Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabcia83

Moj michu traktuje swojego najlepszego kumpla jakby mial druga dziewczyne!!!!!!!

Polecane posty

Mieszkam ze swoim chlopakiem ;) Jestesmy juz rok razem ;) Jest nam ze soba naprawde dobrze ;)Spodziewamy sie maluszka w lipcu;) Potrzebuje go na codzien Problem w tym,ze jak nawet ma wolne musi ciaganc swojego kumpla,ktory tez mieszka z nami -NIE MA DZIEWCZYNY- znaja sie od szkoly sredniej.Niepotrafie zrozumiec mojego micha czemu tak sie nim martwi,ze np.bedzie sam siedzial w domu i co ztego on ma 25 lat!!! i chyba potrafi znalezc sobie zajecie.Denerwuje mnie jego dziecinne zachowanie..do sklepu z nim na wycieczke z nim Cholera mnie kiedys trzasnie!!!!!!!!! mowilam juz mu wiele razy o tym a on uwaza,ze przesadzam.Dodam,ze wlasnie siedze sama w domu,bo pojechali razem na zakupy!!!!!!!!!

Gość co to jest michu
??? Rodzaj miski?:classic_cool:

Ale wiesz Twój mąż okazał się super przyjacielem dla kumpla.. Kumpel jest sam czemu ma siedziec sam, jak moze byc z wami, czasem:)

On nie jest z nami CZASEM tylko caly czas!!!Cyba kazda para lubi samemu spedzic troche czasu a my tego czasu nie mamy,bo zawsze jest on.Ja go lubie i rowniez rozumiem,ze czasmi moze z nami spedziec wolne chwile,ale on tak ogolnie nie jest kompletnie sam bo zawsze tez jest brat mojego miska I nierozumiem tego wlasnie,ze jego brat moze byc sam w domu a jego kupel bron boze!!!

Gość Dr Lekter
Wpadłaś czyto z miłości dziecko?

Gość celinka h.
u mnie jest tak samo, ja teraz tez siedze sama w domu bo moj facet wolal pojechac sobie do brata niz spedzic niedzele ze mna ktora ma wolna pierwszy raz od paru miesiecy ( pracuje od poniedz do niedzieli) tez spodziewam sie dziecka, jestem wsciekla na niego, na dodatek powiedzial ze tam spi i widzimy sie dopiero jutro o 23. fantastycznie.

Gość oze jest gejem

Gość moze jest gejem
a ten kumpel mial kiedykolwiek dziewczyne?Okazuje w ogole zainteresownaie kobietami?Czy tylko caly czas spedza z Twoim facetem?

celinka h NO WIDZISZ SAMA JACY ONI SA!!!!Kurcze ja niepotrafie tego zrozumiec naprawde stram sie ,ale jak ja bym miala tak z kumpela sie zachowywac to juz by byla jazda ze za czesto i wogole ,lae jak on to moze.Kiedy sie spodziewasz dzidzi ;) POZDRAWIAM ;) ;) :) CIEBIE I DZIDZIE

Gość pogromcaidiotow
Wspolczuje wpadki z takim facetem.

nie no ma jakies tam panienki pisze z nimi nawet z jakas tam utrzymuje kontakt telefoniczny ;) Tak,wiec gejostwo odpada ;) UF!!! Jestesmy za granica a tutaj czasem trudno znalezc druga polowke.Szczegolnie jak sie spedza zcas z nami ;)

Gość Tak to jest
Tak to jest jak nieodpowiedzialne dzieciaki zaliczają wpadkę

Gość może on boi sie wyjsc do ludzi
dlatego tak kurczowo czepil sie Twojego faceta bo go zna juz dlugo i dobrze,czuje sie z nim bezpiecznie.Niech ten kolega wyjdzie gdzies do ludzi,niech kogos pozna,nie bedzie przeciez calego zycia spedzal z wami!!!

