Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca wytrwale

Szukam pracy jako manicurzystka lub podnajme stanowisko-WROCŁAW

Polecane posty

Witam serdecznie. Poszukuje pracy stałej w charakterze manicurzystki-pedicurzystki, ewentualnie podnajmę stanowisko w dobrze prosperującym zakładzie kosmetycznym, fryzjerskim lub solarium.Do tej pory przyjmuję moje Klientki w domu lub odwiedzam je prywatnie ale ta forma nie daje mi poczucia stabilizacji i bardzo ogranicza moje mozliwości (nie zawsze i nie każdą osobę moge zaprosić do siebie) Wszelkie info proszę na meila: akacja80@wp.pl

Dodam, że mam wszelkie niezbędne dokumenty dające mi możliwość pracy w tym zawodzie.Zdobyłam je niedawno-pazurkami zajmuję się od 5 lat.

Gość Ches
Pilnie zatrudnimy Manicurzystke a takze Fryzjerke d/m w okolicy Lancaster. B.dobre warunki.Zapewniamy zakwaterowanie.Dla ewentualnego partnera jest mozliwosc pracy w sasiadujacym polskim barze.Znajomosc angielskiego (chocby podstaw) bedzie waznym atutem.PILNE. GG:5397320.Tel:+44 78 496 80 467

Gość Kacikurody
Jeśli jesteś manicurzystką, kosmetyczką z umiejętnością manicure, pedicure, manicure hybrydowy, żelowanie paznokci, przedłużanie na formie, tipsy przedłużanie rzęs 1 : 1, 1 : 2, makijaż okolicznościowy oraz posiadasz inne szkolenia i umiejętności i doświadczenie w zakresie kosmetyki ta oferta jest skierowana do Ciebie. Poszukuję pracowitej, o wysokiej kulturze osobistej, uczciwej, chętnej do zdobywania wiedzy osoby do gabinetu kosmetycznego, i solarium. Gabinet kosmetyczny z 13 letnim stażem mieści się we Wrocławiu w dzielnicy Stabłowice-Pracze., na osiedlu mieszkaniowym wśród zieleni. Godziny pracy oraz wszelkie inne warunki do uzgodnienia. Praca od zaraz

Gość Kosmetyka
Praca czeka na Ciebie. Manicurzystka, kosmetyczka pilnie potrzebna do gabinetu kosmetycznego, wszelkie informacje pod numerem telefonu 508288599

Gość gość
Mam całe mieszkanie wynajęte pod siebie, a jedno pomieszczenie jest dla mnie zbędne. Teraz pytanie - kiedy podnajem będzie legalny? Bo to nie jest moja nieruchomość. Czy to co zostało opisane tutaj - http://umowanajmu.info/podnajem-lokalu-uzytkowego/ jest zgodne z prawą?