Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskaaaaaa

Czy zaprosiłybyście faceta którego nie znacie do mieszkania?

Polecane posty

Gość Ciekawskaaaaaa

Pytam, bo sama stoje przed taka decyzja. Znamy się z netu od ponad pół roku, on przyjeżdza do mnie z daleka, oczywiscie w celach towarzyskich, osobne pokoje itp, co o tym myslicie drogie dziewczyny? To pierwsze spotkanie

Gość lolololoooo
wykluczone

Gość Ciekawskaaaaaa
Dzięki:)

Gość czyś Ty zwariowała

Gość Ciekawskaaaaaa
Jeszcze nie, dlatego pytam o wasze zdanie

Gość oj ciekawska
zdarzyło mi się 2 razy,przezylam,choc zaraz mnie tu zbanują moze miałam intuicje :)

Gość Ciekawskaaaaaa
dzięki, ja mam własnie intuicje, że bedzie ok, facet jest porządny itp.....a skoro mieszka na drugim koncu Polski...

Gość Ciekawskaaaaaa
Poza tym mam oczywiscie czarne myśli na ten temat, może opowiesz mi cos o tych spotkaniach...?

Gość FIGURE SIE WYBIERA
ty go lepiej znasz

Gość anuska22
a co na to Twoi rodzice?? chyba ze mieszkasz sama??

na spanie? ja bym nie zaprosila. kurde, patowa sytuacja.. głupio by mi tez było prosic go o wynajecie hotelu... :O

Gość Ciekawskaaaaaa
No właśnie mieszkam sama.....a mama sie cieszy, choć jeszcze nie zna szczegułów

Gość Ciekawskaaaaaa
facet wyda na bilet, potem na kino i bóg wie co:) więc mi jest głupio wysyłac go do hotelu

Gość oj ciekawska
dodam jeszcze,ze jestem madra rozsadna wyksztalcona kobieta,ale zdarzaly mi sie takie glupstwa,choc wiem ze czasami to niebezpieczne :D no ale jeden byl 4 lata mlodszy i jak zapytalam czy wejdzie na gore na "kawe" czyt. przeleciec mnie to malo nie zabil sie na schodach wbiegajac wiec raczej morderca nie byl :D

Gość do westalki
wow...ale macie pomysły... tylko licz się ciekawska z tym, ze moze Cię zaciukac bo moze zechce coś ukraść..tfu tfu przez lewe ramię.... :o

Gość anuska22
ja kiedys zaprosilam faceta, ktorego dopiero co poznalam do domu, ale to bylo tak: spotkalismy sie na miescie, ocenilam co i jak ;) czy jest taki jaki sie wydawal przez neta itd, jak sie okazalo ze wszystko w porzadku to stwierdzilam ze moge go zaprosic (sam sie wpraszal :/) ale potem bardzo zalowalam tej decyzji bo nasz "zwiazek" rozwinal sie za szybko :/ mysle ze najpierw trzeba bylo sie pospotykac gdzies w knajpkach a potem dopiero siedzenie w domu i monotonia ;)) nio ale Ty masz gorsza sprawe skoro on przyjezdza z daleka ;/ ja bym sie obawiala :/ nie macie w miescie jakis tanich schronisk mlodziezowych czy czegos w tym stylu gdzie moglby sie zatrzymac??

Gość do westalki
do akademika go :o

ja sie kiedys z jednym takim jego słuzbowym samochodem na impreze do innegio miasta wybralam, przyjechał też z daleka, potem nieswiadomie (bo na pocz. myslałam ze to zwykły papieros, choc on pytał czy chce) paiłam z nim trawe (moj pierwszy raz) no i potem siedziałam w tym samochodzie pod swoim domem az do otrzexwienia. To było głupie.. ale baaaardzo miło wspominam, a kolesiem do tej pory mam miły kontakt :)

Gość Ciekawskaaaaaa
jeśli o mnie chodzi to dałam mu do zrozumienia na co ma nie liczyc, że będzie spał osobno, tak w żartach oczywiscie....ale wie o co chodzi, starałam się żeby mnie nie zrozumiał źle, dla niektórych pozwolenie na nocleg wiąze się tylko z jednym.....a ja na razie nie planuję takiego biegu wydarzen...

