Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODA GOSPODYNI

MOJE PYTANKO ODNOŚNIE PAPRYKI KONSERWOWEJ

Polecane posty

Gość MŁODA GOSPODYNI

ZROBIŁAM NA JESIENI DUŻO SŁOIKÓW ALE NIECHĘTNIE PO NIE SIĘGAM. NAPISZCIE PROSZĘ ILE TAKA PAPRYKA WYTRZYMA ZANIM SIĘ POPSUJE. PLUS MINUS. JA NIE MAM POJĘCIA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
podeślij mi - przyjmę każdą ilość :D Wytrzymać może parę lat.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁODA GOSPODYNI
POWAŻNIE PARE LAT A JA SIĘ MARTWIŁAM,ŻE MOŻE OK ROKU. DZIĘKI... PRZYKRO MI ALE TO JEDYNE SŁOIKI JAKIE MAM W SPIŻARCE :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wiesz, ale ja nie powiem Ci, czy to zjadliwe po tych paru latach będzie ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ło chrystusku.........
że też wam chce się bawić w te słoiki...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁODA GOSPODYNI
NO TAK. A JA SIĘ PYTAŁAM DO KIEDY BĘDĄ ZJADLIWE. PROSZĘ O INNĄ WYPOWIEDŻ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁODA GOSPODYNI
AAAAAAAA MI SIĘ TEŻ NIE CHCIAŁO ALE CHCIAŁAM SPRÓBOWAĆ SWOICH SIŁ :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Swoje zawsze najlepsze. Przynajmniej wiesz co ijak robisz. Kilka lat temu w zakładzie przetwórstwa owocowo-warz widziałam jak pestkują węgierki na powidła. Od tamtej pory robię swoje zaprawy. A poza tym swoje mają lepszy smak np. korniszony. Robię takie , Że wszyscy się zajadają. Są przynajmniej kwaśne a nie bezsmakowe jak w sklepie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁODA GOSPODYNI
DO IKA POWIEDZ PROSZE JAKĄ MAJĄ TRWAŁOŚĆ TAKIE SŁOIKI Z PAPRYKĄ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jeżeli są zawekowane- apewnie są to faktycznie mogą postać kilka lat. Z tym , że im będą starsze tym mniej smaczne i wartościowe. Ja też jestem jeszcze młodą gosp. ale praktyki trochę mam i przepisów też. Ja stawiam na swoje przetwory. Wiadomo, że w sklepie wrzucasz do koszyka i masz gotowe. Robiąc swoje wiesz z czego robisz i jak higienicznie, w sklepie tej gwarancji nie masz. Fakt faktem roboty przy tym jest sporo, ale coś za coś

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość MŁODA GOSPODYNI
DZIĘKI DZIĘKI :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×