Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabcia83

Moj michu traktuje swojego najlepszego kumpla jakby mial druga dziewczyne!!!!!!!

Polecane posty

Gość celinka h.
jestem w 7 miesiacu, tez mieszkamy z zagranica

Gość eliskaaaaaaaaaaaa
i nadal podtrzymuje, że kobieta która z zawiści zakazuje mu widzen z dzieckiem, jets niedojrzała i nie dorosła do roli matki. Umie tylko rodzic nic więcej

Gość Tak to jest
Eliskaaaaaa,jakoś odbiegasz od tematu ostatnią wypowiedzią

Gość eliskaaaaaaaaaaaa coś ty taka
agresywna:-P

Gość a ja nie rozumiem
jak mozna po roku spodziewac się dziecka przed ślubem!!!!!!!!!!!jak Ty dobrze nawet nie poznałas swojego faceta! szybka laska z Ciebie:-)

Gość Moim zdaniem ..............
to nie jest normalne, nie chodzi o to zeby twój facet nie mial kumli czy kumpla, ale o to, ze on nie jest sam i musi znaleźć kompromis, jezeli to tobie nie odpowiada , a się tobie nie dziwię Moim zdaniem wprowadx zmiany teraz, zaraz stopniowo, od czasu do czasu mozesz kumplowi twojego faceta powiedziec, że bardzo go lubisz, ale tez chcecie miec czas do siebie. Weź pod uwage to, ze jak bedzie dziecko to przeciez twój facet musi tobie pomagac przy dziecku, a nie zajmowac się urozmawiceniem dnia kumplowi.

Gość a ja nie rozumiem2
a moze jest gejem tylko to ukrywa??? zdarza się ze faceci zakładają rodziny uprawiają seks z zoną a kiedy nie mogą zniesc ciagłego ukrywania orientacji to ujawniają się??? za szybko wpadliscie trzeba było z seksiem poczekać albo po prostu jego przyjaciel jest dla niego wazniejszy!!! kto powiedział ze dziewczyna musi być? zwłaszcza ze tylko rok jestescie razem. a oni sie dłuzej znają. cos za bardzo myslisz o sobie. bo on woli Towarzystwo kolegi pogódz sie z tym! 1 koncu sama wybrałas..

Gość a gdzie jest napisane
ze trzeba faceta znac tyle i tyle czasu zeby sie z nim przespac???? gdzie jest napisane ze trzeba byc ze soba tyle i tyle czasu zeby moc wpasc??? boze co za idioci na tym forum siedza, potrafia tylko kryrykowac, wpadka to wpadka zdarza sie dziewczyna nie pytala o swoja ciaze tylko miala inny problem, nie wiecie jak pomoc, nie macie rady to wypierdalac z tego watku

Gość Powiedz swojemu facetowi
ze ten uklad musi ulec zmianie, bo nie raz masz wrazenie, że tworzycie trójkąt, czy on tego chce, czy mu to odpowiada, bo tobie nie

Gość chodzi o to ...
że ktos zawiera pochopne zwiazki a potem, tyłek mokry ... okazuje się, że to nie to ....... sa same rozczarowania

Gość a ja nie rozumiem2
a to wczesniej nie zauwazyła ze facet z kolega wiecej spedza czasu??? zamiast siedziec przed komputerem to mogła z nimi isc na zakupy. nie lubie takich kobiet które chca miec faceta na wyłaczność i zakazują wszystkiego bo baba w ciazy i uwaza ze facet musi ciągle z nią być...

Gość zobaczysz to bedziesz
czula jak ty bedziesz w ciazy, gadka ci sie zmieni

Gość eliskaaaaaaaaaaaa
Kobieta dojrzała jak jets w ciązy zachowuje sie inaczej od niedojrzałej wariatki:) dobre określenie na nią jak tam dalej tak szantazuje?:) zakaz widzen robi?:) niedorosła do roli matki:) To moje zdanie:) A co do wpadek, mamy 21 wiek. Nie ma wpadek są wpadki kontrolowane:)

Gość eliskaaaaaaaaaaaa
Nie można dawać się terroryzować, bo ona w ciązy, bo ona ma dziecko:0 jak wyczuje, że moze rządzic poprzez dziecko to będzie to robic:) Jej pomysły spalić natychmiast:) dość już jej rządów i niedojrzałych czynów:O no:):P

Gość a ja nie rozumiem2
mamy już 2 dzieci:-) jeszcze są małe... jak mąż chciał wyjść z kolegami to wychodził:-) zreszta kiedy miałam zły dzien to mówiłam mu ze jestem nie do zniesienia i moze wpasc do kolegi...a propo to mój mąż codziennie spotyka się z kumplami...i tez ma kolege który jest sam i spedza u niego nieraz pół dnia..albo on wpada do nas i bawi sie z dzieciakami...