Gość Ciekawskaaaaaa
No i facet nie pali, nie pije, wykształcony, rozmawiamy już jakis czas na necie, poza tym przez telefon wydawał sie równiez normalny, no i jeszcze troche wniosków wyciagnełam z jego opowieści o rodzinie, tzn. wywnioskowałam że szanuje matkę i w ogóle kobiety, ogólnie że to dobry człowiek...

Gość managga
a kiedy ma przyjechac?

Gość anuska22
rozumiem ze jest Ci ciezko powiedziec mu zeby szedl do hotelu. Moim zdaniem najlepiej zebys spotkala sie z nim na miescie i wtedy musisz liczyc na swoje wrazenia, intuicje itd Jesli bedzie ok to mozna zaryzykowac ale jesli cos Ci powie ze nie jest ok to zmykaj gdzie pieprz rosnie, a koles jakos dotrwa do rana i wroci do domu ;) nie no sytuacja nieciekawa :/ koles moze byc w porzadku ale tez moze nie byc :/ a co on na propozycje noclegu?? nie zaproponowal sam ze moze przenocowac gdzies w schronisku np?? macie za soba jakies rozmowy telefoniczne itd? szczerze Ci powiem ze ja mam na koncie ladnych pare spotkan z facetami z netu i jakos odpukac nie spotkalam sie z psychopata, ale roznie to bywa, na Twoim miejscu bym sie bala :/

Gość Ciekawskaaaaaa
oblukam go najpierw, a potem....zdecyduję czy go jednak zaprosić, zobaczę jak sie bedzie zachowywał na miescie....

Gość anuska22
nioo bardzo rozsadna decyzja ;) zycze powodzenia :) i udanej randki ;)

Gość jak mialas gprs to tak.
uwazam,ze sam powinien byc tak inteligentny,zeby nie spac u ciebie tylko wynajac hotel. uwazam tez,ze jest calkowitym nietaktem dla kobiety zaprosic go na nocleg do domu. dla mnie zenada. Kobieta traci klase a facetowi to i tak wisi. Twoja sprawa.

Gość Ciekawskaaaaaa
ma przyjechac za 2 tygodnie, sam się zapytał czy pozwolę mu zostać....i prawie się posprzeczalismy, bo obrzuciłam go "brakiem zaufania". oczywiscie poszukałby pewnie tego hotelu....ale jakos mi głupio. i tak juz tyle miesięcy sie znamy, a ja nie chciałam sie spotkac...ale w koncu poczułam ze musze go poznać, polubiłam go, poza tym wydaje się jednym z najporządniejszych facetów których znam z netu,choś pozostali nie sa jacys szczególnie nienormalni:) dodam ze nie spotykam się zazwyczaj z ludxmi z netu, a powiem wam jeszcze ze chyba coś w tym jest że swój na swego trafia, bo moje 2 kolezanki trafiały często na

Gość Ciekawskaaaaaa
urwało mi kawałek wypowiedzi. Miałam na mysli że koleżanki trafiały na świrów, ale nie robiły jakiejs rozsądnej selekcji więc skutki były takie a nie inne

Gość Ciekawskaaaaaa
z tą utrataąklasy to mi dowaliłaś.....jednak tak dla sprostowania, ja nie zapraszam go na seks

ciekawska, \"jak miałaś\" ma rację duzo ryzykujesz, a to co wyczytałas o nim między wierszami to może byc zmyłka polecam lekturę \"zaczatowani\", w dwa tygodnie na pewno zdążysz przeczytać:)

Gość jak mialas gprs to tak.
to niewazne czy na sex czy nie. Uwazam to za kompletny brak klasy. Przeciez to nie wujek z podkarpacia co prosi o nocleg. Uwazam,tez ze to kolejny brak taktu z jego strony prosic ciebie o przenocowanie. ale co tam,facet pewnie sie zdziwil,ze sie zgodzilas.