TO ZAPEWNE WCALE NIE NISKA, GRUBA OSOBA ZE ZŁĄCZONYMI UDAMI? ŻENUA. SZKODA, ŻE PO 5LATACH...