04.03] 18:41 i to jets zdrowa relacja własnie trzeba mowic a mam zły dzien cos w prayc nie tak:) albo wiesz kochanie, ale nie rob tak, bo czuje wtedy, ze to i to:) A co do kumpla, uwazam, ze szkoda aby ktos był sam:) zaprosiłabym taka osobe na wigilie nawet:) zawsze chciałam taki dom- moj, ale i otwarty na ludzi, tych innych, opuszczonych fajnie jak mąz to bedzie rozumiał:) ale to musi byc mądry mąż co widzi sercem:) oczyma duszy;)

Gość a ja nie rozumiem2
raczej mąż który rozumie potrzeby żony i który mysli i ma proprytety podobne co żona... a w przypadku autorki priorytey jej i jego są zupełnie rózne...

Gość Co to znaczy ona ...
jest w ciąży ? Tak to moga wypowiadac się tylko małolaty :( A on to co ... wolny ptak?

Gość Nastepna małolata ...
która bawi sie w DOROSŁĄ Spadaj dziecko na drzewo, bo nie wiesz co to jest zycie, co to dom i rodzina To a propos wypowiedzi .................. 18:41 a ja nie rozumiem2

Gość mary23
nie są małżeństwem wiec jest wolnym ptakiem:-)

Gość Do ... mary 23
No niezupelnie,są razem sami na to się zdecydowali, to ich decyzja, poza tym beda miec dziecko, a dziecko to nie tylko radość ale rownież obowiazki ... Ciekawe masz podejscie, on wolny ptak, a ona ?

Czytam co piszecie i jest mi was zal !!!!!!!!! Wogole nie rozumiecie o co mi chodzilo uparliscie sie,ze jestem jakas gowniara co ma kaprysy!!! Zawsze do powiedzenia maja ci ktorzy nic wiedza o zyciu...Jak mozecie wogole tak piasc,ze ja nic nie wiem o zyciu i traktowac mnie z gory,ze sie zastawiam ciaza-NIEZASTAWIAM SIE!!! eliskaaaaaaa Chyba jestes jakims dziwakiem ZDECYDOWANIE!!!! ciekawe czy sama masz dziexci i wogole masz pojecie co oznacza ciaza dla kobiety..niedojrzala to ty jestes bambero!!!!!!!!!!!! paluj sie bo juz mam dosyc tych twoich idiotycznych krytycznych wypowiedzi. A tak poza tym namieszaliscie ostro -niektorzy!!! pogubiliscie wogole we wszystkim Nie pyatlam o ciaze!!!!!!! Ciekaew co byscie piasali gdym nie napisala,ze jstem w ciazy

Gość celinka h.
tez sie zastanawialam co by pisali jakbys nie napisala ze jestes w ciazy, ja juz zdazylam zauwazyc ze tu sie krytykuje dziewczyny, ktore zachodza w ciaze bez slubu .... coz, szkoda nerwow. Moj facet wlasnie zadzwonil do mnie i wyczulam ze jest podpity, super spedza czas, a jak mu sie zapytalam przed wyjazdem czy bedzie pil i czy ma zamiar wyjsc do pubu to oczywiscie powiedzial ze nie. Oczywiscie sie poklocilam z nim. Bardzo dobrze wiem jak sie czujesz w tej sytuacji ale nie wiem jak ci pomoc bo ja tez mam taki problem, staram sie rozmawiac jak najwiecej i mowic co czujesz ale chyba potrzeba mi wiecej cierpliwosci, innego wyjscia nie widze niz rozmowa. A wrocil juz z zakupow??

Gość Nie uwazam tak
:) Na twoim miejscu po prostu spokojnie bym z nim porozmawiała, powiedz co tobie się nie podoba, czego nie bedziesz tolerować, jego kumpel to duzy chłopiec i sobie poradzi bez niego, co nie znaczy, ze maja przestac się kolegowac .... tylko on zalozył rodzinę ... Na rozwiazanie problemów najlepsza jest rozmowa, rozmowa, rozmowa, innego sposobu nie ma, zawsze mozna znaleźć jakis kompromis. Radze własnie teraz to zalatwić, jak bedzie dziecko to wiadomo, że bedziesz bardzo zajęta... A ty pracujesz ? Powiem tobie, że on jest troche mało odpowiedzialny

Gość faceci nieraz tak mają
ze nawet jak kobieta jest w ciązy to nie potrafia tego pojąc w sensie nie dociera do nich to ze zostana ojcami. dopiero z czasem moze dopiero jak dziecko się urodzi to ozywają... Twój raczej wyglada na takiego który chyba jeszcze nie rozumie co go czeka...moze chce sie wyszalec nim razem z tobą bedzie zmieniac bobasowi pieluchy? moze to własnie jego sposób oderagowania Twojej ciazy? on nie widzi w swoich spotkaniach nic złego bo do tej pory akceptowałas to ze spotykał się z kolegą.. i teraz nie rozumie dlaczego teraz tak ci to przeszkadza skoro wczesniej nie miało to dla ciebie znaczenia...

