Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia*

Guma Donald - czy ktoś jeszcze pamięta jej smak...

Polecane posty

Gość Gonia*

Hej. Mam 29 lat. Ktoś pomyśli stara i głupia. Czy pamiętacie Donaldy? Te olbrzymie balony, historyjki. Szkoda, że nie ma ich w sklepach. Ileż ja bym dała za jedną gumkę.

No smak był niepowtarzalny...nie to co teraz...

Gość hiszpanska mandarynka
oj, pamietam...:) byly takie duze opakowania chyba po 15 gum czy jakos tak, nie pamietam juz. ale pamietam, ze przynosila mi je pielegniarka, ktora przychodzila do domu robic mi zastrzyki... hehe... fajne byly i mozna bylo robic duuuze balony :D

:D:D:D:D:D Jak się dostało paczkę donaldów na mikołaja... ale było święto :D:D:D

ja te historyjki zbieralam do pudelka po kasecie (tasmy z nagraniami, dzisiaj juz prawie nikt tego nie kupuje) :D

oj:Daleś wspomnienie wywołała co ja bym za nią dała ten smak historyjki ale bym się cofła do tamtych czasów a pamiętac smak Pepsi ale tamtej Pepsi tej wytrwornej okazyjnej i wyjątkowej psiakośc teraz dzieci to wszystko mają nie to co my a a kto pamięta Czekoladę twardowską lody bambino:D:D:D:D

Gość Pamiętam pamiętam
Ja pamiętam przede wszystkim zapach i te kolorki...

Hiszpańska mandarynko - duże opakowania z tego, co pamiętam, to miały chyba po 10 a nie 15 sztuk? :) Smak i zapach pamiętam doskonale :) I te śliskie papierki z historyjkami... Ech... :)

włóczykij - pewnie masz rację, nie pamiętam zbyt dobrze..w każdym razie były super. i wafelki kukuruku...andruty...ojjoj

uwielbiałam te historyjki i papierek wkładać np.między ubrania wszystko pachniało tą gumą. a w duzym opakowaniu chyba faktycznie 10szt było tak mi coś świta

Turbo tez byla niezla, ale obrazki z samochodami nie krecily mnie tak (brat je kolekcjonowal za to). ja wolalam jednak historyjki z Donaldem :D

Donaaaaaldyyyy!!!!!!!! Ale mi się słodko przypomniało! Wielkie balony i te historyjki. A jeszcze mój tata sobie czasem żartował jak nabroiłam, że mnie sprzeda za Donalda. Hehehehe!!!! Ale się sentymentalnie zrobiło. Ech...

Gość zofijaaa
albo obrazki z barbie:) a lody to te lizaki lodowe najzwyklejsze:)

Gość siostra mojego chłopaka
Spryskała kiedyś pokój jakimś odświeżaczem powietrza. Wącham, wącham i czuję że ten słodki zapach coś mi przypomina. I nagle eureka: "Pachnie jak Guma Donald!!!" Jej ojciec mówi: "Rzeczywiście" :D Musze jej spytać jaka to była firma i nazwa zapachu.

niestey nie ma ja kiedys pytałam taka zaprzyjaźnioną pania ze sklepu i powiedział że nie ma juz tych gum wogule a jakby zrobili to pewnie by syf był a nie donald

no to szkoda, że nie ma już donaldów. bo z chęcią bym sobie przypomniała smak :) a może pamiętacie takie gumy z Alfem? w środku były naklejki Alfa. Sama guma była taka chyba różowa i niezbyt dobra, ale naklejki były fajne

ze tez wam sie zebralo ... niewiele bylo kolorowych rzeczy w szarej beznadziejnej komunistycznej rzeczywistosci ... jedna z tych kolorowych rzeczy byly gumy donald oprocz ... zachodnich szluguff ;)

Gość mam taką gume w mojej tajnej s
skrytce zachowałem na pamiatke oddam jak zagrasz na fujarce :)

ja kojaże jeszcze gumy kulki teraz też są ale to nie ten sam smak od kilku lat szukam gumy która miałaby namiastke donalda i były jeszcze gumy turbo oczywiście trochę puxniej niz donald

Gość polecam ci durexy
napewno ci zasmakują :p

Gość a ja pamietam jeszcze
piosenkę Z DONALDEM W KIESZENI to był hicior moich lat dziecinnych

Gość a ja pamietam jeszcze
zaspiewam wam donald o tobie tylko marze gdy zjadadam draze tralalalalallaa pamietacie? :D

ładnie pachniała i smakowała tez pasta do zębów dla dzieci taka owocowa moja kuzynka ją jadła no aż się pochorowała hehe hej Rumiana ;)