Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycholinka

robic czy nie? prosze o rade.....

Polecane posty

Gość mycholinka

hej jutro mam miec robione USG endowaginalne (narzadow rodnych) ale dzis dostalam okres, no i teraz nie wiem czy moge pojsc na to badanie czy nie....???!!!czy okres cos w tym przeszkadza? czy ktoras z was moze wie?? prosze o rade

Gość myślę ze
lekarz sam odrazi ci to badanie i umowi cię na inny termin:)

Gość myślę ze
polega to na wprowadzeniu maleńkiej głowicy do pochwy i obejrzenie narządów od środka a nie przez powłokę brzuszną więc sama rozumiesz...

Gość mycholinka
no rozumiem ze to troche niehigienicznie,szkoda,ze pani ginekolog nie poinformowala mnie o takiej ewentualnosci,skoro sama zaplanowala mi to badanie na ten dzien,przeciez wiedziala kiedy mialam ostanio okres......... i znow trzeba czekac na kolejny termin,jej !!

Gość myślę ze
jeżeli masz badanie w NFZ to wczesnie zgłoś telefonicznie w rejestracji , że nie możesz przyjść lub ew. zapytaj pielęgniarke .Chodzi o to ,że na twoje miejsce może lekarz przyjąć inną pacjentke ...no chyba ,ze idziesz prywatnie ..to też zadzwoń .

Gość myślę ze
usg dopochwowe najlepiej robić z tego co wiem od lekarza w połowie cyklu .Może jej się coś pomyliło ,badania ginekologicznego nie wykonuje się z reguły w czasie miesiączki...pozdr.:)

Gość mycholinka
wiem wiem, prywatnie robie badanie, tam tez sa wlasnie kolejki...

Gość mycholinka
i tu wystepuje moj problem,bo wlasnie w polowie cyklu wystepuje u mnie kilkudniowe krawawienie, pomiedzy okresami, dlatego robie sobie badanie,bo nie wiadomo dlaczego krwawie...wiec ciezko mi chyba bedzie ustalic termin....

Gość myślę ze
może zadzwoń do lekarza prywatnie i zapytaj jak ustalić termin ...