TAK TO JEST-nie oceniaj nas z gory!!!!!!!!! Nie znAsz nas a oceniasz ze to byla dziecinna wpadka a nawet gdyby to nie twoj interes!!!My sie bardzo kochamy i chcemy tego dziecka a to jest najwazniejsze!!!!!!! PISZE TUTAJ NA TEMAT KUMPLA MOJE MISIA!!!a nie na temat czy dobrze zrobilam!!!!!!!,ze jestem z nim w ciazy

Gość pogdaj szczerze
ze swoim chlopakiem.

Gość Tak to jest
Obnosisz się ze swoim problemem na necie to się wypowiadam w kwestii j/w

Gość Tak to jest
Zabcia83 TAK TO JEST-nie oceniaj nas z gory!!!!!!!!! Nie znAsz nas a oceniasz ze to byla dziecinna wpadka a nawet gdyby to nie twoj interes!!!My sie bardzo kochamy i chcemy tego dziecka a to jest najwazniejsze!!!!!!! ---------------->taaaa,a facet od Ciebie ucieka

no dobra moze i masz troche racji,ze facet mi ucieka Czasami trudno udowodnic sobie,ze to prawda..;( Jestem w ciazy i wlasnie dlatego jest mi tak ciezko ;(

Gość Tak to jest
A jaki jest Twoim zdaniem powód tych ucieczek?Może masz humorki(co zdarza się kobietom w ciąży-hormony szaleją)?A może sytuacja go przerasta i potrzebuje czasu żeby z tym się oswoić.Może obecność kumpla sprawia,że czuje się na luzie,nie musi myśleć o czekających go w przyszłości obowiązkach.

Gość najłatwiejest uciec
od problemów do kumpla...tylko,że kumpel ma swoje sprawy i nie pomoze mu rozwiązać jego problemów i oswoic sie z ojcostwem do ktorego Twoj facet nawidoczniej jeszcze nie dorosł:-o

Gość eliskaaaaaaaaaaaa
ale dziecka nie ma, jeszcze sie nie urodziło wiec ucieka od niej, a nie od dziecka

Gość eliskaaaaaaaaaaaa
kobieta która ucieka sie do szantazrzy dzieckiem tez nie dorosła do roli matki:O

Gość skoro on woli spedza czas
z kumpelm zamist z Tobą to zamist siedzies sama w domu i czekac az on laskawie wroci od kumpla wyjdz gdzies,zajmij sie swoimi sprawami,znajdz sobie jakies hobby,poznaj kolezanki,spedzaj czas bez niego!!On nie jest pepkiem swiata:-P

Gość Tak to jest
To co że dziecka nie ma ,ale w brzuchu jest!I facet ma o czym myśleć

Gość eliskaaaaaaaaaaaa
jest w brzuchu, a zatem od dziecka nie ucieka a od matki ma racje niewiele miał z nia wspolnego przed ciąża to czemu ma na siłe z nia byc w czasie ciązy? nic tak nie niszczy człowieka jak sztuczne relacje ma racje jej mowi nie a dziecku tak ma obawy bo ma dziecko z osoba której nie kocha i ja to rozumiem ponadto ona jest niedojrzała, ma swira stroi fochy i bardzo niedojrzała. takze dobrze aby on miał zdaanie a nie słuchał jej;0

a czy ja napisalam,ze ja go szntarzuje....dzieckiem !!!Nie musze go szntarzowac dzieckiem,zeby z nim byc Poprostu moze jest tak faktycznie,ze potrzebuje czasu,zeby sie ze wszystkim oswoic wkacu facetom przychodzi to trudniej

Gość eliskaaaaaaaaaaaa
facetom przychodzi to trudniej z pewnych okolicznosci ale nie wtedy, gdy kochają kobietę:) dlatego rozmiem takich facetów:)

Gość Tiki Taka
nie wiem jak bardzo by kochał swoją kobietę,to zawsze ciąża będzie sytuacją z którą trzeba się zmierzyć i każdy reaguje inaczej

Gość eliskaaaaaaaaaaaa
tak, ale reakcja na ciążę jest z reguły ścisle okreslona z kim ma sie tę ciąże i jets to zrozumiałe