Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 5675768789

co myslicie o imieniu Justyna dla corki?

Polecane posty

Gość Igusia85
BARDZO ŁADNE IMIE;)

Gość ale glupoty wygadujecie
czy uwazacie ze imie ksztaltuje osobowosc czlowieka? co za glupota !!! i co ta sama osoba moglaby byc zupelnie innym czlowiekiem gdyby nazywala sie inaczej? w jakies zabobony wierzycie i nic wiecej. mnie sie imie podoba - z zwlaszcza Justyśka :)

Gość najbrzydszenajgorsze
imie jakie moze byc nie nawidze go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomaranczowa cytrynka
Justyna fajne.Mam córkę wachałam sie pomiedzy Monika a paulina.Wybralismy Monika.

śmieszne... nie dawaj jej tak na imię bo wszystkie Justyny są takie, takie i takie... Jak Ci się podoba to daj, przecież to nie imię kształtuje charakter... to Ty będziesz go kształtować (oczywiście po części to kwestia genów) a ja jestem Justyną i w sumie mi się podoba, choć jedyne zdrobnienie jakie toleruję to Justyś no i zdarza się że ktoś ze znajomych mówi Justynek :p Ale mówią na mnie różnie Tysia, Tyśka, Justyś, Justynka, Justysia, Justuś, Dżastin - tego akurat nie lubię. A tak na Marginesie to myślę, że gdybym miała na imię Mariola czy Gienia czy jeszcze jakoś inaczej to byłabym tą samą osobą, którą jestem nosząc imię Justyna.

Gość Justynka bardzo ladnie
w Nad Niemnem byla taka postac- ksiazke uwielbiam a owa Justynka byla bardzo dobrym czlowiekiem :D