Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michilka

po stosunku -SPERMA

Polecane posty

Gość michilka

biore tabletki wiec moj chlopak zawsze konczy we mnie,ale mi pzreszkadza to ,ze po jakims czasie sperma po prostu no po prostu 'wychodzi' na zewnatrz,no i nie wiem co z tym zrobic, czy wy tez tak macie. Ja najczesciej zakladam tampona, albo ewentulanie wkladke,ale ze dosyc czesto uprawiam sex to nie chce caly czas nosic tampon.....

Tampon? :O Nie wolno tamponow uzywac poza okresem. Wystarczy sie wytrzec w chusteczke, ew stosowac wkladki higieniczne. A najlepiej sie podmyc i po problemie. A to ze sperma po stosunku wyplywa, to calkiem normalne zjawisko.

Gość michilka
ok,ale jej jedt dosyc duzo i ani podmycie ani podtarcie nie wytarcczy ,czasami jest tak,ze wyplywa po jakichs 12 godzinach,a to jest po prostu strasznie niewygodne jak idziesz a tu nagle czujesz ze ci mokro.....

Po 12 godzinach? Dziwne. Skoro tak, to stosuj wkladki. Bo tampony to bardzo zly pomysl.

Gość michilka
nie wiem moze to dlatego,ze mam 'dlugie wejscie' jak to powiedzila moj ginekolog.......ale to jest naparwde niewygodne i najdziwniejsze jest to ,ze z popzrednim chlopakiem tak nie mialam..............albo moze nie pamietam?

Gość To się ciesz że wypływa
bo jakby wszystka została - to dupe by ci do tej pory rozerwało. ps. nie wal się tyle - będzie mniej wypływać.

to normalne ze sperma po stosunku wypływa, nie jest to jakies super przyjemne... ale chusteczki kolo lozka, wytrzec się zaraz po tym jak facet wyjmie Wacka, podlozyc sobie chusteczke pod dupcie, i dalej lezec i sie przytulac.... i po problemie :]

Gość michilka
Nectarine => moi facet zawsze po stosunku naciąga portki i tyle go widze... żadne leżenie nie wchodzi w rachube :(

Gość michilka
ale ja uzywam chusteczek zaraz po,ale po jakims czasie i tak znowu wyplywa...i jak juz mowilam czasami nawet 12 godz.po....... i naparwde nie wiem co zrobic.....zeby tego uniknac...

Gość gość
Kurcze, po 12 godzinach to z deka dziwne....Zakladaj wkladki i tyle, ewentualnie stosujcie gumke, skoro odczuwasz az taki dyskomfort....co innego mozemy poradzic? Absolutnie nie tampony. Przeciez one sa do innych celow, przeczytaj ulotke zresztą 🖐️

Gość Adaś kumpel
schowaj mu spodnie...to nie wyjdzie A swoja drogą to współczuje gdyż jesteś traktowana jako zbiornik spermy chłopaka. Przychodzi posuwa i spuszcza... A moze bys sobie znalazła chłopaka co poza kopulacja i spuszczeniem takze pomyśli o Tobie i o twoim orgazmie i zadowoleniu... Dziewczyny zeszmacacie się!

Gość michilka
no dzieki za wypowiedzi..... widac nic innego nie da sie zrobic.....trudno bede musiala ,sie nadal meczyc z wkladakmi...... ;-(

Gość To się ciesz że wypływa
A może znajdź sobie inną pracę?

Gość HOO HOO TO JA KOBITKA
WIECIE CO ? LUBIE TE SPRAWY ALE MYŚL, ŻE MAM SPERME W ŚRODKU ODRZUCA MNIE. dLATEGO STOSUJEMY PREZERWATYWE, BEZ NIEJ NIECHĘTNIE TO ROBIĘ, PRAWIE WCALE. TO CHYBA ZE WZGLĘDÓW HIGIENICZNYCH

Gość FOGO
Zona latem idzie do ogrodu wklada szlauch do cipki i robi płukanko. W zimie w wannie :)

Gość no nie mogę z wamii
idiotko! po 12 godzinach to ci upławy ewentualnie wypływają! po seksie siadasz na kibelek napis nasz lekko mięśnie kegla i sama wypływa. kurwa jakież to skąplikowane... :-(

Gość Zupełnie zielona
A ja mam tak że on na mnie leży i jak uciska to wypływa "bokami", wkurza mnie to. Musze leżeć i się nie ruszać bo inaczej jest gorzej.

Gość cfvgvgbvh
niech twój chłopak nie kończy w tobie, albo niech zaklada gumki

Gość mesjanin
jak Cię uciska to gdzie Ci leci bokami? Chyba uszami...

Gość ja tylko pytam dziś
powiedz mu że ma 3 wyjścia 1 gumka 2 zrzut na brzuch, plecy 3 długa słomka do drinków i wszystko wychlać do sucha.