Gość faceci nieraz tak mają
a moze lepiej usiadz i przeanalizuj swój związek i jego relacje z kolegą i znajdziesz rozwiązanie? męska przyjażn jest czasami silniejsza niz uczucie do kobiety bo... miłosc moze się wypalic a przyjażn prawdziwa meska od szkoły zostanie...moze do tej pory nie mówiłas mu ze go potrzebujesz... męzczyznie nie wystarczy słowo" zostan przy mnie" ale raczej wyjasnij mu dlaczego chcesz by został... nie mów "mam dośc tego ze spotykasz sie z nim" tylko mów spokojniej"kochanie uwazam ze mniej masz dla mnie czasu czy nie mozesz wiecej czasu poswiecic mnie?" wsciekaniem sie nic nie zmienisz.. skoro do tej pory to nie skutkowało... nie nadajecie na tych samych falach musisz się do niego dostroic

Celinka h ;) Wiem,ze masz podobny problem,bo wczoraj Ci odpisalam na Twoj temat ;) Wiem co czujesz tez nie znosze kiedy moj michu pije a zdarza mu sie co coraz czesciej ;..( Dlatego wiem,ze wiekszosc ludzi ,ktorzy sie wypowiadaja naten temat nie maja tak naprawde pojecia co ja czuje.Nie chodzi mi o to,ze chce mu cokolwiek zabronic,ale uwazam,ze sa granice...A on lubi sobie z kumplem wypic tlumaczac sie ,ze ciezko pracowal caly tydzien i musi odreagowac!!!Moj problem nie jest taki wcale malutki jakby sie kazdemu wydawlo ;( ODEZWIJ SIE CELINKA JAKBY CO ;) Moze jakos sobie pogadamy wkacu mamy podobny problem. Kobiety w ciazy nie sa tredowate!!! TAK NA MARGINESIE DO NIEKTORYCH OSOB Nie mozna za wszystko winic tylko kobiety sama sobie nie zrobilam dziecka jestesmy odpowiedzialni razem za dziecko a nie tylko ja i dlatego uwazam,ze jego postepowanie jest niesluszne wobec mnie poniewaz ja wiele robie NAPRAWDE A on czerpie tylko same przyjemnosci Zawsze znajdzie czas,zeby wypic piwko z kumplem.

Gość celinka h.
a nie mozecie zamieszkac sami?? wyprowadzic sie? w koncu jak na swiat przyjdzie dziecko to nie chcecie chyba z nim dalej mieszkac?? ja tak wlasnie zrobilam, tez mieszkalismy z jego kumplami ale jak juz zaszlam w ciaze, postanowilismy zamieszkac tylko we dwoje i jest o wiele lepiej. Nikt go bez przerwy nie namawia do picia, imprez a wierz mi na poczatku ciazy przechodzilam przez to pieklo. Mialam wrazenie ze kumple byli wazniejsi ode mnie ale teraz jest juz ok. Czasami mu sie zdarza jak wczoraj ale nie robie awantur tylko raczej staram sie to zalatwic rozmowa.

Gość A MA ON JAKIEŚ ...
stale obowiazki w domu ? Poza tym przygadaj raz, drugi rowniez kumplowi tzn. daj mu do zrozumienia, że mimo woli wchodzi w wasz związek. Ktoz tutaj pisal, że dla faceta jest najwazniejsza przyjażn meska, jak milość do kobiety. Widac, że nie wiesz co to jest miłość facet, który kocha zrobi wszystko, WSZYSTKO dla kobiety, a nawet więcej :-D Tutaj nikt od niego nie wymaga, żeby zerwał kontakty z kumplem, tylko wyznaczył hierarchie wazności

a moze na poczatku zwiazku obie pokazałyscie swoim facetom ze jestescie niezależne ze potraficie sobie same radzic? a teraz uwazają ze jestescie silne i wytrzymacie jak facet pójdzie na piwo z kolegą...najwazniejsze to mówic o swoich uczuciach wprost a nie tak by facet musiał sie domyslać bo męzczyżni wolą kawę na ławę niż snuc domysły o co moze chodzic kobiecie.