Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martisha**

Kobiety czy udalo Wam sie zapomniec o kims kogo kochalyscie?

Polecane posty

Gość marumbkaa
tak. Bo wiedziałam, ze nie kocha i to ostudzało A z desperacji baba mimo ze wie ze nie kochał i nie kocha uparciebedzie mowic ja go chce to taka walka nie o miłosc a ktora wygra takie urazone ego, bo ma inną

Gość osiolek24
mnie tez sie udalo,mysle a nawet jestem pewna,ze to mozliwe!ZAWSZE!kwestia czasu pozniej pozostaje mi zawsze lekki niesmak i mniej zaufania,zwykle do nastepnego razu..:))

ten \'moj\' nie ma zadnej nowej, wiec to nie jest rywalizacja to raczej chora tesknota za wyidealizowanym obrazem kogos, kto nim kiedys byl :(

Gość tak udało się
ale metodą że nie daj Boże,parłam do małżeństwa a potem łuski z oczu spadły i się odkochałam

Gość osiolek24
skoro wyidealizowany,to moze kiedy tylko o nim pomyslisz od razu pzypomnij sobie cos zlego(kazda z nas ma tego mnostwo w pamieci..) i powiedz glosno,ze TY zaslugujesz na kogos lepszego,bo z pewnoscia tak jest!!!

ja nie kobieta, ale się wypowiem: właśnie jakoś mija 2,5 roku od chwili kiedy powiedziała: \"już ciebie nie potrzebuję\" i nie potrafię zapomnieć, chciałbym ale ciągle to wraca do mnie :|

chyba brak mi milosci, sama nie wiem kazdy sie dziwi \'taka dziewczyna i sama\' a mnie to jeszcze bardziej dobija teraz zaczynam kojarzyc fakty i okazuje sie ze on mnie nigdy nie kochal, ze kochal ta swoja M, a ja bylam tylko balsamem na rany... ehhh smutno mi :(

tak bylam u psychologa powiedzial ze wszystko ok ze mna ze on mnie nie kocha, ale ze napewno kiedys spotkam kogos kto pokocha z wzajemnoscia

Gość kujacaa
to juz 2 lata niedlugo.. nie ma dnia zebym nie myslala.

jak się ma nie myśleć o tym który zostawił, skoro chce żeby wrócił, a wiem ze juz nigdy mnei nie przytuli.

u mnie minął dopiero miesiąc i nie ma dnia żebym nie myślała. czasem myśle jak bardzo mi go brakuje, czasem, jak bardzo jestem wściekła za sposób w jaki mnie zostawił... nie rozumiem, jak można na siłę przestać myśleć? chętnie przeczytam w jaki sposób niektórzy z was, którzy wypowiadają się że to możliwe, jak załatwiają sobie kontrolę nad swoimi myślami

Gość dr Syf-Malaria
nie warto was kochać jesteście takie reaktywnie mizoginiczne i na dodatek myślicie lineranie :)

da sie zapomnieć. kochałam 2 lata bez wzajemnosci. myslałam ze bede go kochac zawsze. uwierzcie - da sie zapomniec. klina klinem:D nowy mezczyzna lekiem na wszystko:classic_cool:

Gość A258
Tak, nie żyje od 17 lat.

Gość A258
Do Syf - co znaczy "lineranie"? :)