Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honey_m

Farby drogeryjne jakisch uzywacie ??!! BLOND

Polecane posty

Gość honey_m

Witam! zalozylkam ten temat poniewaz w drogerii jest tak szeroki wybor a tak naprawde nie widaomo ktora wybrac ktora najlepsza w danym pezypadku.....Ja mam wlosy blond (zaszlam niedawno z czarnego) chcilabym teraz zrobic sobie wdomu sama odrosty i wogole...ALE jaka farbe by nie zostaly np pomaranczowe jakis plamy czy osad a byl ladny kolr i dlugo...Chodzi o platyne jasne chlodne odcienie...jakie macie doswiadczenia?

po tak drastycznej zmianie powinnas jednak isc do fryzjera- farby drogeryjne zawieraja mnostwo silikonu,profesjonalne-wcale fryzjerka radzila mi uzywac jedynie Londy,bo ma sklad zblizony do farb profesjonalnych

Gość honey_m
Byłam u fryzjera wczoraj teraz mam dialutkie te wlosy i fryzjerka owiedzilam ze jzu nastepnym arzem moge uzyc farby i polecila mi tze wlansie londe jako ze wychodza najladniejsze podobniesz.Mam niebieskie oczy mysle ze chlodne odcienie sa dl mnie...jakie nr uzywasz londy?

nie ma znaczenia, jakie numery- bo przeciez nie wiesz jak wygladam kolor wlosow dopasowujesz nie tylko do oczu,ale do karnacji tez w ogole co was dziewczyny nachodzi platyna?przeciez to postarza

Gość honey_m
wczesniej mialam ciemniejsze....takie miodowe bardziej i zle wygladlam....wiec dlatego naszlo mnie na platyne..czarne gorzej postarzaly mnie niz ta platyna tak jka i akzdego z reszta...

Czarny nie każdą kobietę postarza i nie niszczy tak włosów jak rozjaśniacz

Gość honey_m
tak samo platyna nie musi postarzac...nie tak jka w twoim apelnu do dziwczyn....autentycznie bylo mi zle w tych cieplych blondach teraz kazdy mowi ze wygladam o niebo lepiej. Niszczy wlosy..jak wszytskie chemiczne specyfiki na wlosy..wiec pielegnacja odpwoiednia i mzona sobie poradzic...znam wiele bondynek z pieknymi wlosami wiec uwzam ze nie ma co sie bac blondow

Gość czyli Londa
bo ja też chcę zmienić kolor na jaśniejszy

Gość u mnie w miesice jest
taki sklep pol fryz prowadzi sprzedaz do salonow fryzjerskim ja tam zawsze kupuje poprosty proszek rozjasniajacy i wode 12 po ktorym zawsze mam swietny efekt no ale oczywiscie nie obywa sie bez plukaneg po to by kolor blond nie byl zolty