Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda K

druga miłość

Polecane posty

Gość Madga K
Oj pewnie, że tęsknie. Moj M jest dobry ale brakuje mu romantyzmu. Wiesz, najlepiej przytulić żonę tylko wtedy, gdy ma ochote na sex... Tak, brak czułości, przytulenia...

Gość Madga K
gdy ma on ochotę na sex..

nie dziwnie ten kto czyta wie:) Miłosc okazuje sie w sobie, a nie obklejaniem siebie ponadto zadne pomysły tej wyrachowanej nie beda w moim związku:) Za bardzo mąciła i trzeba te opaski obecze spalic:)

Gość Druga ANIA
No właśnie , mój też mi kasę daje ile chcę , ale prezenty (jakie chcę ) też muszę sobie sama kupować , za grosz romantyzmu... A przecież kasa to nie wszystko , owszem mamona potrzebna , lecz nie wypełni tej pustki w środku..

Gość Madga K
wodniczka, też nie bardzo kumam. Jakiś masz problem. Napisz wprost. Pogadamy

Gość polowka Romana
heheh dal mi za zadanie poczytac tamten topik i co?? doszlam ze stworzylyscie inny tylko sie pogubilam kto i co?? uuffa troszke polalismy SHERADONA i ciezko... P:P: jakby co to nasz gg 2590242 a teraz ide , bo jutro do pracki..... pozdrowka od Romka i odemnie Goski

Gość Druga ANIA
ten Ktoś poprostu bada grunt , szuka chyba kochanki swojego chłopa :) he he , ale porażka i poniżanie :classic_cool:

Gość Druga ANIA
Dzięki również pozdrawiamy , miłej nocki ;)

Gość Madga K
wiesz Aniu, tylko, że ja czasami sama na siebie jestem zła. Bo wygląda to czasem tak, jakbym nie wiedziała czego chce. A ja poprostu sie motam między szczęściem a obowiązkiem. Poza tym brak czasu, odległość, to wszystko sprawia, że nie do końca wiem na czym stoję... oczywiście czas pokaże. Nie chce tego zrywać ot tak, bo po co cierpieć, juz to przerabiałam jakieś pół roku temu. Miesiąc bez niego był koszmarem. Więc czekam, albo samo umrze, albo sie rozwinie...

Gość Druga ANIA
A i połówko Romana - nie dajcie się , w końcu życie to tylko chwile , drugich nie będzie...

Gość Madga K
właśnie wysłałam na gg do Romka i Gosi pozdrowienia i wyjaśniłam kim byłyśmy na tamtym topiku :)

Gość polowka Romana
no my jestesmy juz 5 lat, ale zanim zostawilam swego M to trwalo 6 lat, no coz nie moglam ratowac czego nie bylo juz dawno.......

gosia blondynka co śpiewa jakos ładnijesza była w roku 2002 widziałam jej fote:) Miała chyba z 19 lat, teraz ma ile 24? jakos tak:) I Madzia K Kowalczyk jakos tak nie pamietam, mam zapisane kolejna blondynka:)

Gość polowka Romana
a to dzieki nie mam otwartego gg jutro zobacze i napewno odpisze buzkaaaaa trzymajcie sie kolezanki)) P:P:P:

Gość Druga ANIA
Madziu , wiem co to tęsknota Ale czasem tak trzeba , czas wszystko powinien załatwić jeśli to co was łączy to coś poważnego to nie umrze o tak sobie. Ja również próbowałam w sobie zdusić te pragnienia - na darmo , nie umię i już ,a to już naprawdę trochę trwa. Dlatego nie walczę , rozmawiamy , piszemy , poznajemy siebie.... Ja nie chcę aby dla mnie On burzył swó związek , bo gdyby nioe wyszło to miałabym potwornego kaca moralnego. Ja poprostu czerpie z Niego energię i realizuję swoje marzenia , na które brakowało mi chęci , a zwłaszcza wiary... :)

Gość Madga K
No tak Gosiu, a teraz jesteście w wiecznym mieście, więc i szczęście powinno być wieczne. Tylko trzymaj Romana krótko. Kwiaty i kolacje przy świecach mają być...:)

Gość Druga ANIA
Gosiu o co Ci na litość chodzi????? Nie znam żadnej śpiewaczki , ani mojego kochasia żonka też nie śpiewa... A w 2002 to moje Kochanie nie miało pojęcia o moim istnieniu , więc szukaj gdzieś indziej :P

Gość polowka Romana
jakos ciezko mi odejsc , od was milo tu i ciekawie wiesz Aniu nie ma kwiatow zawsze bo to niemozliwe ale jest jakas nic niewidzialna co nas zwiazala i jest nam ze soba ok !! a poznalismy sie na czacie interii dawno temu i poczatkowo bylismy zacieklymi wrogami potem sie gniewalismy , po roku wziellam go zwiedzic Rzym i.... tak juz nie wyjechal.....no coz duzo by mowic......pozdrowka juz lece naprawde wstajemy o 5 papapaapa

Gość Madga K
dokładnie tak jest. Ja też energię czerpię od Niego, z Jego głosu (cudownego, szalenie męskiego, uchch), zawsze to coś. Nie narzekam. Fajnie, że oboje za soba tęsknimy, że lubimy ze soba rozmawiać, nawet kłótnie są fajne :) zawsze mnie rozbawią... Jest OK

Gość Druga ANIA
Ja krejzole , Madziu czy ta wodniczka to ma na imię Gosia i jest połówką Romana , bo nic nie piłam , a już mi całkowicie się popiep....

Gość Madga K
Aniu, to ta wodniczka coś wymyśla i niech tak myśli. Dobrze mieć 24 lata hahahaha

Gość Madga K
Gosiu i Romku - śpijcie dobrze i żeby mi tam było bardzo czuło!!!! :)

Gość Druga ANIA
Madziu , a czy masz wrażenie , że czasem rozumiecie się bez słów..? Nawet 10 minutowe rozmowy sprawiają , że cały dzień uśmiechasz się do świata?

madzi ty to masz z 31 jak nie wiecej a to dziecie Gosia jak miałą 19 czy 18 w roku 2002.2003 to teraz ma...22 olata:) znam ją to córka jego kumpla:)

Gość Madga K
Ania, ależ mnie rozbawiłaś :):):) Nie ta wodniczka to nie Gosia. Gosia to połówka Romana :) Kurcze nie moge przestać sie śmiać

Gość polowka Romana
no co ty Ania wez nie posadzaj mnie to jakas psychopatka nie wiem nawet o co jej chodzi ale sie wpienilam no ludzie ale ich koli zazdrosnice pieronskie.....😠

Gość Druga ANIA
Tak , och mieć 24 lata , a najlepiej do tego jeszcze być na miejscu Romana i jego połówki - życie byłoby super :) Niestety mamy już te nasze doświadczenia....

Gość Romannnnnnn
moja poszla juz do licha kobitki , narazie ale sie smiejemy co tu sie porobilo????? Anulki no nie moge ale sie smiejemy okropnieeeeeeeeeeeeee

Gość Druga ANIA
teraz to i ja już się pokładam ze śmiechu , i tak nie kumam :)