Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dba123

mąż zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

Gość dba123

co prawda był w pracy cały dzien ( ma dyzur) ale nawet nie złożył mi zyczeń telefonicznie. Dopiero jak mu przypomniałam stwierdził, że zapomniał bo nie pisał dzis nigdzie daty. Głupie tłumaczenie.

Gość aniaaa23
zapracowany bidaczysko.. nie przesadzaj.. nie dla wszystkich daty maja takie ogromne znaczenie

Gość wielki problem
pfffffff ja nie cierpię jak ktoś pamięta o moich urodzinach :classic_cool:

Gość dba123
on w ogóle nie pamieta o takich swietach jak walentynki, imieniny itp. A ja czasem po prostu chciałabym dostac jakiegos chocby małego kwiatka

Gość aniaaa23
moj tez nie pamieta.. takiego co pamieta to ze swica szukac :p faceci tak maja

moj tez nie zawsze pamieta o waznych datach ale ja nie robie z tego sprawy, po prostu taki jest, ma za to wiele innych cudownych zalet i na nich sie skupiam. Choc ostatnio musze przyznac cudownie mnie zaskoczyl i na walentyki dostalam od niego bukiet tulipanow ale za to np. nie dostalam od niego nic na urodziny bo zapomnial ale sie nie przejelam. Kocham go takiego jakim jest.

Gość dba123
ja tez kocham, tylko wiecie jak to jest- jak kolezanka dostanie np kwiaty od posłanca albo karnet do kosmetyczki i fryzjera. Nie wierze, że wam sie to nie marzy. Wiem, ze mój taki juz jest, ale fajnie poczuc sie zdobywana.

Gość dba123
ale powiedziałam sobie,juz mu do buzi więcej za to wezmę:(

Gość dba123
temat założył podszyw ja jestem prawdziwa:(

Gość aniaaa23
no marzy sie marzy.. ale coz, nic na to nie poradzisz moja droga....

a mowilas mu o tym ze jak zapomina to ci jest przykro??

Gość dba123
nie, ale jutro jak sie znmim spotkam, to mu powiem ( teraz jest w pracy). Nie pamietam juz kiedy od niego cos dostałam i naprawde nie chodzi tu o rzeczy materialne, bo mogłabym dostac nawet kwiatki zebrane na łące, ale o pamięć i miły gest. Bez takich gestów cos zaczyna w zwiazku szwankowac.

Ja tez zapominam i w zasadzie nie pamietam nigdy o datach. Ale moja kobieta wiedziala o tym i na pare dni przed, dawala mi rozne \"aluzje\" ze cos sie kroi. I tez raz zdazylo mi sie zapomniec o jej urodzinach... Faceci tak maja :P

Gość dba123
prosze sie nie podszywac, wszelkie niekultiralne posty nie sa moje.

dba123 - wszystkiego najlepszego życzę Ci w dniu urodzin. Spełnienia wszystkich marzeń. Tych najskrytszych też... 🌻🌻🌻

porozmawiaj z nim, powiedz jak sie czujesz, powinno pomoc

Gość dba123
dzieki za zyczenia. Nie ma to jak samotnie spedzone urodziny.

Gość s.s.
kupe na klate??

Gość no to mój musi mnie kochać
bo kwiaty dostaje bez okazji srednio 1* w tygodniu,rachunki zawsze on płaci mimo że ja więcejzarabiam a o urodzinach pamieta zawsze i o naszej rocznicy też

Gość s.s.
ale nie kazdy facet jest taki jak twój ,mnie to nawet wydaje sie podejzane bo jak facet kogoś ma to stara sie to ukryc robiąc dobre wrazenie CHYBA ŻEtwój facet od poczatku jest taki to pozazdroscic

Gość dagmara222
mój ostatnio tez zapomniał o moich urodzinach przykro mi sie zrobiło strasznie jak mu o tym powiedziałam to mu było głupio ale uwierzcie to nic przyjemnego kiedy wiesz ze on o tym zapomniał pozostaje smutek o zali co zrobic wtedy moze jakas kara za zapominalstwo ??? a moze macie lepszy pomysł???

Gość udawać że też się zapomniało
niech poczuje jak to jest

-Pamiętasz jak Sharon Stone skrzyżowała nogi w Nagim Instykcie? -Pamiętam, i co z tego? -Ty bydlaku! A o naszej rocznicy zapomniałeś! :P

Gość Kamkamkamkam
a moj Skarbek zawsze pamieta o moich urodzinach, imieninach, rocznicy, walentynkach, dniu kobiet itd... cud wsrod mezczyzn

Gość Kamkamkamkam
a moj Skarbek zawsze pamieta o moich urodzinach, imieninach, rocznicy, walentynkach, dniu kobiet itd... cud wsrod mezczyzn

Gość kkassannddrra
no cud... mój już drugi czy nawet trzeci rok z rzędu zapomniał... i dzisiaj obchodze samotnie urodziny :( co gorsza w ogóle go to nie rusza, że mi przykro z tego powodu, że nawet życzen nie złożył d...

Gość pyskmaly
to wszystkiego najlepszego :-) moj na przyjecie urodzinowe nie przyszedl :'( wiecie jak sie czulam

Gość Kaj do Gerdy
gdybyście im w tym dniu gęby obiły to na bank by zapamiętali...Faceci sa lenie śmierdzące, ale o kochankach i przed związkiem jakos pamiętają nie?

Gość autorko a ja ciebie popieram
oj durne durne trzeba mezom i facetom swoim odpowiednio wczesniej przypominac mimochodem o urodzinach nie nachalnie, ale subtelnie :P na mojego dziala :P

Gość EEWCIA
Mój mąż taż zapomnia o moich urodzinach.Pierwszy raz zapomniał miesiąc pzed naszym ślubem ale stwierdził że ma za dużo na głowie.Drugi raz za rok-byłam w ciąży wiec było mi strasznie przykro w tamtym roku pamiętał a w tym znów zapomniał. Stwierdziłam że mnie nie kocha ale on uważa że nie ma pamięci do dat.