Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paluszek222

ciaza a piersi

Polecane posty

Gość paluszek222

hej mam pytanko czy zawsze poczatki ciazy zwiastuja obolale piesi?czy moga pozniej zaczac bolec?

tak, obolałe piersi, jak przy miesiączce. Dotego u niektórych powstaja żyłki na piersiach. No i oczywiście się powiększaja

Gość lauraimpresja
ja też miałam takie obolałe piersi, chyba bardziej niz przy okresie i tak samo brzuch mnie bolał, wiec przez jakis czas myslałam,ze dostane okres a tu juz byłam w ciąży. teraz - 2 tyg przed porodem-mam takie żyłki. i nawet czasami podczas ciąży - zwłaszczza w 3 trymestrze - miewam takie troche bóle brzucha-delikatne- jak przed okresem, tak podobno jest.

Gość bziku
a te piersi w ciąży to długo bolą? Jestem dopiero w połowie drugiego miesiąca, ale cycuchy tak mnie bolą... że na brzuchu spać za bardzo nie mogę..

Gość gfyhyyhh
no wlasnie czy to jest regula, ze zawsze piersi bola w ciazy? czy jest tu jakas przyszla, albo obecna mamusia, ktora w ogole nie miala tego objawu na poczatku ciazy, a potem, przez reszte ciazy, jedynie troche sie jej powiekszyly piersi??? nie wiem, co myslec..... u mnie bol piersi, prodobny do tego, jak przed okresem, byl tylko na samym poczateczku. terazz piersi za pelniejsze, ale juz prawie nic nie boli..... czy to nienormalne?

Gość Giieuu66
wlasnie... moze ktos cos napisac?

Mnie nigdy przed okresem piersi nie bolały więc nie potrafię porównać tego bólu. U mnie piersi nie bolały bardzo, ale na brzuchu faktycznie nie spało mi się dobrze :) Przes pierwsze 2 - 3 miesiące piersi mi trochę urosły i temu towarzyszył ten ból, później przeszło. Jestem w 33 tc i do tej pory nie zaczęły boleć więc pewnie ten objaw jest tylko na początku.

Gość Anq
Witam wszystkie. Jestem obecnie w 38 tyg. ciąży i ból piersi mialam przez pierwsze 2-3 m-ce. Jak sie zapytalam położnej czy mozna cos z tym zrobic bo ból był nie do wytrzymania to mi odpowiedziala ze poprostu musze przez to przejsc bo to u niektorych kobiet normalne. Po trzech miesiacach bol jak reka odjal i jak narazie do tej pory nie bolą :-)

Może jestem wyjątkim ale mnie w ciąży piersi wcale nie bolały, a na dodatek powiększyły się dopiero w 8 miesiącu bo cała utyłam :p A i tak tylko o 1 rozmiar. W 3 dni po porodzie były wielkie :p A teraz po ponad 4 miesiącach są takie jak przed ciążą.

w pierwszej ciąży bolały bardzo przez pierwszy trymestr, w tej nic kompletnie-nawet sama się dziwię czy to normalne...

Gość sjhfudsyf
tylko zazdroscic tym mamusiom lub przyszlym mamusiom, ktore nie mialy klopotow z piersiami!... mozecie podzielic sie swoimi doswiadczeniami z innymi objawami, jakie u was wystapily? pozdrawiam!

Gość slodkaa
witam, Ja mam mały problem... Wydaje mi się że jestem w ciąży... przytyłam, mam dziwne upławy...takie gęste...i bolą mnie piersi z boku przy dotyku. robilam dwa razy test, jeden po poltora tygodnia a drugi po 16 dniach i wskazaly brak ciazy. czy mozliwe ze testy nie mowia prawy, a moze nie mam co sie obawiac o ciaze??

Gość klakierka
tak ze dwa miesiace mnie bolaly:)

Gość mnie piersi
zaczely bolec jakos w 2miesiacu i bolaly przez dwa nastepne w tym czasie tez urosly 2rozmiary