Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda K

druga miłość

Polecane posty

Gość Druga ANIA
Wiesz Madziu , dziś nie leci Isaura i kobitki szaleją , ale wybaczamy :)

Gość Druga ANIA
Wodniczko jesteś urocza , a ile Ty skarbie masz latek jeśli można wiedzieć ??

Gość Druga ANIA
A jakie ma znaczenie , że to córka kumpla - rozwiń proszę , czy wtedy to się też nie liczy ???

Gość Madga K
Wodniczka, nie ma na to usprawiedliwienia. Córka kumpla? tez mi coś. Pogoń go, póki jeszcze masz na to siły...

Gość Druga ANIA
I co Alka ma z tym wszystkim wspólnego , czy On z Nią też??? Jeśli tak , to czy to Ci przeszkadza ??? :D Przecierz ją znasz , to ból jakby mniejszy nie ????

Gość Madga K
Ania, ja nie mogę. Myślałam, że to ja jestem zakręcona, atu proszę - niespodzianka. To ja wolę te swoją platoniczną miłość :)

Gość Druga ANIA
Madziu o to chodzi , że my choć wiemy z KIm chcemy , z Kim jesteśmy i jakieś też mamy kryteria , a Wodniczka to już ma naprawde przekichane , bo Ona niewiele wie :)

Gość Druga ANIA
Same niewiadome.... A ja jutro.......... raniutko zadzwonie pierwsza , a co i umówię się może na jakieś spotkanko....

Gość Madga K
Wiesz, ale ona pisze zupełnie bez sensu. Kto tak kurcze z kim jest, kto jest jej...Ja nie wiem o co chodzi...pokręcone

Gość Druga ANIA
Może skoczę na basenik , bo podjadłam dziś przy kompie troszkę słodyczy I będę się cieszyła , że jest 5 marca to też ładna data....

Gość Druga ANIA
Madziu , bo potem to już nie chodziło aby nawet rozumieć - tak mi się wydaje :) Mogę się mylić :)

Gość Madga K
A ja jutro będę czekała na telefonik, bo ostatnio trochę mnie zdenerwowało moje szczęście :) Zazdrośnik jeden :)

Gość Druga ANIA
a czemu On taki zazdrosny , niech nie przesadza ... A może tak tęski??????????????

Gość Druga ANIA
Wiesz Madziu ja myślę , że nie znam nikogo drugiego tak wyważonego jak moje Kochanie - nigdy się nie unosi , dyplomata...

Gość Madga K
Bo on to taki czasami PIES OGRODNIKA - sam nie weźmie i drugiemu nieda...ale taki mi sie tez podoba....nawet nie musi mi mówić, że kocha, to się wie.

Gość Madga K
Fajnie, że go masz. Możesz sie przytulić, pocałować. I tak powinno być.

Gość Druga ANIA
Madziu , ja bardzo skąpię akurat tego słowa , myślę , że jest zbyt często nadużywane . Uczucia da się wyczuć nawet przez telefon , nie potrzeba wielkich słów powtarzanych codziennie....

Gość Druga ANIA
Madziu nie spotykamy się tak często jak byśmy chcieli i właśnie to sprawia , że jest to wytęsknione i wyczekane . Ale to mi odpowiada. Mam czas na siebie , na dzieci , dom....

Gość Madga K
Ale właśnie ja mam te wielkie słowa takie np. Twój dotyk, będzie moim dotykiem... Twoje westchnienie moją myślą, pieszczotą pożądanie bym pojawił się w Twoim spełnieniu... u szczytu tego, co daje ukojenie Pragnę Cie kochać, być łzą rozkoszy...itd, itd

Gość Druga ANIA
Wow piękne ..... szczęściara , to poezja....

Gość Druga ANIA
ale sama się przekonałam , choć nie wierzyłam , że prawdziwi mężczyźni jeszcze istnieją

Gość Madga K
No wlaśnie...i jak od tego uciekać, jak zostawić, jak nie tęsknić... Niech sobie To trwa...nawet bez końca.

Gość Madga K
No zbliża sie 22. Muszę kończyć, jutro do pracy (brryy) Trzymaj się. Pozdrowienia dla Ciebie i dla XYZ :)

Gość Druga ANIA
Jasne.. , ale myślisz , że to szaraki zrozumią ? Wątpie , widzą w nas zagrożenie , bo przy nas mężczyzna się otworzy , a nie przy każdej ma odwagę z uwagi na drwiny lub posądzenie o niskiej męskości . I to jest nasz atut : mamy serduszko po włwściwej stronie

Gość Druga ANIA
Dzięki serdeczne , ja już też znikam było bardzo miło i wesoło - dzięki i życzę cieplutkich snów należą się nam papatki

Gość Madga K
i tak trzymajmy. A reszta niech żyje jak chce, co nas to obchodzi...

Gość Druga ANIA
racja pa

Aniu, witam serdecznie. Także duża buxka dla Gosi i Romana. Jak tam słońce w Rzymie ( a może powinnam napisać buona serra) :)

Gość polowka Romana
witajcie dzis pozytku z nas nie ma dobry film bedzie ja polamana P: no rece mi siadaja tak stawy bola ze placze,czeka mnie wizyta u lekarza wiosna tu zawsze mi daje popalic.......pozdrawiamy was jakby co....Magda i Ania.......

Witam dziewczyny i Romana :) Gosiu, Roman powinien bardziej sie starać, wiesz masaże rączek, gorące pocałunki.... wtedy przejdzie...:)