Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinnarwany

Jakie lekarstwo mi pomoze na hemoroidy wewnetrzne?

Polecane posty

Gość marcinnarwany

Wiem,ze to mam,boli czasem przy wyproznianiu,czasem lekko wypada i chowa sie do srodka.Co kupie najlepszego w apece bez recepty?? Pomocy...

Gość marcinnarwanyPomozcie
Pomocyyyyyyyyyyyyy

Gość idź do lekarza
bo to niebezpieczne i nie można leczyć samemu

Gość mimik2223
Ja sobie wyleczyłam nasiadówkami z kory debu i maścia na hemoroidy.W aptece bez recepty.

Gość czopki Hemorol
+ lekarz

Gość hemorol jest niedobry
chyba nie najlepszy...:O

Gość bloni
Moge zrozumieć że to wstyd tak się przed lekarzem rozbierać i żeby jeszce badał od tamtej strony, ale pomyślcie czy nie lepiejk rozebrać się przed jednym lekarzem niż później na stole operacyjnym przed kilkoma lub kilkunastoma osobami?

Gość helpppppppppppppppppp
chodzi o h. WEWNETRZNE !!! pomocyy

Gość Siabadabada_ 22
posterisan-czopki i mas stosowane JEDNOCZESNIE!!!!Mnie pomogło, czuje sie jak nowo narodzona-p0olecam!

Gość ja farmaceuta
Serdecznie polecam tabletki Detralex lub Diosminex dawkowanie doustne 3x 2 tabl. przez 6 dni, potem 2x 1 tabl. Ewentualnie tabl. Troxeratio 300 3x 1 tabl. do tego czopki Posterisan lub Procto Glyvenol tabletki doustne gwarantują skuteczne leczenie i ustąpienie objawów należy również dbać o miękki stolec, do wyboru jest wiele preparatów np. Forlax, Colon C, Colosan Ex, Regulax itp. wszystko do kupienia bez recepty

Gość wiol.ka.as
znajdziesz na superapteka pl

Gość bas25
Procto - glyvenol w czopkach jest najlepszy. Ja próbowałam ziółek, nasiadówek, maści, różnych czopków tańszych ale nic nie pomogło, jedynie procto - glyvenol pomógł, kosztuje około 35 - 45 zł za 10 czopków ale warto.

Gość polecam____
czopki proctosedon-działający silniej - ale za to bez recepty. Po zakończeniu leczenia czopki proctis-m z kwasem hialuronowym w celu regeneracji.

Gość On334455
polecam wspomagać się także innymi metodami, takimi jak np. rezonator biofotonowy, który korzystnie wpłynie na poprawę zdrowia i zmniejszy dolegliwość związana z hemoroidami. Sam stosuję i pomaga!

Gość grrt
Ostatnio czytałem bardzo dobre opinie na temat leczenia hemoroidów przy pomocy specjalnych wkładek chłodzących. To całkowicie naturalna metoda leczenia i może ją stosować każdy. Ofertę sprzedaży wkładek znalazłem pod adresem http://anurex.intelishop.pl Teraz czekam na przesyłkę i mam nadzieję, że wreszcie uporam się moją dolegliwością.